joi, 28 noiembrie 2013

Rugaciune catre Sfantul Apostol Andrei

Aparatorule al nostru din nevoi, pentru lucrarea de multe minuni laude de multumiri aducem tie, noi nevrednicii si pacatosii. Si ca cel ce esti minunat si preamilostiv, izbaveste-ne pe noi din toate nevoile ca sa-ti cantam tie: bucura-te facatorule de minuni, Sfante Parinte Andrei. Priveste catre cei care se roaga catre tine si cu bunatate parinteasca tinde milostiva izbavire din toate nevoile, tuturor celor care canta lui Dumnezeu. Puterea cereasca umbrand duhul tau, ca dintr-un soare slobozeste sfante razele darurilor catre cei ce se ating de ele si tamaduieste pe toti cei bolnavi cu trupul sau cu sufletul.
Vifor de ispite si furtuni de nevoi invaluindu-ne pe noi, cu credinta alergam catre tine sfante ca prin rugaciunile tale sa le preschimbi pe toate in liniste. Vrand Facatorul tuturor fapturilor sa ne mantuiasca de inselaciunea dusmanilor, te-a trimis la noi ca pe un apostol, ca prin tine sa invatam sa ne indepartam de toate inselaciunile lumii si prin viata curata sa ne apropiem de Dumnezeu.
Zid esti credinciosilor si turn neclintit tuturor celor ce se sprijina pe tine. pentru aceasta alergam noi la tine; roaga-te impreuna cu noi, pentru ca de rugaciunile tale sa se milostiveasca blandul Isus si sa ne daruiasca iertare si dezlegare de pacate, noua, putin credinciosilor si pacatosilor. Si-acum si-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu