sâmbătă, 8 februarie 2014

Noul consilier al presedintelui american Barack Obama il poate convinge pe acesta sa dezvaluie adevarul despre OZN-uri

Veştile despre apropiata numire a lui John Podesta în funcţia de consilier al preşedintelui american a alimentat în ultima vreme zvonurile că adevărul despre dosarele secrete OZN vor fi în sfârşit făcute publice.
John Podesta, în vârstă de 64 de ani, a fost şeful staff-ului de la Casa Alba în timpul mandatului lui Bill Clinton, iar mai apoi a fost consilierul neoficial al preşedintelui Obama încă de la alegerea acestuia în funcţie, în 2008. Podesta este de asemenea fondatorul şi preşedintele unor firme de consultanţă guvernamentală. El va urca însă din nou într-o foarte importantă poziţie oficială la Casa Alba, pentru acest ultim an din cel de al doilea mandat al preşedintelui Obama, un mandat care în ciuda aşteptărilor s-a dovedit a fi foarte dificil.


Pe lângă abilităţile sale recunoscute de foarte bun diplomat şi consilier competent, Podesta este de asemenea cunoscut şi pentru repetatele sale îndemnuri de a declasifica dosarele secrete despre extratereştri, pe care Pentagonul şi CIA le ţin zăvorâte de mai bine de 60 de ani. Podesta a propus declasificarea măcar a dosarelor vechi de 25 de ani, ceea ce ar permite oamenilor de ştiinţă să înţeleagă altfel misterele miilor de apariţii şi de observaţii OZN ce au fost înregistrate până acum. În 2010, John Podesta a scris chiar un Cuvânt Înainte la cartea lui Leslie Kean: „OZN: Declaraţii ale unor Generali, Piloţi şi Oficialităţi Guvernamentale”. Iată un citat din această introducere scrisă de Podesta: „Sunt sceptic în legătură cu multe lucruri, inclusiv cu faptul că guvernul ştie întotdeauna cel mai bine care este situaţia, negând declaraţiile martorilor şi mărturiile lor uluitoare. Timpul când aceste dezvăluiri ar fi trebuit să fie făcute a trecut demult. Cartea prezintă cu claritate fapte expuse de cele mai credibile surse, cele care se află în pozițiile-cheie şi în funcţiile care permit cunoaşterea unor astfel de secrete, a căror natură urmează a fi determinată.”

Preşedintele Obama, a cărui popularitate a scăzut cu 5% în luna octombrie până la un dramatic procent situat sub 50%, ar putea lua serios in considerare posibilitatea dezvăluirii unor astfel de secrete pentru o revigorare a percepţiei sale publice.


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu