marți, 15 octombrie 2013

CUTREMUR puternic în zona VRANCEA

COMENTARIU SFATUITOAREA:

Acest cutremur, pe langa faptul ca ne arata, ca in zona Vrancea s-a acumulat o cantitate mare de energie, caci de aceea in mai putin de o saptamana s-au produs doua cutremure insemnate ca intensitate, a mai dorit sa ne transmita un mesaj. Priviti cu atentie ora la care s-a produs: 22.33 si intensitatea este 4,7.
Prin aceasta insiruire de numere, Maiestrii Elevati doresc sa ne asigure, ca ceea ce gandim noi este bine, ca trebuie sa continuam sa ne construim viitorul gandind pozitiv si sa nu renuntam cu putin timp inainte ca el sa prinda viata, ca ei sunt langa noi si vegheaza si ne ajuta in tot ceea ce noi vrem sa construim. 
Ei ne asigura ca vor fi langa noi  si ca ne aflam pe drumul cel bun.  Un cutremur a avut loc în zona Vrancea, marţi seară. Seismul a avut loc la ora 22:33, la o adâncime de 136 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Fizica Pământului.

Seismograf

Seismograf
Un seism cu magnitudinea 4,7 a avut loc, marţi seară, la ora 22:33, în zona Vrancea. Cutremurul a fost resimţit şi în Bucureşti.

Directorul ştiinţific al INFP, Mircea Radulian, aflat în studioul România TV, a explicat că este un seism de mare adâncime. Iniţial, cutremurul a fost estimat la o magnitudine de 4,9.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu