luni, 16 septembrie 2013

Nu Haarp este vinovat pentru cele intamplate! Nu au folosit americanii Haarpul la Pechea!

COMENTARIU SFATUITOAREA:
Am primit pe mail un mesaj deosebit de documentat. Este vorba despre motivul care a dus la producerea inundatiilor din ultimele zile in tara noastra. 
Mi s-a parut foarte interesant si am primit acceptul celui care mi l-a trimis pentru a-l publica.
Este o opinie foarte bine documentata, care merita cunoscuta.


Incep prin a-mi exprima recunostinta si multumirile pentru munca depusa de dumneavoastra pe blogul Sfatuitoarea. Articolele publicate au un puternic impact asupra cititorului, pe mine ajutandu-ma in rezolvare catorva "dileme" grele in incercarea mea de a inainta pe calea spiritualitatii, si fac acest lucru pentru ca imi place, ca ma simt atras de acest "drum" si nu pentru ca este la moda sau ca vorba aceea, nu se stie niciodata...

  In urma cu putine zile am avut parte de fenomene meteo iesite din comun. Deoarece am vazut mai multe articole publicate pe aceasta tema si avand un respect deosebit pentru dumneavoastra si pentru munca ce o depuneti, stiind in acelasi timp impactul produs asupra cititorului, imi permit, sa vin cu un alt punct de vedere, neavand pretentia desigur ca acesta este "adevarul adevarat" , un alt punct de vedere si atat !
  Nu Haarp este vinovat pentru cele intamplate, din pacate. Nici nu ar avea cum, oficial este inchis din mai 2013, si oricum, hai sa fim seriosi, nu foloseau americanii aceasta arma la Pechea si prin imprejurimi pentru a inunda cateva sate din Romania, de ce sa o faca, noi suntem aliati si sa nu uitam ca aici au investit milioane de euro in scutul antiracheta de la Deveselu , iar o baza a lor se afla nu departe de fenomenele meteo mai sus amintite, ca sa nu mai vorbim de consumul enorm de energie pentru a pune in functiune toata "masinaria" numita Haarp, nemaivorbind ca acest lucru nu ar trece neobservat de satelitii militari ai celorlalte state. Nu, din pacate nu ei sunt vinovati de aceasta data. Spun din pacate, deoarece problema este mult mai grava si poate ar trebui adusa in atentia publicului. Dupa cum se stie, sau mai bine spus nu se stie, Soarele nu este in mod direct sursa de caldura pentru planeta noastra. Daca am parasi Pamantul si ne-am indrepta spre Soare, ajunsi in spatiul cosmic, am constata ca este extrem de frig, -273 grade celsius si in plus este intuneric, deci nu este mai cald asa cum am fost invatati, asa cum ar parea logic sa fie din moment ce te apropii de Soare. Caldura pe care noi o resimtim pe Pamant este produsa de reactia razelor de soare cu atmosfera si campul electromagnetic al pamantului. Asa cum noi stim foarte bine, suntem martorii unor schimbari radicale in toate domeniile, si acest lucru se datoreaza in mod special unei benzi de energie , emanata din Soarele central al Galaxiei, banda de energie numita Centura Fotonica sau Zona de Energie Nula, nepolarizata. Desi aceasta Zona de Energie a inceput sa ne afecteze din 1960, practic incepand cu anul 2014, timp de 20 de ani intram in "maximul" ei, in partea cea mai concentrata. Dumneavoastra ati intuit foarte bine intr-unul dintre Mesajele de la Ingeri un pericol energetic ce se apropie din centrul galaxiei, de la Gaura Neagra numita Sagittarius A. Revenind acum la clima dupa aceasta mare paranteza, trebuie inteles, ca asa cum razele Soarelui incalzesc planeta noastra, practic printr-o reactie si nu direct, tot asa razele cosmice care isi fac loc prin gaurile paturii de ozon , in special raze gamma, stimuleaza moleculele atmosferice si dau nastere la acei nori negrii nemaivazuti pana acum. Si aceasta este doar una din micile neplaceri cauzate de aceasta banda de energie in care probabil vom intra "in plin" de la anul, dar cum am abuzat deja de timpul dumneavoastra, ma opresc aici.
  Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi ce am scris, si care este, repet, un punct de vedere, dar va asigur ca studiez de ani buni aceasta Centura Fotonica, printre schimbarile majore pe care le produce fiind si cele de natura spirituala. Vom trai si vom vedea ce si cum va fi.
  Cu multa stima,

DP

Articol primit pe mail

2 comentarii:

  1. Sarumana D-na ,

    As avea si eu niste intrebari, daca doriti sa raspundeti la ele, m-ar ajuta si pe mine sa inteleg anumite chestiuni legate de ce se intampla cu climatul pe aceasta planeta fie el social, spiritual, de mediu, etc...

    Oare cat va tine acest maxim al centurii fotonice, doar 20 de ani ? Caci eu am citit pe net cum ca aceasta banda energetica este lata de 2000 de ani...

    Am citit tot de pe net, de pe siteul: Familia Celesta: CUm ca cele 9 luni expira in cateva zile,incepand de acolo se da startul ,cat va dura nu stim nici unul dar dispensa divina de 9 luni se inchide pentru toata lumea la 21 septembrie, referitor la faptul ca se va intampla ceva dupa acest ragaz de 9 luni....Dvs ce presimtiti ca se va intampla? Va urma aflarea unui mare adevar pentru omenire, contactul cu civilizatiile extraterestre( fratii nostri galactici), efectele benzii de energie fotonica ? Oare ce ?

    Multumesc anticipat pentru raspunsul pe care mi-l veti da!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu,
      Ceea ce doresti tu sa afli,dorim cu toii sa stim. Ce, cat, cum... E acum glumesc putin. Citeste aici, daca nu ai citit inca si poate vei gasi raspunsul la unele din intrebarile tale:

      http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2011/04/previziuni-despre-romania.html

      Ce pot sa spun in plus, este ca din aceasta toamna se sfarseste perioada in care ni s-a permis sa evoluam si va incepe perioada de schimbare majora a actualei paradigme.
      Cat va dura, inca nu stiu si sincer, nu cred ca stie nimeni exact, asta, deoarece totul depinde de puterea noastra, a oamenilor, de a ne invata lectiile si de a ne schimba.
      Contactul cu o civilizatie benefica este foarte aproape,iar cel cu una sau mai multe nebenefice este facut de multa vreme.
      Mai departe, ce va urma, daca imi va fi permis sa spun, voi spune sau dupa caz voi avertiza.

      Si eu iti multumesc pentru incredere si pentru mesajul tau.

      Ștergere