duminică, 1 decembrie 2013

Interviu cu Cobra

16 noiembrie 2013
Partea 1

In data de 16 noiembrie Cobra a fost intervievat de catre Elizabeth Whitney in Point
Reyes Station, pe Skype. Redau mai jos acest interviu interesant tradus dupa transcript ( imi cer scuze anticipat pentru eventuale greseli de interpretare ale unor expresii din engleza, va rog sa cititi cu atentie si ….printre randuri si sa simtiti informatiile, Marius Sumedrea ) :

Elizabeth: Aș vrea să încep conversația noastră cu imaginea de ansamblu a situației de la Fukushima, în mare parte pentru că atât de mulți oameni aici, de pe coasta de vest și-au exprimat anxietatea cu privire la ea. Dacă ai putea să ne dai o perspectivă puțin diferită pentru această situație, cum s-a întâmplat și ce se întâmplă acum.
Cobra : Situatia de la Fukushima este o creatie a iezuitilor( o mica factiune a cabalei care reprezinta cca.10% din comunitatea iezuita). Motivul pentru care au declansat aceasta operatiune de tip ,,steag fals”a fost de a executa presiuni asupra Japoniei pentru a obtine mai multe fonduri financiare pentru operatiunile lor. Este interesant de stiut ca acest eveniment s-a intamplat pe 11 martie 2011, cu o zi inainte ca Uranus sa intre intr-un nou ciclu de 84 ani. Deci acest moment a fost ales functie de conjunctura astrologica. Al doilea scop al acestui eveniment a fost de a crea mai multa frica populației, căci frecvența de vibrație a fricii este frecvența care permite cabalei să mențină controlul asupra ei. Aș spune că cele mai multe povesti despre radiații sunt exagerare. Am văzut rapoarte de măsurători reale ale expunerii la radiații în California și ele nu sunt peste normal. Totul este așa cum a fost înainte de evenimentul de la Fukushima. Deci, aceasta este o scurtă trecere în revistă a situației.

E : Când spun ca acest eveniment a fost creat ca o răzbunare saușantaj, este greu de crezut pentru ca nu vedem stiri, investigatii sau alte semne care sa ne confirme aceasta. Exista vreo modalitate prin care putem deveni mai constienti de realitatea si modurile in care aceste lucruri se intampla ?
C : Cele mai multe dintre aceste presiuni se întâmplă în spatele scenei și, desigur, ele nu vor fi raportate în mass-media. Există unele rapoarte din mass-media alternativa despre asta, dar nu multe( aici pot aminti faptul ca ceea ce spune Cobra este confirmat si de catre Ben Fulford,n.t.).

E : De asemenea, ai spus că după ce vom trece de Eveniment, vom avea nevoie de ajutor, ajutor extraterestru, în curățarea radiațiilor care există acolo. Măîntreb dacă vrei să vorbești un pic despre asta și chiar sa descrii cum ar fi sa avem parte de acest ajutor ?
C : După Eveniment,și mai ales după primul contact, rasele extraterestre pozitive vor folosi tehnologia lor nu numai pentru a elimina radiațiile excesive de la Fukushima, ci chiar, pentru a restabili echilibrul ecologic pe întreaga planetă. Una dintre prioritățile de top va fi de a elimina radiațiile și diverse alte substanțe toxice de la mai multe centrale nucleare, în alte locații în jurul planetei, nu numai de la Fukushima, ci și de la Cernobîl și în alte locații. Ei vor continua apoi cu refacerea ecosistemului planetei și va fi o operatiune destul de rapida la standardele umane.Dupăprimul contact, în câteva luni, situația de pe planeta va fi mult, mult mai buna.
Ei au tehnologie avansată. Desigur, ei au control complet asupra materiei, astfel încât acestia pot dezintegra de fapt, toate substanțele dăunătoare într-o chestiune de secunde. Aceasta nu este o problemă pentru ei. Este necesar doar ca umanitatea sa aiba constiinta și înțelegerea de a accepta și de a primi această tehnologie. De aceea, Evenimentul trebuie să se întâmple mai intai, apoi eliminarea Cabalei, astfel încât Forțele Luminii, sa poata folosi mass-media pentru a educa populația umană, astfel încât atunci când aceste lucruri se întâmplă populația sa înțeleaga și, de asemenea, sa participare activ în acest proces de purificare.

Deci, Evenimentul despre care putem începe să vorbim acum, într-adevăr este o inlaturare a rezistenței care este în noi, datorita acestor implanturi și programari, să ne imaginam chiar această scală de funcționare să fie gata din punct de vedere emotional si săluam în considerare că aceasta este o evoluție a propriei noastre conștiințe, mai degrabă decât un fel de influenta coplesitoare din exterior. Este o modalitate buna de a vorbi despre asta?
C : Da. Unul dintre principalii factori în acest caz vor fi educația maselor, pentru că realitatea de pe această planetă este atât de mult dincolo de ceea ce este în prezent în curs de portretizat de către mass-media, astfel încât ființele umane vor trebui să aibă un anumit timp pentru a integra această schimbare vasta de perspectivă. Acest lucru se va întâmpla mai ales pentru că se va face într-un mediu pozitiv și într-un mediu pozitiv ființele umane au o curbă de învățare foarte rapida. Aceasta nu va fi atât de dificil pentru cei mai mulți oameni, să accepte realitatea acestor schimbări. Va fi mult mai dificil pentru oameni să înțeleagă natura forțelor de control, care au controlat umanitatea și acțiunile lor din trecut. Aceasta va fi partea cea mai dramatică a procesului de învățare și va fi foarte emotionala.

E : OK, îmi pot imagina cu siguranță asta. Mă întrebam ce pregătire putem face pentru a precede Evenimentul. Cum putem începe pentru a ajuta la impartasirea si integrarea acestor informații în moduri care nu alerteaza scepticismul tuturorși așa mai departe? Ești perfect conștient de climatul de receptivitate care există la unele din aceste informații aici. Care ar fi o modalitate buna de a se construi o fundație pentru aceasta ?
C : OK, cel mai bun mod pentru a începe este cu sistemul financiar, pentru că aproape toată lumea de pe această planetă este conștienta de faptul că ceva este în neregulă cu sistemul financiar actual. Există un grup al băncilor centrale care controlează situația financiară de pe planeta. Și cred că cei mai mulți oameni vor fi dispusi sa accepte ca pe un fapt. Putem porni de acolo. Din acel moment, ne putem educa oamenii cu privire la natura acestui control și care se extinde dincolo de sistemul financiar, pentru că același grup care controleazăfinanțele controlează mass-media și controlează toată informația umanitatii. Putem pleca de acolo.Astfel încât săputem începe apoi pentru a educa oamenii că există, de asemenea, forțele bune pe planeta, care actioneaza pentru a contracara planul acesta de control total, de fapt, pentru a elibera umanitatea, iar Evenimentul este de fapt punctul culminant al planurilor lor. Și, desigur, este destul de firesc să se înțeleagă că planurile lor au fost secrete, în trecut, pentru că este un război între lumină și întuneric. Iar acum ne apropiem de eliberarea în sine, de victoria finală, cel mai important lucru este de a deveni publica. Și acolo va fi o dovadă, atunci când este momentul potrivit.

E : Acum, vom începe să vedem semne ca unele din lucrurile acestea se întâmplă si se rasfrang asupra mediului politic? Existăunele semne care pot indica că sunt deja în știrile noastre ?
C : Cei mai mulți înalți oficiali guvernamentali de pe planeta sunt conștienți de faptul că ceva se întâmplă. Cele mai multe dintre aceste persoane sunt conștiente de așa-numita Alianța de Est. Aceasta nu este doar țările BRICS. Aceasta este de fapt o alianță care are scopul de a remodela viitorul planetei, restructurarea sistemului financiar și a scăpa de Cabala. Puteți vedea acțiunile politice în multe țări de pe această planetă. Puteți vedea ca oamenii au început să răspundă la această nouă realitate. Țările se adapteaza la această nouărealitate prin alinierea față de Cabala, alinierea față de sistemul bancar de control, crearea de alternative peste tot pe planetă. De exemplu, Brazilia a anuntat formarea unui nou Internet independent ... email-uri criptate pentru fiecare cetățean brazilian( acesta deja s-a realizat si functioneaza independent fata de actualul internet controlat de americani, n.t.). Acest lucru este ceva care se întâmplă chiar acum. Multe lucruri de genul asta se întâmplă peste tot în lume chiar acum. Acest lucru se datorează faptului căgradul de conștientizare a cetățenilor a crescut și, de asemenea, oamenii sunt conștienți de faptul că ceva se va întâmpla și ei se pregătesc pentru asta.

E : Și cum vedeți ca se desfasoara acest lucru în sistemul politic american? Vedeti unele semne că Obama și unii dintre ceilalti lucrători in lumină de la putere se simt mai încrezători că pot continua, că unele dintre constrângerile care i-au afectat sunt ridicate?
C : Facțiunea cea mai periculoasa din Cabala se află în Statele Unite ale Americii. Tensiunea dintre forțele de lumină,care sunt prezente în interiorul structurii de guvernare de pretutindeni, și forțele întunecate, care sunt, de asemenea, prezente în structura guvernului Statelor Unite si pretutindeni, este foarte puternica, chiar acum, si poate fi simtita. Dar nimic nu vine la suprafață, deoarece aceste scene se întâmplă în spatele scenei. În alte parti de pe planeta, puteți vedea multe schimbări. Dar Statele Unite vor fi ultima țară de pe planetă în care aceste modificări se vor întâmpla, și atunci când se întâmplă în Statele Unite va fi momentul de descoperire. Deoarece acesta este punctul de cotitură. Statele Unite ale Americii este punctul cheie de declanșare pentru ca Evenimentul sa se ​​intample. Când veți vedea schimbări în sistemul politic al Statelor Unite, atunci sa știti că este timpul.

E : Exista vreun motiv pentru care SUA are acest rol de cotitura? Este pentru ca Cabala a fost mai inradacinata aici ?
C : Da, voi explica. Acesta este un proces istoric. Multe suflete care s-au incarnat în acest timp au ales sa se ​​incarneze in Statele Unite. Multe dintre cele mai stralucitoare sufletele s-au incarnat in Statele Unite, în ultimii 150 de ani. Ca răspuns la lumina lor, Cabala a trebuit să pună controlul lor mai puternic acolo pentru a preveni un progres. Acest lucru a fost punctul focal al acestei lupte planetare între lumină și întuneric pentru ultimii 100 de ani cel puțin.Când progresul se va întâmpla, se va întâmpla prin Statele Unite.

E : Atunci când vorbim despre războiul dintre lumină și întuneric, era un mod inevitabil ca această schimbare trebuia să vină? Au fost acolo circumstanțe undeva de-a lungul drumului nostru, modalitati în care ne-am mutat în această versiune de mare dramă a cum vom face o schimbare evolutiva? Vom avea o perspectivă pe acest lucru la un moment dat - de ce a trebuit să treacem prin acest ciclu traumatic?
C : Pentru cea mai mare parte a omenirii, totul se desfasoara mult mai ușor decât era de așteptat. Este din cauza tuturor acțiunilor lucrătorilor in lumină ca această tranziție nu este dura cum ar fi putut fi. Am evitat un al treilea război mondial, care a fost o posibilitate, dar nu mai mult. Am evitat cataclisme planetare drastice de asemenea. Nici una dintre aceste lucruri nu se vor întâmpla. Da, există un disconfort, există o luptă, dar dacă ar fi mai multa conștientizare, nu ar mai fi aceste lucruri. Cantitatea de luptă este direct proporționala cu lipsa de conștiință și de conștientizare a maselor.

E : Atunci, controlul mass-media - ceva ce am observat in viata-mea - deteriorarea responsabila mass-media, este că această condiționare prin această dezinformare este foarte, foarte puternica, în sensul că nu le-a dat oamenilor sansa pentru a încerca sa inteleaga cine spune adevărul. Simt că modul în care s-au prezentat unele informații, prin cuplarea acestui lucru cu practicile de meditație și alte modalități de a obține mai multe persoane conectate la capacitatea lor de a alege între idei alternative a ceea ce se întâmplă ... Este modul în care vedem lupta pentru a găsi in noi înșine emanciparea de a avea autoritate in afara si mereu sa ne spunem ce se întâmplă in obținerea legăturii mai directe cu adevărul? Astfel încât să putem auzi adevărul , "Asta-i adevărat. Nu știu de ce, dar eu știu." Este ca un fel de obiectiv al propriei noastre conștiințe?
C : Cheia este de a merge în interior pentru îndrumare. Ghidarea interioara este cheia. Aș spune intuitia cuplata cu mintea rațională de înaltă calificare, care nu blocheaza intuiția, dar o susține și lucrează împreună cu aceasta. Puteți obține mult mai mult decât mass-media sau orice altă sursăde informații externe. Așa cum ați spus deja, cele mai multe dintre aceste surse au fost compromise.

E : Da. Să ne întoarcem la rolul tau. Mi se pare că ai ajuns mai mult decat o voce de informații clare și, desigur, o mulțime de lucruri pe care le-ai dezvăluit în interviuri sunt fascinante și uluitoare. Ai putea începe sa ne spui care este perspectiva ta cu această planetă și locul tau în ea și cum ai evoluat? Cred ca oamenii vor fi fascinati de tine și apoi de către alte persoane care ar putea spune mai departe poveștile lor.
C : În acest moment eu sunt purtătorul de cuvânt al Mișcării de Rezistență,și nu am devenit la alegere, de fapt, a fost un rezultat al situatiei mele de viață. Acum mulți ani în urmă, am fost atacat de fortele intunericului, atunci când am divulgat anumite informații, ... unii oameni au reacționat destul de puternic la asta. Nu știam acest lucru la acel moment. Am fost protejat de Rezistența și mi-au dat niște instrucțiuni iar acest lucru a dus la o colaborare pe termen lung. În acest moment am să-i reprezint pe suprafața planetei. Îmi place să-l fac pentru că acei oameni sunt frații și surorile mele, ei sunt singura mea familie. Practic, aș spune că poziția mea pe suprafața planetei este temporară.Nu am de gând să rămân aici pentru totdeauna. Eu sunt aici doar, să-mi îndeplineasc misiunea mea, pentru a-mi finaliza misiunea și apoi calea mea trece dincolo de suprafata acestei planete.

E : Te numesti Pleiadian. Nu știu ce înseamnă asta de fapt. Nuștiu ce identitate descrii literalmente.
C : Fiecare suflet începe drumul în viață pe calea evoluției în centrul galaxiei, în această galaxie sau o altă galaxie. Apoi se trece de la sistemul de o stea la alta pentru a câștiga experiență. Sufletul meu, propria mea prezență, experienta mea majoră a fost în sistemul de stele Pleiadiene, astfel încât cea mai multa semnatura energetica a mea este de origine Pleiadiana. Singura diferență față de cei mai mulți oameni este că am luat cunoștință de acest lucru.

E : Cu totii am facut acest gen de calatorie, de asemenea, prin sisteme de stele ?
C : Cele mai multe ființe umane care sunt prezente pe planeta au fost create în acest sistem planetar, dar sunt mulți care au venit aici pe această planetă din alte sisteme de stele, cele mai multe dintre ele pentru a crește frecvența de vibrație de pe planeta. Există, de asemenea, ființe care au venit aici din alte sisteme stelare pentru a ajuta forțele de control, astfel încât există un amestec de diferite rase aici pe planetă.

E : A fost aceasta, de asemenea, o necesitate pentru a genera un fel de energie de care are nevoie aceasta transformare, si care este atrasa din toata galaxia pentru a se produce? Simt că este un fel de lucru care trebuie săcreeze un anumit tip de dinamică pentru a genera transformarea. Deci, mai degrabă decât sa ne uitam la tot ca la o dramă, care este regretabil, pentru căa fost atât de multă suferință, nu vom începe să facem acest lucru, aceasta are de-a face cu funcționarea forțelor energetice în creație?
C : Da, poti sa te uiti la el din orice punct de vedere doriți. Omul este cel care creează perspectiva.

E : OK. De asemenea, pentru mine este foarte interesant că se simte ca și cum am scris o noua poveste despre cine suntem. Suntem creatia unui nou mit colectiv, ai putea spune, un adevăr care de fapt se potriveste intr-o mulțime de moduri în care ne-am exprimat în arte. Am fost fascinat de aceastăidee din Star Wars( filmul lui George Lucas, n.t.). Am fost fascinata de această idee a unei mari bătălii intre lumină și întuneric, ca și în cazul în care aceasta a fost întotdeauna construita în noi și că acest lucru ar deveni o realitate.
C : Acest mit este o reflectare a realității situației. Am înțeles că ne aflăm în stadiile de început ale unui nou mit, un sistem de credinta complet nou, o nouă paradigmă, care va merge dincolo de asta. Cred că100 de ani de-acum inainte nimeni nu-si va mai face griji cu privire la forțele întunecate sau chiar mai mult. Aceasta va fi o noțiune obscura din trecut cu mult timp în urmă, lucruri de genul asta s-au întâmplat, dar ele vor fi atât de indepartate. O complet nouă evoluție se va deschide pentru omenire si nimeni nu va mai fi deranjat de trecutul tulbure al umanității. Este o naștere a unei noi renașteri care se întâmplă acum. Suntem la un astfel de stadiu incipient de crearea acestui nou mit si incă nu suntem capabili să înțelegem unde ne indreptam.

E : Exact. Ai spus, în unele dintre interviuri că acesta este ultimul loc în care această energie întunecată a ancorat în această galaxie, astfel încât atunci când va pleca, atunci când este eliminata de aici, va dispărea. Deci, care este, de asemenea, identitatea mitica destul de puternica, pentru a organiza ultimul loc în care există acest întuneric, și atunci când va disparea, este eliberata toată această galaxie. Am auzit de la oameni care sunt ,,channeleri” ca suntem considerati ca foarte eroici aici, pe această planetădin cauza fortelor cu care ne-am pus. Este o modalitate buna de a se uita la ea? Acest lucru este imens mult mai mare decât mica noastră planetă și soarta sa, permițând întreagii galaxii de a fi libera de aceasta ...
C : Da, da! E adevărat. E adevărat. Și nu este adevarat ca este planetă mica. Noi nu suntem aici doar din întâmplare. Știam că o sa venim aici pentru această misiune specială. Aceasta nu a fost anticipat, că va fi ultima planeta eliberata. Planul a fost un pic diferit, dar realitatea s-a schimbat și acum suntem pe planeta care este ultima planetă ce va fi eliberata. Deci, acesta este un loc foarte special și suntem într-o perioadă foarte specială a destinului nostru. Și, da, suntem eroi pentru că ceea ce facem pentru a forma o opoziție în fața tuturor acestui control este un act eroic. Pentru toată lumea care este în picioare în această opresiune, el sau ea este un erou în acest spațiu și timp.

E : Vrei sa descrii unele dintre activările acestor portaluri pe care le-ați avut in lucru și cum putem participa de asemenea la asta? Ca întreg scenariul de portaluri blocate care au păstrat energiile bune si care curg mai departe, cum ar fi energia Zeitei, cum sa le înțelegem ? Cred că intereseaza pe mulți oameni.
C : Este un proces. Fiecare portal pe care-l activam ne aduce mai aproape de obiectivul final, de limpezire completa a planului eteric. Archonii au invadat planul eteric acum 25.000 de ani si au continuat sa inchida vortexuri unul dupa altul. Acest proces a fost finalizat în urmă cu circa 1.600 de ani , atunci când cultele romano-catolice au suprimat complet energia Zeitei de pe planeta. Pe fiecare dintre aceste puncte de vortex, am avut temple ale zeiței înainte de a exista o biserică catolică. Aceasta a fost finalizarea a crezului in întuneric. Atunci stii ce sa-ntamplat; am avut epoca intunericului, Evul Mediu. Apoi, în urmă cu aproximativ 500 de ani, prima Renaștere a adus începutul procesului de purificare planetară. Am ajuns acum intr-un punct, în ultimii ani, de a ne afla în etapele finale ale acestei purificari. Fiecare dintre portalurile pe care le activam ne aduce mai aproape de scopul final de eliberare completă a planului eteric. De îndată ce planul eteric este eliberat, extrem de rapid planul fizic il va urma.Și apoi suntem liberi.

E : Poți să vorbești despre ceea ce sunt aceste portaluri? Care este dinamica lor? Cum știm dacă am trăit lângă unul? Ce fel de energie este dacăam putea descoperi sau este foarte ezoteric pentru a încerca să înțelegem asta?


C : Un portal este un vortex dublu de energie, care transmite de fapt energie între diferite dimensiuni. Apoi, energia poate fi utilizata. Este o energie neutră( scalara sau nonpolarizata, n.t.). O puteți folosi în scopuri bune sau cineva ar putea folosi în scopuri negative. Când portalul este activat, acesta poate deveni un vortex foarte puternic, de sprijin pentru lumina. Se poate schimba de fapt, semnătura energetica din zona( nivelul de vibratie a zonei, n.t.). Se pot îmbunătăți condițiile de viață ale oamenilor, bunăstarea lor. Acesta este motivul pentru care vom merge din loc în loc pentru activarea acestor portaluri. Dacă avem o meditație in masa la o anumita data specifica, care poate declansa deschiderea unui portal, aceasta poate avea un efect global planetar de îmbunătățire a situației planetare.

urmare in partea a 2-a

Drum drept spre Lumina !
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu