marți, 14 ianuarie 2014

SUA sunt conduse de o rasă de extratereștri, susține o agenție de știri iraniană


Agenția de presă iraniană controlată de stat Fars a publicat un articol în care susține că documentele secrete făcute publice de fugarul Edward Snowden demonstrează că Statele Unite sunt conduse de o rasă de extratereștri care în trecut i-a ajutat pe naziștii din Germania să ajungă la putere.


SUA sunt conduse de o rasă de extratereștri, susține o agenție de știri iraniană
SUA sunt conduse de o rasă de extratereștri, susține o agenție de știri iraniană / FOTO: thenewstribe.com
Agenția de presă semi-oficială Fars a publicat un articol în care susține că guvernul SUA este condus din umbră de către o rasă de extraterești încă din 1945. Guvernul extraterestru și-ar avea sediul în statul Nevada și încearcă prin intermediul NSA să ascundă detalii despre prezența lor pe Terra. În trecut, aceeași rasă de extratereștri i-a ajutat pe naziști să preia puterea în Germania la începutul anilor '30, scrie washingtonpost.com.
Articolul publicat, care nu ridică nici un semn de îndoială asupra celor prezentate, mai susține că fostul angajat NSA Edward Snowden, care a primit azil în Rusia, a publicat documente care arată că o rasă de extratereștri înalți, cu pielea albă, a ajuns pe Terra la începutul secolului XX și i-a ajutat pe naziștii din Germania să-și contruiască o flotă avansată de sumbarine, iar mai apoi, în 1945, a preluat controlul asupra Statelor Unite.
În articol se precizează că naziștii au construit, spre sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, mai multe submarine decât ar fi fost fosibil cu ajutorul tehnologiilor din acea vreme. Nu se explică însă de ce extratereștrii capabili de călătorii interestelare n-au putut să-i ajute pe naziști să câștige războiul cu Aliații.
În orice caz, după ce au pierdut războiul, rasa de extratereștri a început să conducă din umbră guvernul SUA, iar în prezent, președintele Barack Obama este unealta lor. Există totuși facțiuni anti- extratereștri în cadrul guvernului american, care se luptă pentru a-i răsturna de la putere.
Scopul extratereștrilor este să instaleze un sistem de supraveghere globală care le va permite să creeze un guvern mondial și să îi reducă pe oameni la statutul de sclavi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu