sâmbătă, 8 februarie 2014

Furtunile de zapada din emisfera nordica sunt actiuni criminale premeditate, executate prin HAARP si chemtrails + UPDATE
In aceasta iarna tot mai multi oameni au facut constatari uimitoare referitoare la aspectul si proprietatile zapezii asternute in urma ninsorilor violente. Eram sigur ca toate acestea au legatura cu tehnologia HAARP  din Alaska si actiunile malefice, criminale ale cabalei. M-am hotarat sa scriu acest articol in urma mai multor vizionari pe internet.

Stim cu totii, in urma stirilor din mass-media ca SUA a suferit in aceasta iarna de cea mai violenta furtuna de zapada cu ninsori abundente si temperaturi excesiv de scazute, pana la – 42 grade Celsius. Aceste fenomene au fost create artificial prin geoinginerie cu ajutorul tehnologiei HAARP si Chemtrails ( darele chimice lasate in aer de catre avioane specializate - a se vedea articolele mele despre chemtrails,n.a.).


Zapada cazuta pe pamant se topeste greu, fara sa curga pic de apa si expusa unei flacari directe miroase a plastic. Vizionati videoclipul de la min. 4 , aici : Aceasta zapada este chimica, dupa cum s-a putut observa in videoclip si fenomenul nu este local. Am vizionat pe You Tube si un filmulet postat de o doamna din Valcea care a facut acest experiment cu aceleasi rezultate…
Acest fenomen a fost constatat si in Beijing, China.

 Testele de laborator facute asupra acestei zăpezi au arătat în mod repetat niveluri extrem de ridicate de aluminiu și bariu.

Desigur, există întotdeauna cei "care resping teoriile conspiraționiste", care încearcă să ne spună ca e "normal" pentru a avea aceste metale grele în ploaia și zăpada noastră. In SUA, agentii de dezinformare au încercat deosebit de greu sa convinga publicul că nu este nimic în neregulă cu precipitatiile încărcate de metale toxice.

Dane Wigington, fost angajat la Bechtel pe probleme de energie, spunea ca : 
,,Furtuna de zapada care s-a abatut asupra SUA a fost programata, dupa zilele toride dinainte, jeturi mari de aerosoli au acoperit intregul orizont, pentru ca in dimineata zilei de 20 decembrie, o lumina colorata bolnavicioasa si toxica a patruns pe cer”.
,, Apoi a inceput sa ninga si deasupra ( in spatiul aerian,n.a.) se auzeau avioane care zburau inainte si inapoi…”

Dupa caderile masive de zapada probele analizate au scos la iveala nivele de contaminare cu bariu si aluminiu de zeci de mii de ori mai mare decat cel considerat normal.
Cum putem explica aceasta zapada care sa nu contina apa ? Sa vedem ce inseamna o reactie exoterma si una endoterma.

O reactie exoterma este una care elibereaza energie si caldura cum ar fi exploziile. Una endoterma este reversul, adica cea care absoarbe energie si caldura. In cazul futunilor artificiale de zapada de deasupra SUA si nu numai, a avut loc o astfel de reactie care a acumulat energia si caldura de la sol in straturile atmosferei, creind o temperatura extrem de scazuta ( din informatii reiese faptul ca si cascada Niagara a inghetat, n.a.).

Experiment aici :


Structura zapezii nu s-a putut descifra, dar este clar chimica si in timp isi pierde din proprietati. Informatiile care circula spun ca este inclusiv radioactiva. Cabala in disperarea ei vrea sa ne extermine cat mai repede posibil.

Aceste fenomene sunt clar create artificial de geoinginerii din slujba cabalei. In mass-media suntem bombardati zilnic cu o falsa schimbare climatica planetara. Suntem manipulati sa credem ca planeta este in racire accelerata si ne paste o apocalipsa de gheata. Nimic mai fals.

Pe langa faptul ca planeta in mod natural isi face propriile transformari in vederea ascensiunii, dar din iubirea enorma fata de noi copiii ei, aceste transformari au loc prin cea mai putin violenta cale, prin geoinginerie si tehnologia aferenta se creeaza dezastre si cataclisme artificiale pentru ca omenirea sa traiasca permanent in frica si teama, pe langa problemele sociale, sa se multiplice si problemele de sanatate care sunt in interesul corporatiilor farmaceutice si nu in ultimul rand al propriilor guverne ( daca mor cat mai multi pensionari, cu atat mai bine pentru acestea pentru ca le elibereaza de costuri,n.a.).
In timp ce in Florida ningea, Alaska se confrunta cu cea mai mare temperatura inregistrata in luna ianuarie. In timp ce mass-media controlata de familia Rothschild tinea populatia Americii in stiri proaste referitoare la furtuna de zapada, Australia se ,,topea” sub cele mai ridicate temperaturi din istorie, iar California este cuprinsa de o seceta cumplita.


Cand atmosfera este saturata de aerosoli, scad vantul si precipitatiile, ciclul hidrologic al planetei este grav perturbat. Desi surse tot mai multe si diverse afirma ca prin geoinginerie se satureaza atmosfera cu particule, si asta se intampla de zeci de ani, oficial nu se recunoaste aceasta. Blocarea razelor soarelui sa patrunda pe suprafata pamantului, face ca procesul de evaporare al apei sa nu se mai produca. Aceasta se executa cu sute de aeronave zilnic, pe tot cuprinsul planetei, dispersand milioane de tone de metale toxice si particule chimice, care sunt complet ignorate de catre populatie si mass-media. Cateva din efectele la scara planetara a acestor actiuni criminale sunt : afectarea procesului de fotosinteza al plantelor ; distrugerea stratului de ozon ; reducerea precipitatiilor ; diminuarea cerului senin, albastru ; intoxicarea solului si a apei, etc.

Saturarea atmosferei cu particule, face ca in stratosfera sa aiba loc anumite reactii chimice si energetice care distruge ozonul, astfel lasand sa treaca spre pamant radiatiile cosmice nocive pentru viata si de asemenea face ca apa oceanului planetar sa se incalzeasca astfel eliberandu-se metan-hidratul de pe fundul lui, in cantitati imense, acesta localizandu-se la nivelul superior al atmosferei si facand astfel un joc de tip ,, feet-back”, efectul de sera amplificandu-se si mai mult. In emisfera nordica, acum exista o imensa gaura in stratul de ozon.  

Inhalarea acestor particule microscopice de catre fiintele umane poate duce la boli respiratorii si degenerative, ADD ; Alzheimer ; autism ; ALL ; disfunctii imunitare si multe boli asociate cu metalele grele. De exemplu neurologul Russell Blalock afirma ca nanoparticulele din aceste metale grele sunt atat de mici incat trec prin mucoasa pulmonara direct in sange, si apoi inchid incet dar sigur functiile corpului si sistemul imunitar. Nemaipunand faptul ca tot ce mancam este infestat cu aceste particule pulverizate in atmosfera. Practic planeta si omenirea se afla sub un masiv asalt, este amenintata intreaga viata de pe pamant.

Acesti criminali trebuiesc opriti cu orice pret !

In prezent, problema majora este ca foarte multi oameni, inca, refuza sa creada toate aceste adevaruri vizibile si foarte logice. Ma uit afara la zapada care la o temperatura de cateva grade cu plus nu se topeste si nu exista apa, mocirla ca in copilarie. 

Exista multa ignoranta si toata lumea isi ,,vede de treaba” in continuare fara sa le pese de viitorul lor sau al copiilor lor. Daca le arati darele chimice pe cer care dupa ore se tot latesc, se mira si sunt siguri ca sunt de la motoarele avioanelor.

Cand apar ,,epidemiile” de gripa se imbulzesc sa se vaccineze si mai rau, isi duc si copiii sa fie ,,imunizati”, totul la indemnul specialistilor de tot felul de la stiri si emisiuni TV.

Orizontul de timp pentru schimbarea totala de paradigma este foarte scurt pe traiectoria actuala spatio-temporala. Cine nu se trezeste acum va suporta un foarte mare soc dupa…

Seminarul lui Dave Wigington - ,,Razboiul climateric si colapsul civilizatiei “ , in engleza , aici :


si aici dovada la ceea ce am raspuns la un comentariu, adica ,,fratii nostri din galaxie" actioneaza impotriva acestor actiuni criminale : un OZN urmareste un avion care imprastie chemtrails....http://www.youtube.com/watch?v=fFv63-rwgZw


 surse : theusindependent.com
           geoengineeringwatch.org

    
               Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu