marți, 30 iulie 2013

OZN filmat deasupra celui mai misterios loc din România, considerat "un Triunghi al Bermudelor"


În inima Ardealului se găseşte cel mai misterios loc din România. În Pădurea Hoia-Baciu, considerat de localnici cel mai înfricoşător loc, oamenii spun suferă arsuri, apar OZN-uri şi că sunt înconjuraţi de structuri imateriale şi materiale. Un obiect zburător neidentificat a fost filmat deasupra Pădurii Hoia - Baciu, în noaptea de vineri spre sâmbătă


OZN filmat deasupra Pădurii Hoia-Baciu
OZN filmat deasupra Pădurii Hoia-Baciu
În inima Ardealului se găseşte cel mai misterios loc din România. În Pădurea Hoia-Baciu, considerat de localnici cel mai înfricoşător loc, oamenii spun suferă arsuri, apar OZN-uri şi că sunt înconjuraţi de structuri imateriale şi materiale. Un obiect zburător neidentificat a fost filmat deasupra Pădurii Hoia - Baciu, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Un obiect zburător neidentificat a fost filmat deasupra Pădurii Hoia - Baciu, în noaptea de vineri spre sâmbătă, scrie stiridecluj.ro.

Imaginile au fost postate pe YouTube. OZN-ul se mișcă cu viteză pe cer, având o dimensiune considerabilă prin comparație cu Luna. Este foarte posibil să fie vorba despre o cometă, având un nucleu luminos și o coadă. 


Specialiştii spun că pădurea Hoia-Baciu uimeşte mereu prin neobişnuitul fenomenelor care se petrec. Aceştia au constatat apariţia unor OZN-uri, sfere luminoase, forme geometrice zburătoare, lumini nocturne sau diurne colorate, apariţii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializări şi dematerializări, contorsionări de copaci în intervale de zeci de secunde, câmpuri mobile radioactive şi multe alte lucruri care ne sfidează înţelegerea.

Pe blogul său, scriitorul Daniel Roxin, spune că filmul documentar "Pădurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor" prezintă materiale video şi foto de excepţie, alături de mărturiile a doi cercetători care au studiat acest loc enigmatic de zeci de ani, profesorul Adrian Pătruţ, preşedintele Societăţii Române de Parapsihologie şi Cristian Mureşanu, realizator şi producător al emisiunii "Ştiinţă şi cunoaştere" (TVR Cluj).

"Aşa după cum veţi constata, misterul din jurul acestor fenomene naşte, inevitabil, întrebări tulburătoare despre noi şi despre Univers, despre potenţialul nostru ca oameni şi despre potenţialităţile nelimitate ale Universului în care trăim. Un Univers pe care îl cunoaştem atât de puţin", mai scrie Daniel Roxin pe blogul său.

Pădurea Hoia-Baciu, este cu siguranta cea mai faimoasa locaţie din Romania, unde au fost investigate si analizate o serie de fenomene absolut inexplicabile, scrie Descopera.ro
Zona a devenit cu adevărat celebră pe mapamond de abia în anul 1968. Pe data de 18 august 1968, tehnicianul-militar Emil Barnea în varsta de 45 de ani, ignorand avertismentele satenilor, se afla in padurea Baciu pentru a petrece un sfarsit de sapatamana departe de stresul orasului.
Impreuna cu el se aflau la acea data prietena sa, Zamfira Matea şi alti doi prieteni de familie care au dorit să-şi păstreze anonimatul. În preajma orei 13.00, pe cand se afla în cautarea unor lemne pentru foc, Emil Barnea s-a pomenit brusc strigat de prieteni. Întors in poiana, alaturi de prietenii săi, Emil Barnea a apucat sa vada ceea ce parea un OZN care survola la viteza mică padurea Baciu, fara sa scoata niciun sunet.
Straniul aparat zburator a inceput sa straluceasca brusc, facand in aer o manevra de rastunare. Fara veste, OZN-ul a accelerat spre cer intr-o directie usor oblica. Urmarindu-l prin vizorul aparatului foto, Emil Barnea a reusit sa-l mai surpinda in trei cadre. Dupa developarea filmului, tehnicianul clujean a contemplat cu stupoare fotografiile a ceea ce peste ani specialistii internationali ai fenomenologiei OZN aveau sa clasifice drept " cele mai clare imagini ale unui OZN fotografiat in Romania si fara indoiala, unele dintre cele mai bune imagini ale vreunui OZN fotografiat vreodata in lume".
În anul 1993, cercetătorul Adrian Pătruţ a identificat in padurea Baciu o zona aparte pe care a denumit-o "Punctul 3 social activ". Zona cu pricina pare a fi centrul de maxima activitate pentru fenomenele paranormale observate in inima Ardealului.
 

Un comentariu:

  1. Asociatia RYLEx (Romania - Your Lifetime Experience), prin proiectul "Hoia-Baciu Project", pune la dispozitia dumneavoastra tururi menite sa va initieze in tainele padurii Hoia-Baciu (Transilvania, Cluj-Napoca):
    - tururi foto de zi
    - tururi foto de noapte
    - tururi foto extinse de noapte
    - campare in Poiana Rotunda
    - intalnirile stiintifice lunare, in care cercetatori dedicati studierii fenomenelor padurii Hoia-Baciu incearca sa raspunda intrebarilor si provocarilor dumneavoastra.

    Puteti sa contactati echipa Hoia-Baciu Project, prin:
    - e-mail: hoiabaciu@gmail.com
    - website: www.hoiabaciutours.com
    - magazinul online: http://hoiabaciu.tictail.com

    RăspundețiȘtergere