sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Extratereștrii au vindecat 4 copii bolnavi de cancer într-un spital din Andorra

extraterestri Incredibil: Extratereștri vindecă copii bolnavi de cancer într un spital din Andorra

Entități extraterestre apar extrem de des în saloanele copiilor bolnavi de cancer din spitalul Los Ninos din Andora. Spre mirarea tuturor, fără să se folosească de o tehnologie sofisticată, aceste entități vindecă ca prin minune zeci de copii în fiecare an.
Cel puțin 15 medici din spitalul Los Ninos au declarat într-un raport special că de-a lungul timpului au zărit pe camerele de filmat numeroase entități extraterestre în camerele copiilor bolnavi de cancer în fază terminală. Extratereștri au o înălțime de doar 1,50 metri și sunt extrem de sensibili la boala cu care se luptă copiii. Doar în ultima lună patru copii au fost vindecați de entitățile extraterestre.
Nu am putut crede că ceea ce văd este real. Am fost de gardă într-o noapte și după ce am completat rapoartele am privit pe hol și am văzut cum veneau spre mine două creaturi extraterestre mici de înălțime. La început am crezut că sunt doi băieți care au ieșit din salon, dar când am privit mai bine am realizat că sunt două creaturi extraterestre. Ei erau cu capetele mari, ochii migdalați și pielea de culoare brună. M-am speriat, dar în același timp am simțit un sentiment de dragoste și bunătate atunci când s-au oprit în fața mea.“, a declarat Lupe Montoya, una dintre asistentele spitalului.
Cele două creaturi au intrat în camera lui Juan Lopez, un băiețel de numai 7 ani care trebuia să moară de leucemie în doar o săptămână. În acea clipă asistenta a chemat paza, dar pe medicul de gardă.
Când am intrat în salon, am observat cele două creaturi lângă patul lui Juan Lopez. Unul dintre extratereștri i-a atins fața cu degetul său lung și imediat corpul copilului a fost înconjurat de o aură aurie.“, susține doctorul Tomas Ruiz.
După ce ființele extraterestre au părăsit spitalul, băiețelul a fost supus unor teste și medicii au constat cu stupoare că fusese vindecat de cancer. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Mariei Munoz, Anitei Pena și Hector Gomez, toți diagnosticați cu cancer în fază terminală.
Conform declarațiilor medicilor, extratereștri vin întotdeauna la ora 01:00 și vindecă cu o atingere pe frunte. Aceste evenimente se repetă de câțiva ani, dar nimeni nu a avut curajul să le facă publice din motive evidente.

http://www.youtube.com/watch?v=FTmv_2i-vg0


Articol preluat de pe http://rapcea.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu