miercuri, 7 august 2013

Horoscop: Cum îţi influenţează planeta Mercur destinul. Află ce spune despre tine


Mercur este planeta comunicării, a raţiunii, dar şi a călătoriilor. Este asociată cu gândirea, inteligenţa, informaţiile, dar mai nou şi cu tehnologia. Pe harta natală personală, descrie inteligenţa, modul de a gândi, exprimarea scrisă şi vorbită, abilitatea de a folosi informaţia, dar şi mişcarea, agilitatea, dexteritatea, limbajul corpului.

Click aici pentru a descoperi în ce zodie se afla Mercur în momentul naşterii tale.


Sursă: Alexandru Nicolici - "Astrologie natală"

Mercur în Berbec

Mercur în Berbec indică o fire impulsivă, reacţii rapide, nervozitate, spirit de luptător, care nu admite să fie contrazis, fiind lipsit de tact. Nativul trebuie să deprindă concentrarea şi canalizarea constructivă a energiei mentale. Este capabil de şiretlicuri, are accese de revoltă şi păstrează antipatie.

Mercur în Taur


Mercur în Taur indică o fire amabilă, sociabilă, succes în dragoste, dar de care nu se va bucura pe deplin; persoana asimilează încet, dar sigur, reacţionează cel mai bine la demonstraţii şi aspecte vizuale. Este lentă în gândire şi acţiune, are mult spirit practic; trebuie să înveţe să-şi
înfrâneze încăpăţânarea.

Mercur în Gemeni


Mercur în Gemeni indică o inteligenţă vie, rapiditate în gândire, hipersensibilitate, mari capacităţi de comunicare, fineţe în acţiuni, abilitate în clarificarea problemelor, multe simpatii şi prietenii utile. Persoana trebuie să nu îşi risipească energia şi emoţiile.

Mercur în Leu

Mercur în Leu indică multiple capacităţi creatoare, proiecte îndrăzneţe, tendinţă spre aroganţă şi un caracter plin de sine. Persoana are un deosebit simţ critic, abilităţi oratorice, aptitudini artistice, nobleţe şi eleganţă. Relaţii importante şi, uneori, funcţii pe măsură.

Mercur în Fecioară


Mercur în Fecioară indică spirit practic, analitic, autocritic, nativul putând deveni un specialist în domeniul ştiinţei, fără a ajunge însă şi bogat. Trebuie să înveţe să acorde importanţă întregului, iar nu amănuntelor. Poate fi idealist, generos.

Mercur în Balanţă


Mercur în Balanţă indică talente artistice, un deosebit simţ al culorii şi formei, mult tact şi diplomaţie. Nativul trebuie să înveţe să fie mai ordonat şi să renunţe la nehotărâre. Posibile probleme cu legea, reuşită în politică, în speculaţii financiare, contracte avantajoase obţinute prin talentul de negociator. Iubeşte copiii şi are un înalt simţ al justiţiei.

Mercur în Scorpion


Mercur în Scorpion indică o fire incisivă, foarte critică, suspicioasă şi senzuală, cu magnetism care îi favorizează succesul în faţa sexului opus. Persoana simte nevoia acută de siguranţă financiară. Nu are răbdare, este atrasă de contrazicere, de conflicte, poate avea relaţii cu persoane violente, este abilă şi vicleană în atingerea scopurilor sale. Are o mare intuiţie şi un spirit de premoniţie dezvoltat.

Mercur în Săgetător


Mercur în Săgetător indică mari calităţi de organizare şi administrare, un om muncitor, care beneficiază de ajutor din partea prietenilor. Nativul este atras de religie şi filozofie, de sport şi mişcare în aer liber. Trebuie să înveţe să se concentreze asupra unui obiectiv clar şi să nu se
mai risipească în prea multe proiecte simultane.

Mercur în Capricorn

Mercur în Capricorn indică înclinaţie spre logică, o fire răbdătoare, înclinată spre izolare, având o situaţie materială dificilă. Spirit ambiţios; înclinaţie spre cercetare, analiză. Persoana este foarte dotată pentru activităţi economice, diplomaţie, politică. Are predispoziţie spre melancolie şi pesimism.

Mercur în Vărsător


Mercur în Vărsător indică atracţie faţă de progres, schimbare şi noutate, aptitudini ştiinţifice, metode originale, minte inventivă, tendinţe spre idealism şi utopie. Persoana are spirit intuitiv, capacităţi creatoare, aptitudini pentru domenii de avangardă, inclusiv ştiinţele oculte. Este foarte independentă, tentată de corespondenţă îndelungată şi de prietenii intelectuale.

Mercur în Peşti


Mercur în Peşti indică o fire intelectuală, intuitivă, dar neîncrezătoare, având stări de confuzie mentală şi o viaţă haotică. Individul posedă o mare mediumnitate, calităţi psihice dezvoltate, dar este instabil, tentat să se izoleze. Are o mare forţă imaginativă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu