duminică, 15 septembrie 2013

PUNCTUL ZERO – PORTALUL SOARELUI CE SE INTAMPLA CU CORPUL TAU

rezumat Crina
MotherEarth
In urmatoarele 3 saptamani urmeaza din nou o restructurare a energetic a corpurilor noastre… este perioada invocarii energiei cristaline…
Fiti complet deschisi catre Sursa, cu corpurile voastre (fizice) …sa va deschideti Codului Inimii voastre, si odata deschis veti integra prin el aceste Energii Cristaline, care vin din Poarta Cosmica a Soarelui si merg pana in central Energiilor Pamantului..
Cand permiteti acestor Energii sa va intre in corp, fiind in stare de meditatie..veti simti o senzatie de furnicatura in partea de sus a capului ..
Permiteti acestor Energii sa intre in tot corpul vostru sis a curete tot ceea ce nu va mai serveste..
Nu va temeti atunci cand veti simti presiune in ceakra crestetul capului..lasati doar sa va intre in fiecare celula, sa curete tot ceea ce nu mai este relevant finite voastre..
Permiteti si integrati complet aceste energii..
Unii dintre voi va veti simti somnorosi, altii vor dori sa intre in stare de meditatie, iar altii vor continua integrarea de-a lungul zilei…
Pe masura ce lasati aceste energii sa va cuprinda, sa aveti ganduri de iubire, lumina, pace, binecuvantare si fericire…ganditi-va la tot ceea ce doriti sa aveti in viata si la tot ceea ce doriti sa eliberati, sa plece de la voi..
Sinele Vostre Inalte sunt cele care va trimit aceste Energii din Soarele Alcylone al PLeiadelor..
Sunteti pe cale sa experimentati o inversiune a sistemului vostru, inversiunea de merge de la Totl la Nimic, de la Zero la Infinit..
primul pas in aceast process de restructurare este schimbarea alcatuirii fiecarei cellule asa cum o stiam ..
schimbarea polilor solari va adduce schimbari si va afecta corpurile voastre complet ..voi veti incepe sa va schimbati, nu numai in constiinta ci si in experienta holografica..conform Teoriei Relativitatii..
afirmati simplu: IERTARE – LAS SA PLECE /ELIBEREZ – PERMIT
Va aducem aminte ca Totul sau Nimic poate apare in corpurile voatre, in psihicul voastru numai atunci cand sunteti pregatiti ..atunci Energiile vor lucra cu voi…
va iubim..suntem cu voi..
mesajul original

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu