luni, 21 octombrie 2013

Top zece PREVIZIUNI ale clarvazatoarei care a prezis cutremurele din Vrancea!

Top zece PREVIZIUNI ale clarvazatoarei care a prezis cutremurele din Vrancea!
Dupa ce a prezis cu exactitate cutremurele care au zguduit Vrancea in ultimele doua saptamani, clarvazatoarea Doina Ionel a intrat in atentia lumii. Iata un top zece previziuni lansate de Doina Ionel. Cate din acestea s-au indeplinit si cate ar urma sa se indeplineasca?

1Guvernul Boc10. Guvernul Boc
“Vor muri foarte multi oameni, dar pana la urma guvernul Boc va cadea. Nici presedintele Traian Basescu nu-si va duce mandatul la bun sfarsit”, ne-a prezis Doina Ionel.





1al treilea Razboi Mondial9. Declansarea celui de-al treilea Razboi Mondial
“Deja a inceput in Orientul Mijlociu, insa dupa ce vor interveni trupele americane va lua amploare. Va dura 20 de ani. Romania va fi, totusi, ferita, ea fiind o tara aleasa de Dumnezeu. Astfel ca la noi vor veni sa traiasca multi straini”, a prezis Doina Ionel.


cutremurul din 4 Martie 19778. Un cutremur va lovi Romania pana la sfarsitul iernii in 2013-2014
Clarvazatoarea Doina Ionel face declaratii cutremuratoare, fiind de parere ca un cutremur de peste 7 grade pe scara Richter va lovi Romania pana la sfarsitul iernii.
“Saptamana trecuta, joi, am primit informatii. Cutremurul va fi mare, va avea in jur de 7, 8 si se va intampla in perioada urmatoare, fie pana la sfarsitul anului, fie pana in primavara. Oricum, va fi iarna, intre orele 3 si 5 dimineata. Am vazut clar. E foarte aproape, il simt cu corpul. Punctele critice vor fi Vrancea, Galati, Buzau si Bucuresti. Unda se duce apoi la deal, spre Moldova si va ajunge pana in Ucraina. Vor fi foarte multe victime. Blocuri intregi din centrul Capitalei vor cadea. Va fi un dezastru. Nu spun asta ca sa sperii lumea, ci ca sa o previn. Vestul tarii va fi protejat”, a marturisit Doina Ionel.

1William si Kate7. Peste 10 ani William si Kate vor fi rege si regina
“Relatia dintre cei doi este una bazata pe sentimente adevarate, pe o iubire frumos construita in timp, nu de fatada, asa cum a fost cea dintre Charles si Diana. Eu vad pentru ei un viitor frumos, plin de bucurie. Mai ales ca, peste cel mult 10 ani, vor fi rege si regina. Tatal lui William nu e dorit de popor”, ne-a spus Doina Ionel. Mai mult, clarvazatoarea ne-a declarat: “Kate va aduce pe lume mai intai un baietel, apoi o fetita. Mai stiu si ca vor avea trei copii si ca se vor bucura enorm de ei. Mariajul lor va fi aproape perfect”.

1oana zavoranu6. Divortul Oanei Zavoranu este o regizare
“Vad o chestie de flirt cu o persoana. O frecventa cu o terta persoana dar nu vad persoana care divide. Eu vad o femeie, dar nu vad o relatie de intimitate. Poate fi si un prieten. Pe de alta parte, lipsa copilului este si o motivatie a certurilor din casacelor doi. Oana nu vrea copil pentru ca este o carierista. Vrea cariera artistica si de aceea nu vrea copil.”


1madalina manole5. Daca Madalina Manole divorta ar mai fi avut o sansa la viata
“A fost o sinucidere, dar a fost o sinucidere indusa din familie. Existau certuri, au fost depresii, au mai existat tentative de sinucidere in urma cu un an si ceva inainte de a se intampla evenimentul. Atunci s-a intervenit tot din familie, dar tentative au mai fost” este de parere Doina Ionel. “Daca Madalina ar fi divortat ar mai fi avut o sansa. Era multa tensiune, acolo era tensiune non-stop, daca se desparteau mai avea o sansa. Divortul insa nu s-a dorit pentru existau niste interese materiale”.
“Copilul a contat foarte mult, a fost lumina ochilor ei copilul acela, insa in momentul in care a intrat in starea de depresie, ratiunea nu a mai functionat”.

1piata univ4. Protestele din Piata Universitatii din 2012
“Luna viitoare, vor avea loc revolte puternice. Nu vor izbucni din Bucuresti sau alt oras mare, ci dintr-o localitate neimportanta si, imediat, va cuprinde intreaga tara. Revolutia din 1989 a fost nimic fata de ce urmeaza sa se intample…



1cutremur vrancea3. Cutremurul din 06.10.2013
In dimineata zilei de 6 octombrie, in Vrancea a avut loc un seism de 5,5 grade pe scara Richter, imediat au mai fost doua replici. Clarvazatoarea a spus atunci ca seismul se va inregistra intre 03.00 si 05.00 dimineata, acesta fiind simtit la ora 04.37.



1hotiile2. Hotiile
“Hotiile se vor tine lant, fie ca este vorba de hotia statului, angajatilor acestora sau a celor din jurul nostru.”





1euro1. Euro
“Euro va continua sa creasca, vom continua sa ducem o viata aflata sub imperiul crizei economice mondiale.”




Sursa:  http://www.caplimpede.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu