miercuri, 2 octombrie 2013

Planificarea nebunilor

In final, a ramas unul singur.. In filmul Highlander, nemuritorii îsi tot taiau capetele unii altora, pana cand ramanea unul singur. Care desigur, neputand sa-si taie singur capul, este declarat castigator. Exact asa s-a întamplat si cu Uniunea Europeana. La început erau o gramada de prostanaci, care se ameteau cu idei socialiste: solidaritate europeana, sanse egale, granite libere, voturi egale in Parlamentul European. Niste idiotenii nerealiste, care s-au prabusit la prima criza: pentru ca toate drepturile astea nu sunt gratis. Costa – si costa enorm! Pe banii cui? Pai ai firmelor private, desigur: de aceea in toata Uniunea Europeana taxele au sarit pana la cer.

Duelul de încalzire.
Primul "nemuritor" care si-a luat jucariile si a plecat, a fost Marea Britanie. Pentru ca economia britanica se bazeaza de vreo 200 de ani, pe serviciile financiare si pe investitiile straine: Londra este (alaturi de Hong Kong si Singapore), cel mai bun loc de pe Pamant, in care poti sa deschizi o firma. Daca englezii ar fi adoptat modelul social european si ar fi crescut taxele - adio investitii straine, adio economie britanica. Asa ca, ia duceti-va dracului cu prostiile voastre socialiste! Noi o sa ne facem uniunea noastra, cu fratii americani.

Macelul.
Dupa aia, au fost decapitati rapid "nemuritorii" mai mici si mai tantalai (esticii si sudicii): care s-au înghesuit la Bruxelles in decembrie, in speranta stupida ca vor fi scosi din criza de catre cei mari. Dar au ramas cu gura cascata: in loc sa le dea, bosii le-au cerut sa scoata ei bani (si anume, vreo 50 de miliarde de euro). Hai repede, pana nu ne suparam! N-o sa uit niciodata fata uluita a presedintelui roman, Traian Basescu, cand si-a dat seama ca "prietenii europeni" n-or sa-l ajute cu nimic, ba dimpotriva, o sa-l afunde si mai adanc, ca sa scape ei. Imbecilii astia mici chiar crezusera in povestile cu egalitatea. Hahaha…

Batalia finala.
La sfarsitul lui decembrie 2011, mai ramasesera doar doi mari: Angela Merkel si Nicolas Sarkozy (celebrul cuplu Merkozy). Asa ca cei doi au hotarat ca, dupa Revelion, toate tarile din UE sa introduca in Constitutiile nationale o limita a datoriei. O chestie excelenta, zic eu: pentru ca spulbera toate iluziile socialiste. Adio bunastare pentru toti (care fost posibila doar prin cresterea deficitului) si adio egalitate: pai din clipa in care ti se ordona ce sa scrii in Constitutie, nu prea mai poti fi numita tara independenta.
Dar lovitura de gratie a venit dupa Revelion. Franta si-a pierdut ratingul AAA, Germania nu. Ratingul, de fapt, a fost doar o formalitate: era clar de multa vreme ca economia Frantei trage sa moara, sub povara cheltuielilor sociale, in timp ce programul dur de austeritate impus de Angela Merkel a tinut economia Germaniei pe linia de plutire.
Asa a disparut cuplul "Merkozy". Franta a fost decapitata: nu mai are nici un cuvant de spus. Germania a ramas singura, liderul de necontestat al Europei.
Iar Europa sociala, asa cum o cunosteati, e terminata pe veci.

Adio, Uniunea Europeana. Începe Imperiul Europa!

4 milioane de kilometri patrati, 500 de milioane de oameni, 16.242 de miliarde de dolari anual.
Niciodata in istorie, vreun stat cu suprafata si populatia Uniunii Europene nu a disparut atat de repede. UE este mai mare decat Imperiul Roman: dar Roma a rezistat 1400 de ani. Uniunea Europeana doar…20 ani. E cel mai mare esec politic din toate timpurile.
Ce dovada mai buna decat asta, ca Europa sociala a fost un vis stupid, ca protectia sociala este o otrava pentru orice stat si ca socialistii sunt niste nebuni periculosi care trebuie eliminati cat mai rapid?
Timp de 20 ani, socialistii au avut pe mana resurse imense si putere de decizie absoluta: praful si pulberea s-a ales!

Deutschland uber alles!
Noua Ordine Europeana va fi decisa de Germania. Germania e marele castigator al razboiului economic: nu pentru ca a învins pe cineva, ci pentru ca e singura ramasa in picioare in fata crizei. Celelalte tari nu vor mai fi consultate, nici macar de forma.
Acum doi ani vorbeam de barca de salvare germana, in care nu vor încapea decat cateva tari: Austria, Ungaria, Cehia, Olanda, poate si Polonia. Ele vor fi nucleul dur al noii economii europene (vezi Noua Ordine Europeana nu include Romania). Ele îsi vor limita datoria externa prin Constitutie – pentru ca asa vrea Germania. Ele vor scoate in afara legii protectia sociala – pentru ca asa vrea Germania.
Nu-ti convine? Pai scufunda-te in haos, razboi civil, foamete. Sau aveti impresia ca o tara ca Romania o sa scape ea singura, in varful muntelui, cu miorita, cu naiul si cu branza ei? Hahaha…
Asa cum are un castigator net, criza are si un perdant net: coada cozilor, prostul prostilor, rasul lumii, sclavul sclavilor. Acest perdant absolut se numeste Romania.

Un nou pact Ribbentrop-Molotov.
Care de data asta, va fi respectat cu sfintenie de ambele parti. Germania are nevoie disperata de resurse – pe care Rusia le are. Rusia are nevoie disperata de tehnologie – pe care Germania o are. Sa le ia cu forta? Pai au încercat deja in 1940: si e nerentabil. Nici una din ele nu poate supravietui singura in fata concurentei americane si chineze. Mai ales ca in jurul Chinei, sunt multi alti producatori, chiar mai ieftini: Taiwan, Singapore, Malaiezia, Thailanda, India. Competitia e pe viata si pe moarte.
Protestele antiglobalizare sunt stupide, pentru ca economia s-a globalizat deja. La fel criminalitatea. Statele n-au încotro, decat sa se adapteze – sau sa dispara.

Un secol de fier.
Urmeaza o dictatura de dreapta cum n-ati mai vazut. Nu una nationala: ci globala. Nu una infantila, cu marsuri si drapele militare, ca in secolul 20: ci una a eficientei, a banului, a firmelor private. Una in care armata si politia nu vor mai fi ale "poporului": ci ale celor care le platesc salariile (asa cum e normal). O dictatura in care stapanii nu vor purta pistol si decoratii, ci costum si cravata. Dar te vor condamna la moarte mult mai simplu, din fata calculatorului. In timp ce dau mana cu tine, iti zambesc si-ti spun: regret, nu avem nimic de lucru pentru o persoana ca dumneavoastra. Ma tem ca apareti pe lista neagra.
Urmeaza o dictatura in care criminalii de stanga nu vor fi trimisi in lagare, ca in secolul 20: ci transformati in banci de organe pentru cei bogati. Sangele si organele sunt o resursa pretioasa: e neprofitabil sa le irosesti, cand poti sa le vinzi.
Urmeaza o dictatura unde va domni o singura lege: a capitalului, a competitiei libere, a exploatarii. Sarantocii si incompetentii deja au fost doborati de criza: imaginati-va o cizma, care le va strivi acum fata. Nu pentru o zi sau un an: ci pe vecie. Criza nu se va mai termina niciodata.
Obisnuiti-va cu secolul 21..

sfatulbatranilor.ro
Sursa: primit pe mail,
Multumim CS

COMENTARIU SFATUITOAREA: 
SI ASA SE VA TERMINA ACTUALA ORANDUIRE SOCIALA. SECOLUL 21 VA FI ULTIMUL SI PRIMUL IN ACELASI TIMP: ULTIMUL PENTRU MULT PREA FRUMOSUL CAPITALISM SI PRIMUL PENTRU NOUA ERA DE LUMINA, CEA IN CARE GANDURILE NI SE VOR MATERIALIZA SI PENTRU O PERIOADA OMUL VA FI FERICIT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu