sâmbătă, 18 ianuarie 2014

O forma misterioasa de pe Luna a fost descoperita cu ajutorul Google Moon: "Sa fie oare o nava spatiala gigantica?". VIDEO

Forma misterioasa pe Luna
O forma ciudata, asemanatoare cu o pana, a fost descoperita pe Luna cu ajutorul Google Moon, iar unii jurnalisti din domeniu scriu ca nu seamana cu nicio formatiune naturala despre care se stie ca apare spontan, in monitorizarile satelitilor Terrei.
Informatia a fost publicata de Tech and Gadget News, care se intreaba retoric: "Ar putea fi o baza lunara a unor extraterestri? Sa fie oare o nava spatiala gigantica?"
De fapt, aceasta imagine de pe Google Moon a fost descoperita de un cercetator in domeniul paranormalului, care are un canal pe Youtube sub numele WowForReeel. Acolo a postat un video in care arata ca aceasta forma este prea simetrica pentru a fi un lucru aparut intamplator acolo din cauza unor eroziuni ale solului.
Ba chiar, aceasta forma gigantica arata mai degraba ca marginea, coltul, unei nave imense, triunghiulare - similara suspect de mult, din cate se pare pana acum, cu tehnologia super secreta a avioanelor Stealth. Oricum, este mult mai mare decat orice aparat de zbor care s-a construit vreodata pe Terra.
In plus, cele 7 cercuri care se disting pe forma perfect triunghiulara par sa fi fost puse la punct in mod inteligent. Pana acum, nicio alta forma asemanatoare cu aceasta nu a mai fost decsoperita nici pe Luna si nici pe vreo alta planeta prin intermediul satelitilor sau a robotilor exploratori.
Aceasta anomalie a fost gasita dupa o munca laborioasa de combinare a imaginilor Lunii prin platforma Google Earth. Coordonatele, pentru cei care vor sa studieze la randul lor, aceasta forma bizara, sunt: 22°42’38.46″N 14

http://www.youtube.com/watch?v=4EBzotgriEI

Sursa: http://stirileprotv.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu