duminică, 15 septembrie 2013

Investiți în relația energetică din viața voastră

Primit prin Holly Hawkins Marwood, transcris de Paul Marwood

 nave
Salutări dragii noștri,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Mesajul nostru de astăzi este despre cel mai important lucru pe care-l puteți face zilnic.

Din locul nostru de observare a planetei voastre, noi vedem că pe măsură ce energiile se deplasează și se schimbă, din ce în ce mai mulți oameni încearcă să gestioneze energiile neînțelese,  inconștiente și necunoscute, care apar doar ca un sentiment de neliniște și nesiguranță. Și care este cel mai bun lucru pe care-l puteți face atunci când vă simțiți neliniștiți și în nesiguranță, decât să vă agățați de lucrurile care vă ajută să vă simțiți stabili, vă ajută să vă simțiți agățați de ceea ce vă este cunoscut, în timp ce ceea ce vă este cunoscut se schimbă și se modifică.

Toate aceste lucruri de care vă agățați, iluzia locului vostru de muncă, familia voastră din timpul vostru, sunt ”cunoscutele” din viața voastră. Și dacă acestea se schimbă și se modifică ar fi ca și cum ați încerca să vă agățați de o clădire care se prăbușește în timpul unui cutremur, ele nu vor fi un fundament de care să vă agățați și pe care să contați în acel moment.

Ceea ce vă vom sugera azi , ca cel mai important lucru pe care să-l faceți în fiecare zi, este să petreceți un timp conectându-vă cu tărâmul nevăzut, conectându-vă cu tărâmul energetic, care este punctul de origine al tuturor schimbărilor și modificărilor care au loc.

Cum să faceți acest lucru?
Unii i-ar putea spune meditație, alții i-ar putea spune intrarea în spațiul sacru al inimii, ar putea fi ieșirea în natură, la plajă sau în parc, sau în curte și să vă petreceți timpul doar stând cu picioarele pe planetă și simțind conexiunea cu pământul și cu universul.

Am dori să vă încurajăm chiar acum pe fiecare dintre voi să faceți din acest lucru prioritatea voastră numărul unu în fiecare zi. Dacă am vorbi despre acest fapt ca despre o investiție financiară, în acest caz ar fi o investiție în energia voastră, ați obține cea mai puternică, mai mare și mai elaborată rentabilitate a investiției voastre. Investind în relația voastră energetică cu viața voastră, latura voastră umană ar putea decide să lucreze mai mult la locul vostru de muncă, să ia toate lucrurile din jurul vostru mai în serios, să simtă nevoia de a se întoarce la ceea ce vă este dat să trăiți ca ființă umană, dacă doriți, și să lucrați din greu  acel aspect al ei ceea ce ar duce la o scădere a rentabilității investiției voastre.

Deci, ce puteți să faceți în fiecare zi pentru a vă putea permite să vă conectați cu tărâmurile energetice? Intrați în acel spațiu sacru al inimii voastre, simțiți acea conexiune energetică cu frumoasa voastră planetă, cu universul, simțiți-o în însuflețirea energiilor inimii voastre, apoi a spațiului energetic din jurul vostru, a corpului vostru energetic.

Permiteți-vă să vă creșteți corpul energetic astfel încât să răspundeți mai bine energiilor, pentru că asta este direcția spre care vă îndreptați în viitor, iar asta vă va permite ca, pe termen lung, să vă simțiți mai confortabil. Pentru că, pe măsură ce vă animați lumea energetică prin faptul că petreceți timp în fiecare zi în ea, veți ști, vedea și răspunde lumii voastre într-un mod care va permite umanității să experimenteze mai ușor această lume.

Acest exercițiu vă permite să coborâți mai mult în acel spațiu energetic și al inimii și să fiți mai puțin în spațiul minții egotice, încercând să gestionați lucrurile, permiteți-vă să curgeți în această nouă viață, așa cum simțiți. Cu toate acestea voi nu aveți încă resursele, educația, experiența de a ști cum să faceți acest lucru. Vă încurajăm pe fiecare dintre voi să vă gândiți la acest exercițiu așa cum vă gândiți la toate lucrurile importante pe care trebuie să le faceți în fiecare zi.

Faceți-vă timpul pentru conexiunea voastră energetică cea mai înaltă prioritate, chiar mai mare decât cea a hrănirii corpului vostru, a dormitului, a mersului la timp la serviciu, a oricărui alt lucru pe care-l faceți pentru voi înșivă. Binențeles că nu vă spunem să neglijați aceste lucruri, ci vă spunem să-l faceți atât de important încât nu doar să se potrivească unui anumit moment sau celui în care aveți mai mult timp liber.

Faceți-l, poate, tot atât de important ca și cafeaua de dimineață. Din nou, dividendele, rentabilitatea acestei investiții în timpul și energia voastră, se vor întoarce înmiit.

Fiți binecuvântați.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com

Traducere Monica PokaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu