duminică, 8 septembrie 2013

Noul ciclu brucanian (Ciclul conjuncției Saturn – Nodul Nord)


pamntportal
Marți 17 septembrie la ora 7.43, puțin după răsăritul Soarelui se produce conjuncția exactă între Saturn și Nodul Nord, în cel de-al 9-lea grad al zodiei Scorpionului.
Conjuncția Saturn  – Nodul Nord se repetă la aproximativ 22 de ani (Ciclul lui Brucan) si are o importanță covârșitoare asupra vieții sociale și economice. Saturn (”executorul judecătoresc karmic”) , cel care pune în aplicare deciziile Legii nr. 6 a Kybalioanului, se întîlnește cu Nodul Nord (”programatorul Lecțiilor de Viață” ) cel ce definește și revelează fiecărui om ce așteaptă Dumnezeu de la el. Toți oamenii se nasc, apar , coboară în planul Fizic pentru a avea condiții să manifeste o atitudine cerută de Lecția de Viață pe care Divinitatea ne-a trimis să o demonstrăm în acea existență a noastră. După ce finalizăm cele 144 de Lecții de Viață (vezi numărul celor aleși din Apocalipsa lui Ioan) ieșim de sub incidența obligatorie a lanțului încarnărilor repetate, lanțul samsara, așa cum îl numesc vechii indiei.
Ciclu conjuncției dintre Saturn și Nodul Nord definește condițiile de viață în care vom trăi în următorii 22 de ani și care vor fi elementele majore, dominante ale acestui interval.
17.09.2013
Ca și termen de comparație avem precedenta conjuncție a acestor elemente, care s-a produs marți 21.01.1991, ora 00.39, în cel de-al 29-lea grad al zodiei Capricornului.
Ascendentul poziționat în Balanță a definit tendința de a-i împăca pe toți și de a cosmetiza problemele în loc să fie rezolvate. Guvernatorul Ascendentului , Venus plasat în Vărsător a îndicat aplicarea unor metode atât de originale încât nimeni nu a înțeles nimic și toți am fost cobaii unor experimente trăznite și mai ale periculoase, ale căror efecte dezastruoase sunt foarte clare acum.
Conjuncția Saturn-NodulNord în Capricorn în casa a 3-a,aflată împreună cu Saturn, Neptun, Uranus și Mercur, a generat dominrea covârșitoare a tutror domeniilor vieții de către elementul politic(Capricorn), totul derulându-se după bunul plac al politicienilor care nu au făcut altceva decât să vorbească (casa a 3-a- casa comunicării), sapromită și să nu facă nimic, decât ce era în beneficiul lor. Am căpătat totuși libertatea de a gândi cu mințile noastre, dar puțini au curajul să o folosească. Avem și libertatea de a ne exprima oricum dorim și bineințeles că nimeni nu ne va băga în seamă. Timp de 22 de ani politicul ne-a condus și dominat viețile prin utilizarea armei informaționale.
21.01.1991
Ce ne aduce noul ciclul brucanian ce începe din 17 septembrie 2013 si va dura până în 04.07.2036  ora 13.51 GMT, in cel de-al 18-lea grad din Leu?
Ascendentul este poziționat tot în Balanță ceea ce indică aceleași tendințe de cosmetizare, dar de data aceasta metodele sunt altele. Venus, guvernatoarea Ascendentului se afla în casa a 2-a, a banilor munciți, împreună cu conjuuncția Saturn-Nodul Nord, ceea ce indică faptul că nu vom mai fi manipulați prin canalele massmedia ci ni se vor lua banii prin metode de impunere forțată. Toate aceste elemente stau în zodia Scorpionului care va indica executarea silită a tuturor celor care muncesc și produc venituri prin impozitare aberantă, supra taxare și alte metode de lipsire a oamenilorde banii lor munciți. Totul va fi extrem de legal, deoarece vor avea grijă să dea ordonanțe și legi de impozitare draconice. Principala instituție care va domina viața noastră a tuturor va fi clasa procurorilor, de toate felurile și la toate nivelele.
Din 17 septembrie 2013 începe Era Procurorilor (chiar dacă unora li se pare că a început mai devreme) care vor aplica legea așa cum este ea, fără să se gândească la consecințe. În următorii ani avem mari șanse să ne transformăm într-un stat condus de procurori, un stat care va trăi numai din taxe și impozite.
Daca in 1991 – 2013 conjuncția a fost în casa a 3-a și am suferit datorită comunicării zăpăcitoare și manipulante, acum în intervalul 2013 – 2036 conjunctia Saturn-Nodul Nord se află în casa a 2-a a banilor și vom suferi de lipsă cronică de bani, fiind jefuiți cu acte în regulă, prin taxe și impozite!
       Guvernatoarea Ascendentului Venus este în casa a 2-a în Scorpion (în Exil), în conjuncție cu Saturn și Nodul Nord ceea ce indică o lipsă acuta de resurse financiare, oamenii fiind loviți acolo unde îi doare cel mai tare, la lucrul după care aleargă majoritatea – banii!
Prezența lui Pluto retrograd în casa a 4-a în Capricorn indică devalorizarea terenurilor și a valorii imobilelor. Piața imobiliară va trece prin momente critice și câțiva ani la rând prețurile caselor și terenurilor vor fi în scădere.
Prezența lui Uranus în Berbec în casa a 7-a aduce reacții imprevizibile și neașteptate din partea partenerilor internaționali, a FMI-ului și a Băncii Mondiale. Împlicarea organismelor financiare internaționale în România va accentua lipsurile cu care se va confrunta populația.
În următorii 22 de ani vom trece prin cele mai critice momente la nivel financiar și ne vom confrunta cu un nivel al sărăciei asemănător cu cel din primii ani de după cel de-al doilea război mondial.
De ce trebuie să trecem prin aceste momente de lipsuri materiale? Pentru a putea să aducem în viața noastră valori sufletești și spirituale, pentru că cele materiale ne vor lipsi. Pentru că trebuie să înlocuim goana după bani cu căutarea mulțumirii, bucuriei și fericirii sufletești.
Cei ce vor alega în continuare după valorile materiale, chiar dacă aparent le vor obține, nu vor avea parte de ele sau le vor plăti cu prețul sănătății lor sau al celor dragi.
Cei care vor aduna comori pentru sufletul lor (mulțumire de sine, bucurie, fericire) vor reuși să se descurce inclusiv la nivel material!
Fiecare decide ce dorește să facă cu viața lui și cum vrea să își trăiască viața!
Dumnezeu s-ar bucura dacă ar vedea cât mai multe suflete umane pline de bucurie și fericire, chiar dacă în conturile lor bancare numerele vor fi mici. La părăsirea Planului Fizic, fiecare suflet duce cu el doar trăirile, emoțiile, senzațiile, stările și bine ar fi ca acestea să fie cât mai aproape de bucurie și fericire!
În următorii 22 de ani vor fi cu adevărat bogați doar cei care au sufletul plin de bucurie și fericire!
7.09.2013
Alexandru Nicolici

2 comentarii:

  1. Nu cred! Astrele predispun nu dispun. Interpretarea este unilaterala, mecanicista, fara un pic de intuitie. Ma scuzati, asta este parerea mea. ceea ce se interpreteaza ca ar fi vremea procurorilor ete de fapt PLATA celor care au furat! Si care vor tine cont de lege dar nu vor mai tine cont de POLITIC! Pana in 2030 se schimba bilogic generatiile din tara, cu cea care acum are sub 24 de ani, si atunci cum poti scrie aberatiile de mai sus? Iar in 2030 va fi al treilea portal din saltul spre alte dimensiuni spirituale.
    Acest domn se incadreaza in ciclul sa speriem lumea iar zodiacul nu are nimic bun in el. Numai nenorociri si saracie!!! Aiurea! Pe de alta parte si saracia poate fi o virtute si nu pentru a ajuta lumea sa se indrepte spre spiritual! Este o capcana. De ce omul nu ar putea deveni spiritual fiind bogat? Dar totodata darnic! Asta va doresc eu voua si scriu ca asta spun astrele in prezent.
    Sa fim sanatosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ai citit articolul meu

      http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/09/crede-cum-actioneaza-dreptatea-divina.html ,

      atunci citeste-l si poate vei reusi sa intelegi.
      Eu cred, ca ceea ce se spune in articol, este si logic si adevarat. Ca astrele doar predispun si nu dispun, asa este. De noi depinde cum alegem sa traim.
      Nimeni nu spune ca trebui sa fi sarac , ca sa fi spiritual. Daca reusesti sa dobandesti intelegere, atunci partea materiala nu mai primeaza, ci devine ceva implicit in viata ta.

      Sa ne ajute Dumnezeu sa reusim sa dobandim acel nivel de evolutie!

      Ștergere