vineri, 25 octombrie 2013

7 greseli Feng Shui care distrug energia casei tale

7 greseli Feng Shui care distrug energia casei tale


Daca energia din casa ta este sanatoasa si are un circuit de curgere si re-improspatare, va crea o balanta si o armonie. Vom putea astfel simti efecte sanatoase si pozitive. Daca energia este ne-sanatoasa, si curge gresit in jurul nostru - sau este statica sau oprita de anume bariere, va crea haos in jurul nostru si in noi insine. Acest lucru poate duce la boli, ghinion sau tristete. Iata 7 greseli Feng Shui care distrug energia casei taleDe ce avem nevoie de Feng Shui

Feng Shui este arta prin care putem crea o energie pozitiva in jurul nostru, incepand cu cea din jurul corpului nostru si mai departe in multe aspecte ale vietii nostre. Feng Shui influenteaza sanatatea trupului nostru, succesul relatiilor noastre si mai departe, succesul carieriei si afacerilor pe care le desfasuram. Creend aceasta energie pozitiva, ne putem singuri influenta viata. Asta pentru ca viata noastra este de fapt o relexie a energiei din jurul nostru.

Energia casei in care locuim este esentiala pentru Feng Shui-ul casei

Cel mai important aspect al casei in care lucuim este modul in care energia (chi) ne inconjoara si se misca in interiorul ei - pentru ca aceasta energie vitala este acea care afecteaza creierul, trupul si viata din el dar si tot ce traieaste in jurul nostru.
Daca energia este sanatoasa si are un circuit de curgere si re-improspatare, va crea o balanta si o armonie. Vom putea astfel simti efecte sanatoase si pozitive. Daca energia este ne-sanatoasa, si curge gresit in jurul nostru - sau este statica sau oprita de anume bariere, va crea haos in jurul nostru si in noi insine. Acest lucru poate duce la boli, ghinion sau tristete.

7 greseli Feng Shui care distrug energia casei tale


1. Patul in care dormi plasat in colt sau lipit de perete pe o latura
Daca pui patul in coltul camerei, sau lipit de pat, vei bloca circulatia energiei atunci cand dormi. Somnul este esential pentru pastrarea sanatatii pentru ca prin somn ne re-incarcam corpul cu energie. A dormi intr-o parte a patului care nu are iesire ... este o mare greseala, pentru ca vei fi vulnarabila. De asemeni, pentru energia relatiei tale de cuplu, asezarea patului lipit de perete - este dezastruasa asa ca ai mare grija cum plasezi patul in camera - de preferat pune-l in mijlocul camerei.
exemplu de dormitor Feng-Shui
2. Holuri sau antreuri intunecate 

Intrarea casei tale nu trebuie sa fie intunecata sau ascunsa. O intrare intunecoasa sau ingusta poate fi catastrofica pentru energia care poate influenta norocul casei tale. Energia pozitiva va avita acea intrare.

3. Televizor in dormitor

Televizotul in dormitor este modul perfect de a ucide relatia ta de cuplu. Daca nu dorestiacest lucru, scoate de urgenta TVul din dormitor.  Televizorul produce unde care distrug energia pozitiva (chi) - la nivel electric dar si la nivel psihologic. . TV in the bedroom is a no-no.  

4. Robinete sau tevi care necesita reparatie. 

Atunci cand ai robinete sau tevi care curg prin casa, se produce o scurgere de energie care se va reflecta in situatia ta financiara, cu alte cuvinte, vei pierde bani.  

5. Animale impaiate pe holuri sau in spatiul principal de locuire al casei.

Aceste genuri de curiozitati poarta un ele energia negativa sau energia mortii. De ce vrei sa strici balanta energiei in casa ta? Daca vrei sa tii cat mai departe moartea, atunci nu e expune pe peretii holurilor sau sufrageriei, pe unde circula constant energia casei tale.

6. Oglinzi care se reflecta reciproc.

Doua oglizi care se reflecta reciproc vor crea un uragan vortex de energie foarte agresiva ce vor determina moartea energiei pozitive din casa ta si vor distruge vibratiile pozitive.

7. Plante moarte sau ne-ingrijite in casa sau la intrare. 

Cu siguranta nu vrei sa transmiti mesajul ca intrand in casa ta, energia va muri. Plantele casei tale sunt mesaje de energie pozitiva in casa ta, ai gria de ele si ele vor atrage si mai multa energie pozitiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu