luni, 11 noiembrie 2013

O alta viziune asupra subiectului Federatia Galactica a Luminii

COMENTARIU SFATUITOAREA:

In unul din materiale postate de mine pe blog in trecut, va spuneam ca exista o persoana, care poseda o dorinta extraordinara de a cerceta si a afla. Domnia sa a devenit un fel de consilier stiintific al meu si mesajele, pe care le primesc de la dansul sunt super documentate si de cele mai multe ori, vin si imi confirma simtamintele si viziunile pe care eu le am.
Va prezint un astfel de mesaj, in care dansul imi prezinta informatii despre Cometa Ison si o viziune foarte posibila asupra  Federatia Galactica a Luminii. Debarasati-va de idei preconcepute, cititi, analizati si trageti singuri concluziile, daca puteti sau daca nu, atunci viitorul ne va arata adevarul. 

Iata mesajul:


"Sa incep cu vestile bune. Am cercetat in ultimul timp cometa Ison si sunt absolut sigur ca nu vor fi probleme majore. Asa cum stiam de mai multa vreme , cometa nu vine singura, este insotita de doua nave imense care o pazesc, am vazut aceste nave circuland "in formatie" , de o parte si de alta a cometei, si le-am vazut de asemenea cum creaza un fel de gravitatie incercuind cometa ca niste sateliti facand astfel corectii ale traectoriei respectivului corp ceresc. In alta ordine de idei Ison este o cometa clasica, adica nu are masa mare, deci nu va creea probleme la trecerea pe langa Pamant, cu exceptia faptului ca vom trece prin coada cometei, si asta este sigur, nu mai este o banuiala. Sa speram ca vom avea parte doar de spectacol pe cer si resturile din coada cometei care vor ajunge pe pamant sa nu provoace pagube sau pierderi de vieti omenesti. Acum incet incet sa ne indreptam si spre vestile mai putin bune. Trecerea cometei Ison pe langa Pamant este al doilea avertisment pentru omenire ! Primul avertisment a fost cometa Elenin, si cineva, cere nu-mi era nici macar prieten mi-a atras atentia cand a spus despre Elenin ca este un avertisment serios pentru omenire - putina lume cunoaste faptul ca initial , cand a fost observata si s-au facut primele calcule s-a produs stupoare : Elenin urma sa intersecteze traectoria Pamantului. Ulterior a fost deviata si s-a distrus cand a ajuns in dreptul Soarelui. Ne viziteaza acum Ison si de data aceasta o vom "simti" aproape fizic. Nu stiu daca vor mai fi si alte avertsmente pentru noi, dar repet sunt surse pe care le respect pentru ca s-au dovedit serioase, in jurul anului 2017 vom fi "vizitati" de o cometa cu masa mare, de fapt o planeta-cometa, sau mai bine zis o planeta cu coada ! Vreau sa anunt acum in premiera mondiala (nu stiu sa mai fi facut cineva legatura pana acuma) ca exista posibilitatea ca aceasta planeta cu coada de care vorbesc eu sa fie HercolubusEmoji!! Pana atunci vom mai avea parte de evenimente dintre cele mai diverse.
   Buuun, acum sa trecem la subiectul Federatia Galactica a Luminii. O sa va rog pret de cateva minute sa va "restartati" , sa va deconectati de la toate credintele, de la tot ceea ce "credem" noi ca este bun, corect, adevarat. Va rog sa faceti acest lucru pentru a putea gandi "la rece" . 
   Deci, cine este Federatia Galactica a Luminii si ce urmareste ea ? Este formata din extraterestrii benefici si scopul lor este sa ajute omenirea o sa spuneti. OARE ? Va spun eu, sunt vecinii nostrii, nu sunt nici de prin Pleiade, nu sunt de pe steaua Alcione, sunt din constelatia Orion, un sector din galaxie care cu zeci de mii de ani in urma a fost teatru unor razboaie de-a dreptul epice. Desigur, ei au evoluat foarte mult (vorbim aici de cel putin 25000 mii de ani diferenta intre noi si ei). Marea lor majoritate au o linie reptiliana, acum nu ca ar fi ceva rau, dupa cum spuneam intr-un email mai vechi reptilienii sunt intr-un fel verisorii nostri, annunaki pe ei i-au facut prima data prin experimente genetice si abia mult, mult mai tarziu, la o alta "descalecare" pe Pamant au creat acest corp uman, acest calculator perfect la pupitrul caruia se afla sufletul nemuritor. Stiti sau nu, este deja de notorietate faptul ca reptilienii au urmarit o anumita rasa in mod special, pe cei ce se cheama nordicii. Intr-un final, dupa razboaie, negocieri si o multime de experimente esuate, au reusit sa se combine cu aceasta rasa, rezultatul fiind acele fiinte angelice, inalte, cu par blond si ochi incredibil de albastrii. Bun, repet, nimic rau pana acum, vorbim de o evolutie foarte mare de care au avut parte cei ce au fost candva la origini reptilieni. Nu ma apuc eu sa-i judec pe ei, nici pe departe ! Dar vad ca este o moda sa incercam din toate puterile sa ne apropiem de aceste fiinte. Mai usor cu treaba asta !!! Nimic nu este gratis in Univers, in pofida a ceea ce s-a scris pana acum nu exista enerige gratis, se obine cu costuri mult mai mici , dar nu gratis. Planeta Pamant este plina de resurse la care multi vor sa ajunga dar nu pot ! Razboaiele nu mai sunt permise de mult in aceasta parte a galaxiei, asa ca nu pot ataca deoarece ar exista o riposta si in mod sigur ar atrage atentia. Au incercat de-a lungul timpului sa se adapteze conditiilor de mediu de pe Pamant, nu au reusit, se imbolnavesc si mor, aceasta este protectia noastra pe care ne-a lasat-o Dumnezeu ! Si atunci cum poti obtine ceea ce vrei ? Dezbini pur si simplu omenirea blocandu-le astfel evolutia, le dai unora o mica tehnologie care sa le dea un ascendent intr-un razboi, altora le dai altceva, dar in mod obligatoriu ii ti dezbinati !
   Doamna Huidan, de ceva vreme un gand nu-mi da pace si ma macina, nu cumva suntem iarasi supusi unei farse si a unei dezimformari cu efecte colosale ? Cu totii ii uram pe cei ce formeaza cabala, iluminati sau mai stiu eu cum le zice. Dar daca nu este asa ? Daca cei ce vor sa se uneasca ca sa fim o singura forta, o singura vointa au dreptate ?????? Sigur nu ma refer aici la bancherii ticalosi si la marile corporatii care conduc lumea financiara, si prin asta conduc destinele planetei. Ma refer la acel simbol iluminati de pe vremea Atlantidei, ei stiau ca impreuna putem face orice, nimeni si nimic nu ne poate sta in cale atata timp cat vom fi uniti ! Va dati seama ca doar printr-un singur act de vointa colectiva ai fi putut arunca in afara sistemului solar orice potential agresor ! Personal am comvingerea ca o parte din aceste civilizatii extraterestre "binevoitoare" ne-au blocat si ne blocheaza in continuare dezvoltarea. Motivul resursele de pe Terra. Cei care vor cu adevarat sa ne ajute ar trebui sa ne arate cum sa ne integram in Familia de Lumina de care apartinem, ar trebui sa ne dea sfaturi nu sa ne dezbine. Cred ca amandoi acum privind situatia in ansamblul ei intelegem ca UNITATEA ne face puternici. Recomand prudenta maxima in luarea unor decizii care sa ne tine dezbinati unii de altii. Cred ca civilizatiile avansate cu care suntem in contact isi urmaresc propia agenda in primul rand si nu grija de soarta noastra ii indeamna sa intervina in viata noastra. Desigur, sunt si extraterestrii benefici, chiar ei sunt cei ce ne avertizeaza asupra acestor pericole ce ne pandesc de la falsii prieteni.
   Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi ce am scris si sper ca v-am trezit interesul. Intr-un fel sau altul consider ca trebuie sa ajungem la unitate de care pomeneam mai sus. Este singura sansa, nu ne va da nimeni nimic cu adevarat valoros pe gratis."

Sursa: primit pe mail,
Multumim CS

4 comentarii:

  1. Bine si daca vor sa ne uneasca acesti mari "binevoitori iluminati" de ca fac atit de mult rau Omenilor acestui Pamint si de ca nu ies sa spuna tot adevarul care-l ascund de mii de ani ca doar nu or fi toata mass media in concediu.Parca e cam cusuta cu ata alba stirea asta mai ales treaba cu...sa ne unim...adica noua ordine mondiala,nu-i asa? ha,ha, ha ,nu ne-am prins;))) semneaza un OM

    RăspundețiȘtergere
  2. As fi dorit un comentariu serios.
    Oricum, multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  3. Din câte am citit "pe ici pe colo", la ora actuală pot spune că noua ordine mondială NWO avea în plan să anihileze 90% din umanitate, fapt care a fost contracarat. Alt aspect este că illuminati ar fi, de fapt, băieţii buni cu excepţia celor de la vârf, de nivele înalte (32-33), care au fost corupţi de arconi. De fapt mulţi dintre ei de la nivelele de mai jos sunt cei care dau informaţii corecte. Nu mă credeţi pe cuvânt că sunt în aceeaşi barcă cu voi. Cât despre unire, ca o singură rasă, asta cred că e destul de clar. Poate o să dureze ceva timp să se propage această idee şi lumea să o înţeleagă aşa cum e bine de îneţeles. Printre altele fac traduceri pe un blog numit istoriagalactica.blogspot.com. Acolo e doar o parte infimă din tot ce am citit despre aceste subiecte.

    RăspundețiȘtergere