marți, 30 iulie 2013

Edward Snowden confirma ca un cataclism solar este iminenet

Edward Snowden, care este urmarit de  Securitate Națională (NSA) contactant, a arătat, marți, că o serie de explozii solare se va petrece în septembrie, omorând sute de milioane de oameni.



Documentele furnizate de Snowden dovedesc că, Agenția Centrală de Informații (CIA)  știa că evenimentul va fi inevitabil de acum 14 ani. De atunci, guvernele lumii au putut in liniste  să se pregătească pentru foametea la nivel mondial zdrobitoare care va  rezulta. Snowden a aratat ca pregatirile au fost facutesumar, printre ele putandu-se numara doar rachetele  "Killshot", care ar putea fi folosite sa protejeze America. 

Observatorii astronomici privati au fost amenintati de catre autoritati sa pastreze tacerea.
Agenția (FEMA) poseda documentele care definesc cât de groaznic va fi rezultatul exploziilor solare . "În doar două luni, "Killshot" este setat pentru a dezactiva toate sistemele electronice de distribuire a alimentelor și apei. Încă din secolul al 20-lea, sute de milioane de oameni au început să se bazeze pe automatizare tehnologice pentru a permite mentinerea vieților lor. Exploziile solare elibereaza impulsuri electromagnetice, periculoase pentru circuite electronice. Cele mai mici circuite electronice, cum ar fi cele în unități centrale de procesare ale calculatoarelor ", vor fi cele mai vulnerabile. Snowden a spus ca FEMA si Centrul National de Reducere a Dezastrelor din China si-au luat măsuri de acum 14 ani, în lumina concluziilor proiectului Stargate. Documentele proprii FEMA, furnizate de Snowden, spun cum intenționează organizarea a  zeci de milioane din cei mai săraci americani de locuințe în locuri sigure "pentru a facilita o mai bună alimentare și furnizarea de bunuri de larg consum.
           
CIA a scolit multi agenti pregatiti pentru a putea supraveghea de la distanta populatia. Acesti agenti speciali au relatat despre acest eveniment in mai mult de 4700 de pagini.
"Masivul puls electromagnetic de la exploziile solare, sau" Killshot, "va obtura  cele mai multe sisteme electrice din lume", a spus Snowden. "Americanii ale căror vieți sunt  cu cel mai mare risc, sunt persoanele în vârstă și infirmii, cei care depind de tehnologie, pentru a permite îngrijirea lor  sau  viata si  tratamentul medical." 

 Omenirea este pe cale să plătească un preț  cumplit pentru dependența tehnologică.





9 comentarii:

  1. Daca pana acum eram in dubii care o fi rolul lui Snowden asta, acum mi.a devenit limpede.Alaturi de toti ceilalti este doar un agent dintr.o operatiune de propagare a fricii. Un sentiment care poate perturba transformarea energetica a lumii, mai ales daca este o emisie colectiva sub imperiul anxietatii globale declansate de asa numite evenimente ucigase! Oricum se va intampla ce trebuie sa se intample...dar sa reiei in toamna fiecarui an placa unei catastrofe cred ca e prea mult pentru orice muritor. NU SE VA INTAMPLA NIMIC DOAR DIN SIMPLUL MOTIV CA NICI MACAR SOARELE NU ESTE DE CAPUL LUI!
    Sa fim sanatosi.Si sa ne auzim si in noiembrie 2013, sa radem de cei care bat campii!Asa cum si acum ma minunez ce.am mai citit de 21.12.2012. Schimbarile sunt evidente dar mult mai profunde si subtile decat se asteptau toti ghertoii care au alimentat starea de frica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am cred ca ceea ce trebuie sa se intample se va intampla, dar asta nu depinde de nimeni. Depinde de noi sa fim curati la suflet si sa avem incredere in Dumnezeu ca ne va ajuta sa depasim ORICE OBSTACOL, indiferent de unde va veni el!
      Multumesc pentru comentariu!

      Ștergere
  2. Am cautat pe net aceasta confirmare a lui Snowden nu am gasit nimic, dar am gasit ceva precum ca el afirma de existenta extraterestrilor sub pamant, numai aberati. Ai putea sami zici si mie sursa articolui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, dar nu pot sa iti spun, din motive legale.
      In cateva zile va dudui netul despre acest subiect.

      Ștergere
    2. www.chronicle.su : asta e sursa

      Ștergere
  3. V-ati gandit ca i se atribuie niste vorbe tocmai pentru al discredita????La ce a facut el este dusmanul public numarul unu in America,asa ca astfel de vorbe puse in gura lui sunt exact ce trebuie ca sa il discrediteze.Articolul este scris,daca exista inregistrare video cu el si spune cu gura lui ceea ce este scris aici atunci ,da,clar exista o problema legata de el.Pana atunci vorbarie goala,ca de ceva vreme avem apocalipse in fiecare luna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi s-a parut interesant ceea ce spune "dincolo de cuvinte". De aceea am preluat informatiile de pe net.
      Cat despre Apocalipsa, ea va fi pentru cei care si-o doresc, ceilalti, vor avea protectie divina.

      Multumesc de comentariu si te imbratisez, draga mea Maria!

      Ștergere
  4. se vede destul de clar ca e o facatura din partea intunecatilor ptru a baga spaima in cei multi si neincreztori cre poate erau si ei pe un drum dr cu asemenea vesti venite din partea unui ,,paria<< vor fi cu totul debusolati eu nu ,nu vb dnei si iubitei noastre Maria doar vb goale se v intimpla ce trebuie iar noi sa contribuim cu iubirea noastra s-o transmitem zilnic de mai multe ori pe zi la toti omenii de pe tera gainduri de iubilre ,lumina pace ,bucurie sa trecem cit mi multi in noua <>draga mea draga te citesc tot timpul si-ti multumesc ..cu mii de pupici din inima ,suflet ,cu respect si multa multa iubire Mariana C Pitesti

    RăspundețiȘtergere