luni, 13 ianuarie 2014

Un cerc pe cer - Semn al schimbarilor la care suntem supusi!



Pozele au fost facute pe 09.01.2014 orele 16.00 in Ploiesti. Acel cerc (se remarca usor intre nori) era spre Bucuresti.
Sigur nu a aparut intamplator pe cer. Este un semn, un semn care a aparut inainte de a veni asupra noastra mai multe valuri de energie, menite sa ne deblocheze chakra inimii, pentru a putea indeparta astfel blocajele si energiile acumulate in viata asta sau in cele anterioare si a putea dobandi iubirea suprema, iubirea pe care sa o folosim mai departe, pentru a putea sa accesam astfel informatiile necesare in procesul continuu al evoutiei.
Suntem supusi unor transformari fantastice in aceste zile si multi dintre voi ati avut manifestari din cele mai ciudate: dureri in capul pieptului, noduri in gat, dureri de cap, de spate, de ficat, de articulatii, stari de voma, ameteli, dureri de stomac, stari de neputinta, de oboseala si poate si altele.
Toate aceste stari sunt semne ale deblocarilor si transformarilor prin care treceti. Ele sunt menite sa va deblocheze si sa va ajute in procesul de transformare la care suntem supusi cu totii.
Sa nu va mirati, daca peste putin timp veti constata anumite schimbari la voi, atat in modul de gandire, cat si in dobandirea unor capacitati pe care nu le-ati mai avut pana acum. Totul se desfasoara conform planului de pregatire la care suntem supusi cu totii. 
Acel cerc este un semn ca ne apropiem de " o noua poarta", un nou portal de trecere, un nou salt evolutiv. 
Ascultati-va corpul si intuitia si nu va opuneti procesului de schimbare la care sunteti supusi. Nu uitati ca cei care nu vor sa evolueze, vor fi eliminati prin procesul de selectie naturala, asa cum s-a intamplat si cu dinozaurii. Si ei au avut valuri de energie menite sa ii ajute sa evolueze. Unii au acceptat evolutia, altii nu. Chiar daca puteti sa credeti sau nu, unii dintre dinozauri au evoluat in alte specii si astfel si-au asigurat supravietuirea, iar altii nu au accepatat. La un moment dat, au venit o serie de calamitati, care au adus APOCALIPSA. Cei care au acceptat evolutia, au fost adaptati si astfel poate ca " traiesc " si astazi prin intermediul urmasilor lor, care , de ce nu, pot sa fie chiar umani.
Darwin a intuit bine ce a intuit, dar din pacate teoria lui a fost doar partiala, caci el a uitat sau nu a inteles ca toate salturile evolutive se datoreza Influentei Divine, caci fara aceasta influenta, planeta noastra ar fi fost doar un morman de pietre sau doar gaze sau poate nu ar fi existat. 
Sa ne lasam in mana Influentei Divine, caci acolo se afla programul evolutiei noastre, atat personal, cat si global!



Sursa foto: primite pe mail,
Multumiri CJ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu