sâmbătă, 7 septembrie 2013

Frumos si Adevarat!!!

pamantdesus

Credeţi că Iisus nu a avut nici o slăbiciune, nici un defect, că a venit de la Dumnezeu. Ce semnificaţie au oare atunci tentăţile la care a fost supus ? Ştiţi că El a cunoscut trei tentaţii. Credeţi că aceste tentaţii au fost rezolvate în trei minute, în timpul unei conversaţii cu diavolul ? Nu, aceste tentaţii sunt simbolice. De ce ne-au fost relatate astfel ? Ştiinţa iniţiatică ne lămureşte, ne explică faptul că materia, prin intermediul căreia noi învăţam, corpul nostru fizic, prezintă un anumit grad de impuritate. Aceste impurităţi provin din hrana pe care o îngurgităm, aerul pe care-l respirăm, apa pe care o bem. Există fără încetare schimburi între materia corpului nostru şi cea pe care o absorbim. Pe pământ este imposibil de găsit o materie complet pură. Numai spiritul poate purifica materia. Chiar şi cele mai evoluate Spirite îşi construiesc un corp material şi coboară în planul fizic prin intermediul unor părinţi. Familiile cele mai pure au întotdeauna ceva de înlăturat, încă de la origine. Individul poate elimina aceste impurităţi numai prin intermediul spiritului. Astfel s-a întâmplat şi cu trupul lui Iisus.
O.M.Aivanhov4 comentarii:

 1. Aivanhov scrie in general bine si reflecta o inalta spiritualitate, tocmai de aceea ma mira fantastic ce scrie despre Iisus. Pai daca era asa cum scrie el, ne.ar fi transmis chiar Fiul Domnului aceste concluzii. Dar eu nu le.am gasit nicaieri...si astfel am dedus ca incercarile au fost spirituale si nu fizice. Logic: daca spiritul sfinteste materia, cum poate materia sa influenteze spiritele inalte?
  Aici nu sunt de acord cu Aivanhov, pe care...ma repet...il apreciez dealtfel.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fiecare spirit se intrupeaza pentru a indeplini o misiune. Pentru asta, are de invatat niste lectii, lectii care il vor ajuta sa evolueze catre o inalta spiritualitate. Aceste lectii pot fi si legate de materie.
   Eu asa vad lucrurile.

   Ștergere
 2. De acord cu dvs., dar aici este vorba despre Iisus. EL nu avea nevoie de lectii. El ne.a dat noua lectii. Si cred cu tarie ca trupul nu l.a incurcat deloc! As cum nu l.a incurcat nici pe Arsenie Boca! Si nici pe multi altii.
  Si totusi de ce ar avea nevoie Bunul Dumnezeu de experienta tridimensionala, materiala a omului prin Fiul Sau? Am auzit un milion de variante al raspunsului, dar eu cred ca cel mai bun este cel pe care il gaseste fiecare pentru el, in el.
  Doamne ajuta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru ca atunci cand te intrupezi, te supui legilor din acea dimensiune.
   Bineinteles ca fiecare gaseste raspunsul in el insusi.

   Doamne ajuta!

   Multumesc de comentariu si deosebit respect!

   Ștergere