sâmbătă, 7 septembrie 2013

Horoscop: Chiron, asteroidul vindecării. Află ce spune despre destinul tău


Chiron, numit şi asteroidul vindecării, îţi arată latura sensibilă a existenţei tale, aspectele şi domeniile în care simţi nevoia acută de a te implica şi de a face reparaţii şi îmbunătăţiri. Este un element astral care îţi indică motivaţia ascunsă din spatele nevoilor şi dorinţelor tale de-a lungul vieţii. Click aici pentru a descoperi în ce zodie se afla Chiron în momentul naşterii tale.


Chiron în Berbec


Nativul depune mult efort pentru a-şi căuta adevărata identitate. Vrea să se cunoască pe sine şi să se pună în valoare. Doreşte să realizeze un potenţial personal, să se autodepăşească. Va trebui să-şi controleze agresivitatea şi tendinţa către autoritate excesivă. Are tendinţa de a-şi impune întotdeauna punctul de vedere.


Chiron în Taur


Acest nativ are nevoie de securitate materială. Are un simţ al valorilor foarte bine dezvoltat. De-a lungul vieţii trebuie să înţeleagă ce îşi doreşte cu adevărat şi să acţioneze cu hotărâre pentru a obţine. Are o înclinaţie către plăcerile fizice şi poate fi o persoană materialistă.


Chiron în Gemeni


Persoanele cu Chiron în Gemeni au nevoie să acumuleze cunoştinţe şi informaţii. Au o atracţie deosebită pentru ştiinţă. Aceşti nativi trebuie să înţeleagă procesul gândirii, modul în care se formează curentele de opinii şi să acţioneze pentru a schimba mentalitatea la nivel global.


Chiron în Rac


Nativul cu Chiron în Rac are o nevoie acută de securitate în cămin. Principala sa lecţie este de a învăţa să-şi stăpânească emoţiile. Poate fi foarte sensibil, chiar intuitiv. Este un abil apărător al tradiţiilor. Poate aduce în prezent unele adevăruri ale trecutului.


Chiron în Leu


Acest nativ caută recunoştinţa celorlalţi. Îi place să realizeze ceea ce nimeni nu poate realiza în locul lui. Trebuie să-şi dezvolte încrederea în sine, mai ales că îşi doreşte să fie un model pentru ceilalţi. Are un orgoliu enorm, care îi poate cauza multe probleme de-a lungul vieţii, dacă nu învaţă să-l ţină în frâu.

Chiron în Fecioară

Nativul cu Chiron în Fecioară este în căutarea adevărului absolut. Încearcă să lupte împotriva a tot ceea ce i se pare greşit. Misiunea sa de-a lungul vieţii implică respectarea părerilor celorlalţi. Trebuie, de asemenea, să evite impunerea forţată a propriilor opinii.

Chiron în Balanţă

Acest nativ este de-a dreptul îngrozit de nedreptate. Ar face absolut orice pentru a aduce adevărul la suprafaţă în orice situaţie. Este o persoană sociabilă, care iubeşte armonia, cooperarea şi corectitudinea. Relaţiile sunt foarte importante pentru această persoană de-a lungul vieţii.

Chiron în Scorpion

Nativul cu Chiron în scorpion îşi doreşte să deţină un control absolut asupra propriei existenţe. Regenerarea este un cuvânt cheie al vieţii sale. Caută înaltele valori spirituale şi le racordează la forţa creatoare. Se bazează pe magnetismul şi sexualitatea sa, pentru a-şi satisface dorinţele.

Chiron în Săgetător

Acest nativ poate fi un ghid, un cercetător sau un aventurier. Viaţa sa este o căutare spirituală permanentă. Caută întotdeauna noi revelaţii, pentru a le împărtăşi celorlalţi. Lecţia sa constă în depăşirea tuturor frontierelor, pentru a arăta că nu există nicio limită pentru evoluţia omului.

Chiron în Capricorn

Nativul cu Chiron în capricorn îşi doreşte cu ardoare să obţină puterea şi reuşita socială. Vrea să fie respectat şi admirat de cei din jur. Este de părere că fiecare persoană trebuie să-şi găsească propria cale în viaţă şi poate fi un mentor pentru cei mai tineri.

Chiron în Vărsător

Acest nativ este un vizionar inspirat. Motivaţia acţiunilor sale este un viitor mai bun atât pentru el, cât şi pentru umanitate în general. Nu înţelege persoanele care nu vor să evolueze. Are tendinţa de a rezolva problemele altora, neglijându-şi priorităţile. Iubeşte oamenii şi se poate implica în numeroase acţiuni caritabile şi proiecte pentru viitor.

Chiron în Pești

Nativul cu Chiron în Pești este o persoană idealistă şi altruistă, care apreciază sensibilitatea şi oferă ajutor celor care au nevoie. Are o imaginație bogată, dar misiunea sa este aceea de se feri de iluzii, de a evita o viață trăită în fantezie. Poate avea o viață spirituală bogată, deosebită.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu