vineri, 25 octombrie 2013

Gandurile pot modifica viitorul, sustin oamenii de stiinta



Întotdeauna spiritualitatea si-a invatat adeptii ca realitatea este relativa si prin diverse metode nu doar ca se poate modifica, dar se formeaza prin proiectiile creierului. De data aceasta, oamenii de stiinta lanseaza o teorie interesanta, prin care a reusit sa se demonstreze ca gandurile au o putere fantastica de a modifica realitatea.


Unul dintre cei mai recunoscuti cercetatori americani, dr. Joe Dispenza, a reusit sa demonstreze, in urma unor studii aprofundate, ca mintea umana poate sa modifice realitatea si implicit viitorul. Creierul nu este un organ static, rigid, sau fix, drept pentru care gandurile si experientele noastre sunt incontinuu remodelate. Gandurile devin astfel mobile si sunt fabricate fie de constient sau subconstient si odata puse in aplicare ele influenteaza viitorul.


“Tot ceea ce se petrece la nivel mental va deveni mai devreme sau mai tarziu real. Gandurile daca sunt negative vor atrage dupa sine o realitate mizerabila, presarata doar cu intamplari mai putin placute”, sustine Joe Dispenza.


Omul de stiinta a cercetat ani de-a randul cum funcţioneaza creierul uman si modalitatea prin care gandurile sunt fabricate. Interesant este ca anumite tipare se inregistreaza cu o anumita periodicitate in creier si astfel omul cade in gandurile negative.


ganduri“Daca ne-am da seama de puterea unui simplu gand atunci am realiza motivul pentru care viata noastra este intr-un anumit fel. La fel se intampla si cu obiceiurile daunatoare care in mod normal ne fac sa ne simtim atat de prost. Acestea sunt generate de ganduri si astfel se transforma intr-o realitate care nu ne convine, dar nici nu putem s-o schimbam”, explica omul de stiinta.


În timpul cercetarii sale, Dr. Dispenza a realizat ca oamenii care au suferit vindecari miraculoase si-au schimbat initial modul de viata, dupa care au inceput sa gandeasca pozitiv si in cele din urma au ajuns la anumite miracole pe care nici stiinta nu le poate explica. Aceasta este puterea incredibila a gandurilor care modifica in fiecare secunda realitatea in care traieste fiecare individ. Cu cat gandurile sunt mai curate, pozitive si lipsite de ura, cu atat viata unui individ devine mai buna. Puterea gandurilor este capabila sa schimbe intreaga realitate cu sau fara voia noastra.

din revista


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu