marți, 4 februarie 2014

AVERTISMENT PENTRU DATA DE 9 FEBRUARIE 2014 - MESAJ SFATUITOAREA


Dragii mei,
Ieri, 3.02.2014, in timpul meditatie mele obisnuite, am primit un mesaj cu totul neobisnuit. El a fost transmis de catre Anubis. Pentru cei care nu stiu, "Anubis este denumirea în greaca clasică  a zeului egiptean cu cap de șacal (sau câine) asociat mumificării și vieții de apoi, în limba egipteană veche Anubis era cunoscut ca Inpu, (nume alternative Anupu, Ienpw etc.).
Anubis (găsit și sub numele de InpewYinepu sau Anpu) este numele zeului ce ghida spiritele morților în lumea de dincolo. Acesta este supranumit "Zeul Ținutului Sfânt" și al lui Khentamentiu (un zeu precedent lui Anubis)." (http://ro.wikipedia.org/wiki/Anubis)
Mesajul a fost scurt si spunea asa: "Peste 6 zile se incearca un atac al fortelor raului, impotriva fortelor raului, pentru victoria fortelor raului. Faceti ce trebuie facut sa nu se intample!"

Dupa ce am iesit din meditatie, am facut repede calcului si am vazut ca mesajul se refera la data de 09.02.2014 (3+6). Am mers putin mai mult cu calculul si am vazut ca 9+2=11. 11 e numar maestru:
 "Daca nu este focalizat asupra unui proiect care sa depaseasca nivelul individual, se poate intoarce catre interior, dand nastere temerilor si fobiilor. 11 paseste pe marginea ingusta dintre maretie si autodistrugere. Potentialul sau de crestere, stabilitate si forta interioara poate fi realizat prin acceptarea intelegerii intuitive si a adevarurilor spirituale. Pentru 11, pacea nu poate fi gasita in logica, ci in credinta. 11 este numarul clarvazatorului." (http://www.numereledestinului.ro/numerele-maestre-11-22-si-33/)
Apoi sa nu uitam ca atentatele din America au avut loc pe 11.09.2001, adica iar apar numerel 11 si 9. 
Daca adunam 9+2+2+0+1+4=18=1+8=9
"9 – SFARSITUL unei ere
Este ultimul an din ciclul de noua. Ai inchis un cerc, dar nu in acelasi plan, ci urmand o spirala evolutiva. Te afli intr-o faza similara cu cea de acum noua ani, dar la un nivel superior. Este vremea sa te pregatesti pentru urmatorul ciclu. - See more at: http://www.avantaje.ro/articol/destin-anul-tau-personal-1202987/4#sthash.LRuYZNWh.dpuf"
Cand am realizat toate aceste "potriveli", am realizat ca pericolul unui atentat in cadrul Olimpiadei de la Soci este cu adevarat real.
Daca mai punem la socoteala si stirea cu iconita care plange (http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/02/este-un-semn-icoana-sfintei-treimi.html) si cea cu Scrisoarea de amenintare (http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/02/jo-soci-scrisoare-de-amenintare-pentru.html)
pericolul pare intr-adevar iminent.

Asa incat, va rog sa procedati cum stiti voi mai bine, fie prin rugaciuni, fie prin meditatii, fie prin ganduri pozitive, pentru a anihila orice incercare a partii negative de a castiga putere, asa cum ati procedat de atatea ori.  Nu trebuie sa ne temem. Trebuie doar sa avem incredere si credinta absoluta in Dumnezeu , ca nimic nu poate sa ne opreasca de pe drumul evolutiei noastre, catre adevar, lumina, armonie si prosperitate. 

Dumnezeu sa ne ajute!
Drum drept spre lumina!




http://www.youtube.com/watch?v=cxiDmCr3h7Q









2 comentarii:

  1. "se incearca un atac al fortelor raului, impotriva fortelor raului, pentru victoria fortelor raului"= cum se poate aceasta ca fortele raului sa atace impotriva fortelor raului?- am inteles eu gresit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu ai inteles gresit. Spre exemplu daca anumite formatiuni musulmane (fortele raului) ar ataca sau ar comite un atentat impotriva americanilor la Soci, care pot fi vazute tot ca si fortele raului, fie ei americani sau rusi, se poate crea panica, frica, vibratii negative cel putin, daca nu chiar se poate isca o conflagratie si de aici nu invinge tot raul?
      Eu cel putin asa inteleg mesajul, desi pot fi si alti jucatori in scena.
      Vom vedea. Sa speram ca va fi liniste si orice tentativa va fi anihilata la timp.

      Ștergere