miercuri, 7 august 2013

Horoscop: Punctul Norocului. Descoperă şansa ta de reuşită în viaţă

Fortuna sau Punctul Norocului reprezintă în astrologie elementul care descrie şansa pe care o ai de-a lungul vieţii. Se referă la capacitatea ta de a te îmbogăţi, de a avea o sănătate de invidiat, succes şi o căsnicie bună. Îți arată ce calități ale tale îți vor aduce succesul în viață și cum anume să le folosești pentru ca norocul să fie alături de tine.


Click aici pentru a descoperi în ce semn se află Punctul Norocului pe harta ta natală.





Punctul Norocului în Berbec


Vei avea noroc în viaţă dacă îţi foloseşti curajul, inspiraţia şi răbdarea. Ai foarte multă energie pe care trebuie să înveţi să o foloseşti corect şi să o canalizezi pentru a obţine ceea ce îţi doreşti în viaţă. Îţi găseşti fericirea dacă vei avea curajul să îţi asumi riscurile necesare. Capacitatea ta de a vedea calea cea dreaptă, menită pentru tine, reprezintă una dintre principalele calităţi care îţi pot aduce succesul.


Punctul Norocului în Taur


Fericirea ta în viaţă se referă la capacitatea de a construi şi de a susţine. Tu trebuie să găseşti stabilitatea, să vezi adevărata motivaţie şi să îţi construieşti viaţa în jurul unei baze solide. Cel mai mare dar al tău este răbdarea şi capacitatea de a-ţi păstra calmul chiar şi atunci când totul este tulbure în jurul tău.


Punctul Norocului în Rac


Foloseşte-ţi capacitatea de a îngriji şi de a ocroti. Bucură-te de inocenţa ta şi de cea a celor din jurul tău. Fericirea şi norocul tău în viaţă au legătură cu creaţia, iar aici poate fi vorba de un copil, dar şi de o afacere, o operă de artă, o idee etc. Investeşte-ţi energia creatoare şi cu siguranţă vei avea succes în viaţă.

Punctul Norocului în Leu


Foloseşte-ţi entuziasmul, generozitatea şi optimismul. Vei avea succes dacă poţi fi o sursă de inspiraţie pentru ceilalţi. Tun înţelegi că fiecare are drumul său în viaţă, iar prin propriul tău exemplu îi ajuţi şi pe alţii. Ai capacitatea de a dărui fără să aştepţi ceva în schimb, iar acest lucru îţi va aduce multă fericire în viaţă şi situaţii foarte norocoase.


Punctul Norocului în Fecioară


Vei avea parte de noroc şi succes în viaţă dacă foloseşti toleranţa, dar şi capacitatea de a analiza totul cu logică. Eşti cel mai fericită când ordinea domneşte în jurul tău şi când ştii că totul în viaţa ta funcţionează aşa cum trebuie. Nu cari cu tine experienţele negative ale trecutului, iar asta te ajută să fii cu adevărat fericită.

Punctul Norocului în Balanţă

Foloseşte-ţi diplomaţia, echilibrul şi delicateţea ca să obţii succesul în viaţă şi să ai norocul de partea ta. Cel mai mare dar al tău este capacitatea de a menţine echilibrul în situaţii delicate, de a jongla cu două lumi fără să te simţi străină în niciuna.

Punctul Norocului în Scorpion

Eficienţa, ambiţia şi organizarea sunt elementele cheie care îţi vor aduce succes în viaţă. Vei avea norocul de partea ta dacă îţi foloseşti capacitatea de a desluşi mistere, de a descoperi adevăratele motivaţii de dincolo de aparenţe. Cele mai importante calităţi ale tale sunt percepţia extraordinară, puterea de a vedea şi de a înţelege în profunzime.

Punctul Norocului în Săgetător

Foloseşte sinceritatea, onestitatea şi înţelegerea faţă de ceilalţi pentru a dobândi succesul în viaţă. Nu te temi să-ţi asumi riscuri şi să încerci lucruri noi, iar aceasta poate fi principala ta sursă de fericire şi noroc în viaţă. Este foarte posibil să găseşti cele mai preţioase lucruri din viaţa ta în colţuri îndepărtate ale lumii, fie că este vorba de marea iubire sau de ceva care îţi va aduce bunăstarea materială.

Punctul Norocului în Capricorn

Responsabilitatea, răbdarea şi perseverenţa sunt cuvintele cheie pentru tine în viaţă. Acestea te vor ajuta să-ţi găseşti fericirea, bunăstarea şi să ai întotdeauna norocul de partea ta. Scopul tău este acela de a găsi modalităţi de a evolua sau de a realiza ceva apreciat de ceilalţi, care să rămână mult timp după ce tu nu vei mai fi.

Punctul Norocului în Vărsător

Pentru a avea norocul de partea ta, tu trebuie să-ţi foloseşti originalitatea şi să-ţi pui în valoare latura umanistă. Darul de care trebuie să te foloseşti pentru a obţine succesul este capacitatea ta de a înţelege şi accepta diferenţele dintre oameni. Latura ta nonconformistă te va ajuta să obţii ceea ce îţi doreşti în viaţă.

Punctul Norocului în Pești

Folosește compasiunea, credința și imaginația pentru a dobândi succesul și fericirea în viață. Tu trebuie să iei lucrurile lent, să nu te grăbești și să te bucuri de toate experiențele pe care le ai de-a lungul evoluției tale. Ai puterea de a înțelege dincolo de aparențe, de a simți totul mai intens, iar toate aceste sunt cele care îți aduc noroc de-a lungul vieții.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu