marți, 14 ianuarie 2014

Viziuni din viitor: Cum va arata omenirea in 4011?

Alina Neagu, expert Garbo, ne impartaseste o viziune fascinanta legata de viitorul omenirii in 4011, dar si de probabilitatea unui cutremur in Romania.

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com
Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com.alina neagu - Normal despre Paranormal
Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

In articolul de fata, Alina ne prezinta o parte din viziunea ei legata de viitorul omenirii:

Cutremur? Cand?

Dupa cutremurele succesive care au avut loc in Italia, ma cauta tot mai multi oameni care ma intreaba cand va fi unul si la noi. Am spus de multe ori ca am avut viziunea unui cutremur asemanator celui din ’77. L-am pozitionat ca timp undeva, spre 2016-2017. Un aspect ciudat al viziunii mele este acela ca, acest "cataclism" era, cumva, anuntat. Nu erau masini pe strada, nu erau oameni...toti erau ascunsi intr-un fel de "adaposturi". cutremurCei pe care i-am vazut erau cativa ratacti, adica, incalcau- cu buna stiinta- un "avertisment general", de a nu fi pe strazi. Am vazut cutremurul "in cascada"...si imaginile de dupa. Sunt convinsa ca vom trai cutremure mai mici si medii inainte de acesta. Poate ca omenirea va face un salt si vom putea reactiona mai bine in astfel de situatii. Dar, mai ales, conform viziunii mele, sper din tot sufletul ca vom avea sisteme de avertizare.
Din pacate, nu doar cutremurele ne ameninta. Planeta se transforma si fenomenele meteorologice vor fi extreme. Terra ne forteaza sa devenim mai buni, apasand butonul „erase” pe stalpii de sustinere ai civilizatiei noastre.
Nu-mi face bine sa ma gandesc la asta si nici voua sa va incarcati cu asa ceva. Ce va fi, va fi...si nimeni nu va putea sa impiedice. Fiecare dintre noi are un ceas care bate pret de o vreme. Daca se va opri la acest cataclism, nu ne ramane decat sa traim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.
Iata catre ce ne indreptam, dragii mei:
”Pamantul era impartit in orase ” bune” si in orase „rele”. Orasele bune erau mai multe decat cele rele. De fapt, cele rele erau cateva. Cele bune luptau pentru salvarea „ecosistemului planetar”. De fapt, pamantenii erau foarte putini. Aproximativ 10% din populatia actuala - aceeasi calauza raspundea aproape instantaneu gandurilor mele. Mare parte din continentele existente astazi nu mai erau. Nici paduri, nici animale... Terra nu mai era planeta albastra, era cenusiu-maronie cu regiuni verzi si albastre, dar foarte putine. Orasele erau inchise, semanau cu niste cetati semisferice si nu comunicau intre ele...adica nu existau cai ferate, aeroporturi, etc.viitor omenire
Oamenii...
Ei bine, absolut toti oamenii unui oras locuiau in aceeasi casa! O casa uriasa care adapostea toate nevoile acelei societati- educationale, distractive, etc

Erau toti imbracati ciudat. Adica, purtau un fel de costum din piele, asemanatoare dermului uman dar cumva metalic. Era un fel de haina buletin-detector. Adica iti trada orice stare. Daca erai furios se colora in roz, daca erai flamand, in verde-albastrui, etc. Oamenii nu mai minteau, nu mai pozau in ceea ce nu erau pentru ca nu mai aveau cum. Calauza a avut bunavointa sa-mi arate un urmas de-al meu. Sentimentul a fost unic. Eram emotionata si coplesita de iubire; il simteam pe acest om al viitorului „din sangele meu”; imi apartinea cumva - era un barbat cu o varsta nedefinita, raspandea bunatate, un fel de preot -invatat care lupta pentru salvarea „ecosistemului” planetar. Cuvantul lupta avea un alt inteles pentru omenire in anul 40111. „Lupta” consta in strategii de convingere si atragere a oamenilor din orasele rele catre cele bune. Atata tot. Asta era lupta, nimic altceva.”
de Alina Neagu, autor revista Normal despre Paranormal si Expert Garbo
Mai multe detalii despre abonarea la revista Normal despre Paranormal, puteti gasi pe blogul Alinei: http://despreparanormal.blogspot.ro/
Foto homepage, interior 2 si 3: Sxc.hu

Sursa: www.garbo.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu