joi, 15 august 2013

Metode simple de a indeparta ridurile

Majoritatea oamenilor cred ridurile sunt ceva permanent, ca odata ce ai riduri, cu ele ramai, dar de fapt sunt destule lucruri pe care poti sa le faci in aceasta privinta. Desigur, nutritia si curatenia interna sunt parti chei ale ecuatiei si nu este neobisnuit sa descoperi ca dupa tone de sucuri, mancatul alimentelor negatite din natura si multe clisme cu cafea, ridurile au disparut. De fapt este o combinatie ce tinde sa ne mentina la multe nivele tineri si fara boli. Totusi, se pot face multe in legatura cu ridurile si la nivel local, al pielii. Sa nu uitam ca celulele pielii se inlocuiesc complet in 28 de zile.

Uleiul de cocos si sucul de sfecla si morcov lupta cu ridurileridurile

Uleiul de cocos este unul minunat si este cunoscut pentru reconstruirea tesutului pielii si poate fi utilizat atat local, cat si intern in mod regulat pentru inlaturarea ridurilor. Uleiul de cocos este atat hidratant, cat si reconstructiv al tesuturilor noastre conjunctive iar vatamarile acestor tesuturi sunt adesea cauza ridurilor.
Folosirea doar a unui pic de suc de morcov si sfecla pe piele in mod regulat ajuta la inlaturarea ridurilor si este de fapt o metoda foarte eficace. Vitamina A din sucul de morcov este minunata pentru piele. Sfecla este de asemenea cunoscuta pentru repararea ADN-ului, asa ca utilizarea externa pe locurile ridate este o modalitate puternica de a reface pielea vatamata care adesea provoaca riduri – posibil prin repararea ADN-ului tesutului vatamat.
Utilizarea externa a sucului de morcov si sfecla impreuna cu uleiul de cocos sporeste beneficiile ambelor remedii. Uleiul de cocos are proprietati absorbante care ajuta la patrunderea sucurilor in piele, pe langa beneficiile lui hidratante. Vei avea nevoie de doar o lingura sau doua din aceste sucuri de fiecare data si poti bea ce nu folosesti. Vei dori sa lasi aceste sucuri pe piele pentru circa zece minute inainte de clatire. Poti aplica si reaplica sucurile pe masura ce se usuca, frecand zona de fiecare data.

Exfolierea

Dupa ce ai petrecut ceva timp reparandu-ti pielea cu ulei de cocos si aceste sucuri, vei dori sa iti exfoliezi pielea pentru inlaturarea pielii moarte. Poti sa o exfoliezi cu o tesatura umeda sau poti folosi sucul de ananas care nu este complet copt. Ananasul contine enzima bromelaina care ataca in mod natural stratul exterior al pielii cand este aplicata local si lasa pielea de dedesubt proaspata . Sucul de ananas rivalizeaza cu usurinta cu tratamentele de exfoliere scumpe de la SPA.
Pentru a exfolia cu suc de ananas, aplica niste suc cu un pic de ulei de cocos sau de masline, freaca bine zona si reia procedura daca este nevoie. Dupa cateva minute de frecat, o sa descoperi ca straturile de piele moarta incep sa se desprinda. Si dupa ce faci asta, clateste si aplica un strat de ulei de cocos sau de masline pentru hidratare.
Desi s-ar putea sa nu fii capabil sa scapi in felul acesta de toate ridurile, s-ar putea sa reusesti macar pentru 50-60% dintre ele. Desigur, cu cat mai mult folosesti sucurile si uleiul de cocos, cu atat mai eficiente sunt ele.
Puteti citi mai multe despre beneficiile minunate ale uleiului de cocos in articolul : Nuca de cocos, unul dintre cele mai mari daruri ale planetei
Resursele pentru acest articol includ:
The Coconut Oil Miracle by Bruce Fife
www.naturalnews.com/028736_DNA_damage_repair.html – ridurile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu