vineri, 2 august 2013

ELI-be-RA-re


ELI-be-RA-reUn joc de cuvinte, sau poate o mare dezvaluire…  sau poate doar un mic filmulet mare, o animatie care intuitiv-cretiv ne duce fiinta dincolo de un prag de simtire-intelegere pe care in mod normal nu il putem depasi pentru ca nu il vedem, nu il concepem. O prezenta a sinelui pe care nu o integram in firesc pentru ca noi deja stim. Si in aceasta stiinta sta cheia eliberarii ADEVRATE.
Va propun 10 minute de dezlegare pentru suflet. De ce 10 minute? Pentru ca am sa va rog sa facem un experiment: priviti mai intai imaginile fara a urmari textul ce se deruleaza in partea de jos a ecranului si intrati cat mai profund in jocul care are loc pe ecran, lasati-l sa va scufunde cat mai in interior, lasati-l sa va deschida si apoi reveniti si lasati doar coloana sonora si textul sa va invete. La final inchideti ochii si vedeti cele doua laturi ale acestui film cum se suprapun si va conduc amandoua catre acelasi loc minunat din… voi. De fapt ele nu va conduc nicaieri. Pentru ca voi deja sunteti ceea ce sunteti, nu aveti nevoie de nicio calatorie, nici macar de un pas. Existenta voastra este deja o constanta universala, constiinta voastra cosmica din spatele a ceea ce sunteti este singura realitate pe care o cunoasteti. Trebuie doar sa va eliberati si sa va cunoasteti SINELE. Contemplati cat de mult va regasiti printre cuvinte si printre luminile unei realitati astrale.
Va astept la marginea acestui vis cu impresiile voastre de calatorie, adica impartasiti va rog cu ceilalti daca aveti trairi sau intuitii, ori eliberari. Cu drag, oglinda voastra interioara :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu