joi, 15 august 2013

Activarea portalului de pace din 25 august 2013

In data de 25 august 2013 se va deschide un portal foarte important care va aduce o infuzie puternica de Lumina in situatia conflictuala a acestei planete.

In aceasta zi va avea loc urmatorul mare sextil al configuratie astrologice a acestei veri,
 dupa sextilul din 29 iulie. Marele sextil cosmic este format din planete dispuse pe cer sub forma unei hexagrame, o stea in 6 puncte. Imaginativa o mare scena unde rand pe rand au aparut actorii, unul cate unul, in forta, cu luminozitate si cu energia lor, ca un cadou de care avea nevoie urgenta umanitatea. Primul care a aparut a fost Pluton ( a intrat 2008 in semnul Capricornului -Pamant); apoi Neptun (care a intrat in februarie 2012 in semnul Pestilor -Apa); urmat de Saturn (in octombrie 2012 in Scorpion -Apa); apoi Jupiter (din 25 iunie in Rac -Apa); urmat de Marte (in 13 iulie in Rac-Apa) si Venus (in 22 iulie in Fecioara - Pamant). Iar apoi dupa ce unul cate unii actorii s-au acomodat in rolurile lor apare Zeita Luna, pentru a intra in 29 iulie in Taur -Pamant, si pentru a intregi acest pectacol cosmic.  In final toti acesti actori au format o geometrie perfecta 

marele sextil cosmic din 29 iulie 2013
marele sextil cosmic din 29 iulie 2013
Toate aceste planete formeaza unul cu altul un sextil, sunt doua trigoane, unul de Apa si unul de Pamant. Este o zi perfecta pentru relizarea viselor. Aceasta hexagrama cosmic din 29 iulie produce o armonie intre energia feminina si masculina.  
Acest sextil este Cel mai mare si se produce atunci cand intre planete exista un unghi de 60 grade, intre Luna, Jupiter si Marte (in conjunctie), Venus, Saturn, Pluton si Neptun. 
STEAUA LUI DAVID, este un aspect foarte rar, ultima mare stea s-a fosrmat la sfarsitul primului razboi mondial, in 7 februarie 1945, care a marcat sfarsitul conflictului.  Este considerat unul dintre cele mai frumoase si benefice aspecte.  conjunctia Jupiter si Marte in sextil cu Venus, puterea frumusetii pe de o parte si Luna, puterea iubirii pe de alta parte. 
Aceasta semnaleaza posibilitatea ca puterea iubirii si a frumusetii deadupra razboiului si religiilor.  
In continuare planeta Saturn, materialismul, in sextil cu V enus, puterea frumusetii, pe de o parte, si Pluton, planeta transformarii, pe de alta parte; aceasta subliniaza puterea frumusetii de a transfoema materialismul. 
Apoi avem planeta Neptun, puterea viselor noastre celeor mai inalte, in sextil cu Pluton, planeta transformarii, pe de o parte si Luna, putera iubirii pe de alta parte, ceea ce semnifica puterea transformarii si relizarii viselor prin puterea celei mai inalte iubiri.
  
Cuvinte cheie pentru acest eveniment sunt:
Cele 6 Trigoane: aspecte benefice de 120 grade( Luna in Taur in trigon cu Venus si cu Pluto in Capricorn; Jupiter in Rac in trigon cu Saturn in Scorpion si Neptun in Pesti; Venus in Fecioara in trigon cu Pluto in Capricorn, Saturn in Scorpion in trigon cu Neptun in Pesti); libera circulatie a energiei, avere, abilitatea de a crea aranjamente, de a castiga profituri, motivatie si talent. 
Cele 6 Sextile: impuls, oprtunitati, promovare, libertatea de exprimare.
Cele 2 Trigoane: unul de pamant si unul de apa; pamantul este asociat cu lumea materiala, corp, munca, bani, responsabilitate, mijloace de trai, loc de munca, valori (ne poate ajuta să se concentreze energia pe obiective specificepentru a lucra cu seriozitate față de realizările valoroase,de a fi puternci si crativi ca si constructori, pentru a avea stabilitate si securitate materială, sicresterea constientizării asupra mediului de dragul de Mamei Pământ); iar apa asociata cu liniste, interiorizare, rezolvarea problemelor emotionale, credinta, compasiune, vindecare, constiinta colactiva, ne oferă o ocazie minunata de a vindeca aspectele noastre emotionale negative,atasamentele bolnăvicioase, toate neajunsurile noastre si corpul nostru.
Cele 3 Opozitii:  Luna in Taur in opozitie cu Saturn in Scorpion, Jupiter in conjunctie cu Marte in Rac in opozitie cu Pluto in Capricorn, Venus in Fecioara in opozitie cu Neptun in Pesti


     Pluto = Transformarea detașare profundăeliminarea sistemelor învechite.
     Neptun = Fefuziunea cu Dumnezeucompasiune.
     Saturn = Respectarea de datoriematuritateînțelepciune.
     Jupiter = marile idealuriexpansiunea constiintei.
     Marte = forțaenergia vitalacuraj.
     Venus = dragostetandrețe.
     Luna = protecțiebunătatestabilitate emoțională (si ca va fi in Taurde asemenea, stabilitateamaterialelor).


Apa si pământul sunt energii YINde tip femininpasivreceptiviubitoareprotectoareplina de compasiune. Este energia feminină care se întoarce pe planetao mană cerească pentru a ajuta larestabilirea echilibrului ecologicsocio-politice si spiritualÎn mijlocul luptei dintre Uranus si Pluto, sialte aspecte tensionate (care inflameaza ego-ulviolenta si pofta de puterene confruntămin acest sextil, care apare exact la momentul potrivit, cu un potențial uimitor pentru vindecaresă-l primim in mod constient cu recunostinta si bucurie.

In astrologie, apa ca si element  ne pune in legatura cu sentimentele, emotiile, creativitatea, vindecarea sufletului. Este emotia profunda si raspunsul emotional, este pasiunea compulsiva dar si frica coplesitoare, teama irationala, este intuitia, clarvederea, legatura cu intreaga creatie. Apa curge si preia informatii de peste tot, spala, dezvaluie, umple si creeaza. Adesea instabila, in continua miscare, ea este de o docilitate impresionanta. Ea inmoaie, amesteca, imbiba, asimileaza, dizolva, interactioneaza intr-o singura masa. Este instinctul conservator care da o mare importanta memoriei, obiceiurilor, trecutului, impresiilor primite, achizitiilor. Totusi apa ramane  un element fara forma proprie fiind fericita cand fluiditatea ei este canalizata de altcineva care ii confera forma, mai ales semnele de pamant care ofera soliditate prin incredere si pe  care se poate baza. In cazul congfiguratiei noastre, dintre cele doua triunghiuri majore, cel de apa este fara indoiala cel mai puternic deoarece este format din planete lente: Jupiter in conjunctie cu Marte in Rac, Saturn in Scorpion, Neptun in Pesti.

Astrologic, Saturn reprezinta, printre altele, conceptul de limite, mai ales cele impuse de colectiv, de karma, de responsabilitati. In Scorpion, limitele lui Saturn au legatura cu  modul in care conjugam verbul “ a dori “.  Aici, ne intalnim cu fel de fel de provocari  in domeniile guvernate de Scorpion: intimitate, incredere, fidelitate, bunuri comune, comisioane, credite, mosteniri, impozite, secrete, abuzuri, razbunare, ranchiuna, esoterism. Sub influenta acestei energii, trebuie sa invatam ca dorintele noastre trebuiesc limitate, disciplinate  de cerintele sufletului.
Jupiter in Rac este in exaltare, asta inseamna ca se exprima benefic pentru toata lumea, este ca un oaspete de onoare ce stie sa imparta bunavointa cu ceilalti. Energia lui Jupiter este o energie ce extinde tot ce atinge iar din acest motiv, in semnul Racului, tot ce tine de familie, copii, mama, emotii, sensibilitate, afaceri imobiliare pot lua o amploare deosebita.
Marte in Rac ne face sa actionam destul de subtil, ganditi-va la acest razboinic astral care este pus sa actioneze in apa, fara intuitie nu poate castiga, nu poate iesi la liman.

Neptun in Pesti este colosal, este  “ acasa “ iar energia lui puternica poate sa ne ajute sa facem un pas catre libertate, sa vedem ce lucruri ne tin blocati, ce ne inrobeste sufletul si  viata noastra si cum putem actiona pentru a dobandi libertatea dorita.Neptun in Pesti ne poate ajuta ca in  drumul nostru spre iluminare sa vedem mai repede capcanele, iluziile , poate fi “ o busola divina “  pentru viata noastra.
Aceasta configuratie in semne de apa confera potential creativ, intelegere subtila si intuitiva a celorlalti, senzitivitate, emotii bogate. Induce capacitate de detectie, imaginatie, creatie, calitati psihice, daruri de vindecator.
Marele triunghi de pamant este format din Luna in Taur, Venus in Fecioara si Pluto in Capricorn .Luna in Taur este in exaltare si induce  incredere, emotii calde, perseverenta, bunatate, rabdare, stabilitate , siguranta dar si rigiditate. Este o energie ce creste interesul  pentru bani si dragoste,  amplifica romantismul iar sentimentele calde ofera protectie pentru cei din jur dar si pentru interesele proprii. Luna in Taur “ da valoare” sentimentelor noastre si stie atat de bine sa faca acest lucru.
Impulsurile date de energia lui Venus in Fecioara sunt marcate de conventie, eticheta, afectiune solida pentru familie, emotia are un limbaj colorat de proprietate, nu prea stie emotia sa fie “ emotie “ la glasul iubirii dimpotriva emotia vibreaza la valorile materiale.Cu Venus in Fecioara, glasul iubirii are in el ceva critic, ironic, timid, rezervat , discret, sensibilitatea este refulata , disciplinata , pasiunea este controlata prin ratiune si ironie , emotiile sunt analizate critic extinzandu-se si asupra partenerului. Venus in Fecioara ne spune ca frumusetea nu este sinonima doar cu estetica ci si cu sanatatea corpului, cu ceea ce vine din interiorul nostru.
Pluto este o planeta mica care induce o “energie mare “ce ne pune fata in fata cu cele mai profunde, intunecate, transformatoare experiente, scoate in lumina cele mai intunecate dorinte ale naturii umane, distruge ca sa te puna sa reconstruiesti, sparge barierele, imbratiseaza tabuurile  si tot ce este interzis. In mitologie, Pluto este asociat cu Hades- domnul bogatiilor ascunse adanc in pamant, al comorilor ascunse. Daca Marte este direct ,  aruncator de flacari in indeplinirea dorintelor lui, Pluto este efervescent si profund, nu se multumeste cu stralucirea din exterior, el vrea sa gasesti stralucirea comorilor  ascunse. Daca Marte este puterea directa, este soldatul de pe campul de lupta , Pluto este puterea ascunsa, este generalul care trimite soldatul la lupta . Transformarea este un cuvant de baza a acestei energiii plutoniene, schimbarile au legatura cu  modul in care muncim sa ne atingem obiectivele, cu cariera, familia. Aceasta piramida de pamant ofera rezistenta, perseverenta, practicism, securitate financiara si emotionala, magnetism puternic. Este o combinatie perfecta intre rezistenta si perseverenta semnelor de pamant si emotiile, intuitia, sensibilitatea semnelor de apa . Suntem ajutati sa apreciem punctele noastre forte si sa controlam punctele slabe, sa devenim constienti ca indiferent de durerile sufletului, viata merita traita, are multe de oferit si noi la randul nostru trebuie sa oferim ceva din sufletul nostru.
Universul prin acesta Stea a lui David face din piramida de pamant o adevarata cupa pentru “ agheasma cosmica “ generata de piramida de apa, acuma “ sfanta impartasanie “ ne este data chiar de Dumnezeu, suntem iertati si pregatiti sufleteste pentru zilele de maine.

Configuratiile astrale rare sunt daruri divine, planetele se reunesc intr-o Mare Stea cadou pentru noi oamenii si pentru vindecarea noastra. Deoarece acest aspect implica aproape toate planetele , toti oamenii vor fi afectati intr-un fel. Indiferent de domeniile activate , aceasta confguratie va aduce transformari fie sub forma unor realizari bruste, stiri, un drum nou, o relatie noua, un final neasteptat.  Steaua lui David este activa pe toata durata zilei de 29 iulie 2013, cei cu planete in harta natala pe gradele planetelor din aceasta configuratie vor fi afectati in toate domeiiile, Marea Sansa este cu ei.   

Acest aspect astral extrem de rar este considerat unul dintre aspectele cele mai pozitive care se poate forma pe cer, anticii asociau acest aspect cu nasterea unui rege.  

Inițial se știe că acest model geometric ( două triunghiuri suprapuse) era folosit pentru a întări scuturile de luptă ale evreilor, o asemenea structură de rezistență permitea scutului să nu poată fi îndoit sau deformat de loviturile primite. Scuturile construite astfel, având șase puncte derezistență, erau deosebit de puternice. 

     O a doua interpretare istorică a acestui semn, Regele David și schimbarea alfabetului ebraic. Regele David ar fi avut imprimate pe scutul de luptă prima și ultima literă din numele său, adică din două litere ”D”. În vechiul alfabet ebraic, litera ”D” era reprezentată sub forma unui triunghi echilateral. Cele două litere ”D”, în forma lor ebraică veche au fost suprapuse, dând astfel naștere semnului numit ”Scutul lui David”.


          Cabala, carte mistică iudaică, folosește acest semn, interpretându-l : lupta dintre bine și rău, dintre material și spiritual. Acest semn este văzut ca semn al relației dintre dumnezeu și poporul evreu, poporul înălțându-se către dumnezeu, iar dumnezeu coborând spre popor.


          În astrologie, această configurație este formată din două Piramide, astfel că azi 29 iulie 2013, Steaua lui David se formează : pe semne de pământ (Luna-în Taur, Venus în Fecioară, Pluto în Capricorn), cea de a doua Piramidă  pe semne de apă (Jupiter conjunct cu Marte în Rac, trigon Saturn în Scorpion trigon Neptun în Pești), acestea activând MARELE SEXTIL format din șase sextile, cu șase planete în semne feminine( Luna în taur, Jupiter, Marte în Rac, Venus în Fecioară, Saturn în Scorpion, Pluto în Capricorn, Neptun în Pești). Aceste planete sunt amplasate pe cercul zodiacal din 60 în 60 de grade. Cele trei diagonale ale hexagonului sunt opozițiile (Luna opoziție Saturn, Marte, Jupiter opoziție Pluto, Venus opoziție Neptun) iar laturile opuse ale hexagonului alcătuiesc dreptunghiuri mistice.


          Marele sextil ne oferă șansa de a putea concretiza cele mai curajoase planuri, de a pune în practică cele mai mărețe gânduri. Această configurație ne poate aduce pe cât de multe oportunități de expansiune, tot atât de multe controverse, conflicte, tensiuni, tot felul de încercări (opozițiile: Marte, Jupiter opoziție Pluto; Venus opoziție Neptun) menite să ne schimbe modul de a gândi, obligându-ne astfel să alegem să ne  transformăm.


          Imensa energie degajată de această configurație trebuie orientată cu mare atenție în sensul creativității, în sensul valorificării propriilor talente. Este vorba de energii ce trebuie valorificate, altfel riscăm să ne pierdem în activități care nu prezintă un interes deosebit pentru dezvoltarea personală. Este timpul sa depunem un efort mai mare în direcția finalizării proiectelor începute. Este avertismentul că nimic nu este simplu acum, dar tot ce vine spre noi are menirea să ne pună la treabă, fiind momentul să luăm decizii ferme de dezvoltare, de implicare în construcția unui destin universal.


        În această configurație- Marele Sextil- predomină elementele feminine (Yin) ceea ce face ca propria exprimare să fie mult mai subtilă, mai puțin evidentă, propriile talente, abilități, dorințe, trăiri să se realizeze departe de ochii lumii, mai mult spre interior, spre evoluția propriului suflet, astfel că exprimarea poate deveni mai greoaie.  Este important ca acum să ascultăm ceea ce ne spune propriul suflet, ce vrem noi cu adevărat, percepând în mod miraculos dorințele, cele mai profunde emoții pentru a împlini un destin. Ne folosim acum de darurile universului prin iubire, dăruire, conștientizând că fericirea nu poate fi împlinită până nu ne contectăm la binele Universal. Suntem în situația de a alege între bine și rău, între lumină și întuneric,  între a  cădea și a  ne înălța.


       Combinația dintre semnele de apă ( Rac, Scorpion, Pești) și pământ(Taur, Fecioară, Capricorn) aduce în vedere că atingerea scopului nu este ușor de atins , deși sunt numeroase oportunitățile.


          În această zi se formează  un careu în T cardinal : Marte, Jupiter (în Rac) careu Uranus (în Berbec) careu Pluto (în Capricorn) cu focarul Uranus în (Berbec semn de foc, masculin, cardinal). Ceea ce poate provoca acțiuni bruște, dar care dinamizează acțiunile, acționând acum cu mult mai multă energie. Este un aspect planetar ce predispune la situații de criză, evenimente mai puțin plăcute ( Marte opoziție Pluto predispune la accidente).


           Cel de al doilea careu în T pe semne fixe: Luna (în Taur) careu Soare (în Leu ) careu Saturn (în Scorpion) dezvoltă puterea de concentrare pentru realizarea propriilor dorințe, proiecte. Evenimentele ce ne iau acum prin surprindere au menirea să ne învețe detașarea de planul material.


          Astfel că beneficem acum de o mare ocazie de a vedea că transformarea vine prin eliberarea de emoții negative, de obsesii, de atașamente care ne blochează evoluția personală. Luna în Taur ne aduce hotărâre pe drumul pe care am pornit, existând riscul de a  opune rezistență la schimbările ce apar acum în mod neașteptat, forțat. Jupiter și Marte în Rac ne dă ambiția și energia necesară pentru a investi în plan intelectual și social, reușind astfel să obținem beneficii personale. Venus în Fecioară ne dă capacitatea de a empatiza cu ceilalți oameni. Suntem îndemnați acum să ne dăruim iubirea în mod necondiționat. Saturn în Scorpion ne dă încredere în resursele proprii și prudența necesară pentru a atinge scopul propus. În urma piedicilor, a obstacolelor de tot felul, vom dobândi încredere în propria persoană, disciplină, înțelepciune. Pluto în Capricorn ne aduce puterea de înțelegere că fiecare pas pe care îl facem în această viață are un rost bine definit. Transformarea se produce în mod profund, inevitabil până în temelii. Neptun în Pești ne dă capacitatea de a transcede prin iubire, de a dărui celorlalți cele mai profunde emoții, sentimente, suntem dedicați iubirii universale. Beneficiem acum de un potențial creativ extraordinar, se dezvoltă capacitățile de medium și capacități oculte, suntem dedicați laturii spirituale a existenței.


          În această configurație sunt aduse la suprafață conflictul între Yin și Yang, între principiul feminin și masculin ce reiese din cele două careuri în T (Luna în Taur- yin careu Soare în Leu- yang careu Saturn în Scorpion- yin) și Marte ( guvernator al semnului Berbec- yang, Jupiter guvernator Săgetător- yang) opoziție cu Pluto ( Scorpion – yin). Iată că cele două principii yin și yang nu se află în armonie totală  în această configurație care se formează azi, 29 iulie 2013.


          Guvernatorii Nodurilor lunare ( Nodul Nord aflat în Scorpion guvernat de Pluto și Nodul sud aflat în Taur guvernat de Venus) se află în opoziție ( Venus opoziție Neptun; Marte în conjuncție cu Jupiter fac opoziție la Pluto), ceea ce ne face să ne întrebăm : oare drumul  pe care am pornit este în conformitate cu destinul personal?


           Este timpul să conștientizăm provocările care vin acum spre noi, este momentul să ne asumăm responsabilitatea că nu poate exista binele universal dacă nu reușim să obținem un echilibru cu noi înșine, nu reușim să ne armonizăm cu universul dacă nu avem  încredere în noi. Trebuie să avem credința că noi toți suntem conectați prin fire nevăzute și contribuim ( inevitabil) la marea transformare. Este momentul să acceptăm că nu orice final ( fie el legat de profesie, de o relație de iubire, sau desprinderea din planul fizic) reprezintă sfârșitul tuturor lucrurilor, ci este doar cerința Universului de a ne adapta pe noua CALE.


          Universul ne oferă multe daruri cu ocazia acestui MARE SEXTIL sau STEAUA LUI DAVID, dar... noi suntem pregătiți să  le primim?

 Acest aspect, destul de rar, ne vorbeşte despre o mulţime de oportunităţi şi posibilităţi care se declanşează acum la nivel subtil, oportunităţi de cele mai multe ori insesizabile, ele practic lucrând în primul rând la nivel subtil, având ca scop şlefuirea noastră spirituală. Diamantul mai poartă denumirea şi de Marele sextil datorită faptului că este format doar din sextile sau Steaua lui David. Este un aspect care este rar, dar în acelaşi timp ele anunţă o perioadă de mari schimbări. Riscul este acela de a ne pierde concentrarea de a ne dispersa atenţia din cauza prea multor direcţii care ni se prezintă. Adică, au loc nu mai puţin de 6 sextile, fiecare dintre ele semnificând o altă direcţie sau o altă orientare a atenţie. În schimb dacă le privim ca pe un tot unitar, ele sunt unitare şi unice, ne arată succesiunea de urmat pentru a reuşi să ne folosim complet şi eficient resursele.
Pentru a-l analiza şi a-i înţelege mesajul ar trebui să plecăm de planeta Neptun ca şi generatoare a activităţii şi acţiunii, ea aflându-se în domiciliu, la gradul 4 Peşti, în mişcare aparent retrogradă. Gradul 4 este cel care corespunde planetei Venus, şi ea făcând parte din configuraţia de diamant, poziţionată în semnul Fecioarei. Neptun ne transmite că primul nostru gând sau acţiune ar trebui indicată de Dumnezeu, că aceasta este la nivel intuitiv sau este la nivel concret, depinde de la caz la caz şi de la persoană la persoană. Cert este că putem primi această informaţie dacă o cerem, totul este să ne sincronizăm. Este ca şi cum noi cerem ceva, ne agităm într-o direcţie, care este diferită de direcţia la care ar trebui să ne uităm. De fapt este un moment în care ar trebui să lăsăm deoparte tot ceea ce credem că ştim, ba chiar să ne apărăm mintea de aceste informaţii şi să apelăm doar la cunoaşterea corectă, obţinută din experienţa vieţii şi trăirilor în acord cu relaţia cu Dumnezeu. Odată ce am făcut acest lucru suntem pregătiţi şi acomodaţi cu ceea ce avem de înţeles, făcut şi aplicat.
Spun aceasta căci dacă privim Diamantul, următorul pas ne este indicat de poziţia Lunii aflată în exaltare în semnul Taurului, la gradul 5.15 – care ne vorbeşte tocmai despre concret şi practic, despre aplicare. Acesta se află sub influenţa marţiană şi ceea ce mi se pare de menţionat, Marte se află în domiciliu lunar, în cădere, în Rac, în gradul guvernat de el. Voi vorbi mai târziu despre Marte. Deci Luna în Taur ne indică concret ce avem de făcut. Ea ne transmite că în linişte – trebuie să ne generăm această stare, dar cu îndrăzneală şi curaj să evaluăm situaţia în care ne aflăm şi folosind inteligenţa de care dispunem să ne înţelegem calităţile şi înzestrările cu care am fost dotaţi de Dumnezeu (chiar dacă vi se pare simplu, prea puţini oameni sunt conştienţi de acestea – se pot descoperi gândindu-ne ce ne plăcut cel mai mult în copilărie, să privim acolo şi vom înţelege ce anume este cel mai important şi puternic în construcţia noastră). Această calitate este cea care va trebui folosită pentru a realiza ceva colectiv, adică pentru a fi pusă în slujba celorlalţi.
Următoare staţie se află în semnul Racului unde este un stelium, adică sunt poziţionate Lilith, Jupiter şi Marte, iar la o distanţă destul de considerabilă, dar nu neglijabilă, Mercur. Cel mai important de analizat este Jupiter, care se află în exaltare la gradul 7.29, sub influenţa Lunii şi care îşi exercită cel mai puternic influenţa. El ne transmite că după ce înţelegem ce anume trebuie să folosim – calităţile noastre de bază cu care am fost înzestraţi de Dumnezeu în scopul binelui general – trebuie să ne decidem să acţionăm concret, să luptăm pentru a evita drumurile greşite dar şi pentru a ne antrena calităţile. Aici cea mai mare provocare este de a ne depăşi frica,  Lilith se află la gradul exact cu Luna, acest fapt se poate realiza înţelegând şi începând, restul va veni de la sine. Frica ne va bloca să acţionăm, totuşi vom fi sprijiniţi să o depăşim dacă ne folosim calităţile vor apare şi încurajările date de recunoaşterea lor de către cei din jur. Cele mai provocări sunt date de aparenţe, de extravaganţă şi indulgenţă.
Să nu uităm că Lilith este flancată de Jupiter, despre care am vorbit şi de asteroidul Pallas, care este răspunzător de luptă şi care ne transmite clar că ne ajută să nu ne lăsăm păcăliţi, sau rătăciţi de fel de fel de conjuncturi. Ne ajută să ne corectăm erorile de raţionament dar şi să depăşim prejudecăţile legate de ce vor spune cei din jur.
Următorul punct al Diamantului este în semnul Fecioarei, unde se află Venus la gradul 8.30, guvernat aşa cum spuneam mai devreme de Lună. Este momentul de a sta puţin şi a reflecta la toate semnalele pe care le-am primit. În acest sens vom primi pe cale intuitivă semnale importante, chiar dacă nu înţelegem exact, cu siguranţă vom şti că suntem pe calea cea bună şi că trebuie să lăsăm lucrurile să se întâmple.
Următoarea etapă şi oprire se află în semnul Scorpionului unde este Saturn, 5.11, grad aflat chiar sub conducerea lui Saturn. Probabil că este şi cel mai greu mesaj, cel mai dificil şi apăsător, căci acum primim semnalul concret că este corect ceea ce am înţeles să facem. Greul de abia acum începe căci într-un fel ne este arătată calea, mulţi dintre noi s-au îndoit poate de asta, şi, acum, suntem chiar pe ea. Ezitarea şi gândul de a ne întoarce este extrem de provocator.  Este momentul de tranşare, de a alege între spiritualitate şi planul material, adică ceea ce credem că ne este necesar comparându-ne cu ceilalţi, aparatură, dispozitive, obiecte, etc. Deşi am înţeles că dispunem de calităţi, intuiţie şi sprijin, totuşi suntem în cumpănă, mai departe nu se poate merge decât prin decizie proprie şi fermitate, dar mai ales Credinţa că Dumnezeu ne-a arătat ce avem de făcut.
Următorul punct şi ultimul, se află în semnul Capricornului, unde Pluton, adevăratul Transformator, este poziţionat la gradul 9.37, aflat sub influenţa marţiană. Deja avem un spirit profund pentru că am făcut alegerea potrivită, suntem echilibraţi pentru că avem Credinţa şi originali pentru că ştim ce avem de făcut. Practic la nivel subtil, adică prin intermediul inconştientului primim informaţii şi suntem instruiţi.
Marte spuneam că se află în cădere în semnul Racului, la gradul guvernat de el, indicându-ne că nu trebuie să acţionăm în exterior şi nici nu trebuie să cerem ajutor din exterior, mă refer la oameni, tot ceea ce avem de făcut este să lucrăm în interiorul nostru, să cizelăm prin propria voinţă sufletul, să ne desăvârşim.
Etapele de realizarea ale  acţiunilor declanşate de configuraţia de Diamant sunt de două feluri: pe termen scurt şi pe termen lung.
Pe termen scurt, ar trebui să începe de astăzi să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut.
-         Pregătirea ar trebui începută la ora 17.48, moment care-l consider de start pentru această configuraţie de Diamant. Ar trebui să ne interiorizăm, să spunem o rugăciune – Tatăl Nostru cel puţin şi să ne anunţăm intenţia către Dumnezeu Tatăl şi Sfânta Treime că vrem să ne înţelegem calea spirituală şi să facem tot ce este necesar pentru a o urma.
-         La 21.10 atunci când Luna este în sextil exact cu Jupiter, facem al doilea pas. Scriem pe o hârtie care credem că sunt calităţile noastre importante cu care am fost înzestraţi de Dumnezeu de la naştere şi ceea ce ne plăcea în copilărie.
-         La ora 0.40, este al treilea pas, care este echivalent cu momentul în care Venus şi Luna se află în sextil, de fapt cu câteva minute mai devreme. Ar trebuie să ne rugăm pentru a primi  - în timpul somnului - pe cale intuitivă informaţia necesară sau ceea ce avem nevoie să înţelegem, adică confirmarea calităţilor şi felul în care ar trebui utilizate ele.
-         Al patrulea moment este mâine – 30 iulie - la ora 8.00 când ar trebui să ne dedicăm timp pentru a scrie exact ce am simţit, primit sau ce am intuit legate de cele enunţate mai sus. Este puţin înainte de momentul în care Luna se află pe Nodul Sud, ceea ce semnifică înţelegerea experienţei trecute şi eliberarea de trecut şi în conjuncţie cu Nodul Nord care semnifică că am primit înţelepciunea de care aveam nevoie pentru a şti care este direcţia de urmat şi menirea în această viaţă. Adică vom analiza mesajele primite pe cale intuitivă, le vom scrie, pentru a ni se confirma în timp. Este important să facem o scurtă rugăciune pentru a ni se clarifica informaţia şi pentru a înţelege cum putem să o aplicăm.
-         Al cincilea moment ar loc mâine – 30 iulie - la ora 15.00 puţin înainte de trigonul Venus - Pluton, trigon prin care înţelegem exact care este metoda cea mai armonioasă dar şi cea mai eficientă de a porni la drumul schimbării noastre şi al desăvârşirii. Aici este vorba de idei, de mesaje concrete primite din exterior, pe care ar trebui să le scriem pentru a ni se confirma în timp, în perioada etapei lungi.
Etapa lungă are şi ea mai multe etape, ea este de natură a ni se confirma ceea ce am scris, simţit şi înţeles în timpul etapei scurte.
-         Primul pas, sau semnal va apare pe 21 august, la momentul conjuncţiei dintre Neptun şi Lună. Întreaga zi vom avea intuiţii, mesaje exterioare, sau semne legate de ceea ce am cerut. Ar fi bine de notat toate acestea.
-         Al doilea pas apare 25 august când Luna se va afla în semnul Taurului, practic atunci primind confirmări că ceea ce considerăm calităţi şi dotări sunt reale. Evident că în tot acest timp ar trebui să încercăm să le manifestăm. Semnalele ar trebui notate.
-         Al patrulea pas este pe 15 septembrie când Saturn şi Nodul Nord se află în conjuncţie, acest moment este extrem de important căci ne vorbeşte despre confirmări extrem de puternice şi despre mesaje la nivel subtil foarte importante prin care ni se indică ce avem de făcut. Şi aici ar fi bine de notat.
-         Al cincilea pas va fi la 1 martie 2015, la ora 5.50, când Pluton se va afla la gradul 15 în Capricorn, moment în care vom căpăta înţelepciunea de a ne începe realizarea Obiectivelor personale, obiective care vin de la Dumnezeu Tatăl.
La configuraţia de Diamant pentru a fi declanşată se folosesc opoziţiile dintre Marte şi Pluton şi Lună şi Saturn, adică este important să ne depăşim temerile legate de tot ce este legat de planul material şi să privim în adâncul sufletului nostru adică să ne descoperim calităţile, forţa şi slăbiciunile. Acţiunea cea mai importantă este de a ne consolida calităţile şi de a ne accepta defectele şi de a încerca să ne reducem la minim nevoile concrete. Adică să facem un experiment, tot începe pe 31 iulie Postul de Adormirea Maicii Domnului, să mâncăm cât mai simplu şi extrem de puţin, pentru a descoperi cât de puţin ne trebuie pentru a fi fericiţi. Măicuţa noastră ne va ajuta să realizăm acest lucru mult mai simplu.
Tot în această configuraţie se află două Piramide, una de Apă despre care am scris un articol separat şi a cărei semnificaţie o veţi găsi acolo şi una de Pământ care este activă doar până miercuri dimineaţă, şi care ne ajută să ne facem o listă de necesităţi, aici mă refer strict la ceea ce avem nevoie pentru a supravieţui şi pe care după ce o scriem – putem face acest lucru miercuri până la ora 18.30 – să o punem în practică de a doua zi şi să o respectăm pe toată perioada Postului, adică extrem de puţin, până pe 15 august.
Evident toate acestea nu sunt obligatorii şi reprezintă strict interpretarea mea legată de aceste momente al istoriei.

Aceasta configuratie va fi mult mai puternica decat marele sextil anterior deoarece, in plus fata de marele sextil fosrmat de Luna, Jupiter, Soare/Mercur, Saturn, Pluton si Neptun, harta astrologica din 25 august include, de asemenea, si crucea cardinala formata de Pluton, Uranus, Jupiter si Venus.

Marele sextil din 25 august 2013


Totodata, activarea Portalului Pacii va oferi o oportunitate unica de transformare a patratului Uranus, Pluton, intensificat in acea zi de Jupiter si venus in cadrul crucii cardinale, cu efecte de armonizare ale marelui sextil.

Aceasta inseamna ca marile conflicte, adanc inradacinate, pe suprafata planetei, vor incepe sa-si gaseasca, in sfarsit rezolvarea, daca va fi atinsa masa critica de 144000 de oameni care sa activeze acest portal.

Acest eveniment este sensibil, din punct de vedere al timpului si trebuie sa fie raspandit.

Trebuie sa atingem masa critica de oameni care sa faca cu adevarat acest lucru.

Instructiuni: ora 11:11 europa centrala 25 august 2013
1. Relaxativa mintea si corpul prin urmarirea respiratiei cateva minute.
2. Vizualizati o coloana de lumina albastru electric pornind de la marele soare central si coborand apoi prin corpul vostru;
3. Vizualizati lumina coborand prin inima voastra si apoi prin maini direct in zonele conflictuale de pe glob, umplandu-le cu lumina si eliberand toate conflictele existente acolo;
4. Cereti prezneta Zeitei, femininul divin sa vina in corpul dvs.
5. Cereti ca prezenta zeitei sa directioneze toate enertgiile de pace si armonie catre toate acele situatii conflictuale nerezolvate de catre toti cei implicati in ele; Permitei acelei energii sa curga prin inima voastra in toate situatiile timp de cateva minute;

Zeita isi doreste Pace si Libertate, asa ca acestea vor veni.


sursa: http://www.youtube.com/watch?v=ECZoMQdTNM8&noredirect=1 

http://2012anitsirk.blogspot.ro/2013/08/activarea-portalului-de-pace-din-25.html

Un comentariu: