duminică, 8 septembrie 2013

"Este un miracol! Mi-a arătat că există!". Ce au surprins camerele de supraveghere instalate lângă casa unui preot (VIDEO)


"Este un miracol! Mi-a arătat că există!". Ce au surprins camerele de supraveghere instalate lângă casa unui preot (VIDEO)


Un preot din Charleston, Virginia, susţine că un înger a trecut prin faţa casei sale. Bărbatul spune că imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în afara casei sale demonstrează acest lucru, relatează Daily Mail.

Charles Shelton, în vârstă de 48 de ani, povesteşte că în dimineaţa zilei de 4 august s-a trezit la ora 3:00 şi a simţit nevoia de a se ruga. S-a dus la parterul casei sale şi a început să se roage pentru cei din cartierul în care locuieşte şi pentru persoanele dependente de droguri. În timp ce se ruga, bărbatul i-ar fi cerut lui Dumnezeu să-şi facă simţită prezenţa. Acela a fost momentul în care a văzut o minge de lumină pe unul dintre monitoarele care redau imaginile înregistrate de camerele de supraveghere. 

"Lumina, care iniţial se vedea afară, lângă gard, a intrat în sufragerie. Am fost uimit de ce se întâmplă. Dumnezeu mi-a arătat un înger", povesteşte preotul.

Iniţial, Shelton nu a spus nimănui despre această întâmplare. Ulterior, bărbatul a arătat imaginile cu "minunea" atât familiei, cât şi prietenilor şi întregii comunităţi.

Cu ajutorul fiului său, preotul a postat filmuleţul pe YouTube. 

Charles Shelton susţine că ar mai fi avut parte de astfel de trăiri. Bărbatul spune că ar mai fi văzut îngeri de două ori. Bărbatul spune că a vrut să publice imaginile nu pentru a deveni cunoscut, ci pentru a-i ajuta pe cei care au probleme.

"Criminalitatea a crescut în acest cartier. Auzi despre împuşcături, crime şi acte de vandalism. Lumea trebuie să afle dacă cineva vede îngeri. Prezenţa lui Dumnezeu este în acest cartier", a mai spus preotul.Urmariti clipul aici:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu