vineri, 25 octombrie 2013

Ceausescu si legaturile lui cu extraterestrii. Un obscur ziar mexican face "dezvaluiri infioratoare"



Despre regimul lui Nicolae Ceausescu si despre suferintele copiilor din orfelinatele comuniste s-a scris mult, nu doar la noi ci si in strainatate. Dar articolul aparut, zilele trecute, intr-un obscur ziar mexican este intr-adevar fara precedent. Publicatia sustine, citand doar surse anonime, ca dictatorul roman incheiase un tratat cu... extraterestrii, carora le punea la dispozitie copii pentru experimente secrete.


"Nicolae Ceausescu si-a dus, cu el, secretul in mormant, dar Serviciile Secrete ale SUA au dovezi puternice si solide ca el avea relatii secrete cu personaje misterioase venite din spatiu", scrie ziarul Zocalo Saltillo, care apare intr-un oras din nordul Mexicului.


Fara sa dea amanunte asupra respectivelor dovezi, cotidianul sustine ca, la inceputul anului 1977, in Carpati a fost stabilita o "zona interzisa" in care nu putea intra decat Ceausescu. De la distanta, totusi, militarii care pazeau zona ar fi observat prezenta unor "fiinte stranii, extrem de slabe, in costume argintii si cu capete anormale".


Un soldat evadat din acel "infern" si devenit cetatean american ar fi povestit ca a asistat la "zeci de decolari si aterizari de OZN-uri".


Aceleasi surse neidentificate din Serviciile Secrete spun ca dictatorul roman le-a oferit misteriosilor extraterestri "sute de copii" de la un orfelinat, pentru diferite experimente. Supravietuitorii ar fi fost salvati, dupa moartea lui Ceausescu, de o "brigada de salvare" americana.


Cei mai multi isi pierdusera mintile, dar cativa au reusit sa povesteasca despre chinurile la care i-au supus strainii din cosmos. Jurnalistul mexican a vrut sa ramana anonim. Nu este clar nici motivul pentru care aceste asa-zise dezvaluiri nu apar in Romania, ci intr-un ziar mexican aproape necunoscut, intr-un articol vizionat, in doua zile, de mai putin de 700 de cititori.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu