miercuri, 5 februarie 2014

OPERA CIVILIZAŢIILOR EXTRATERESTRE? PIRAMIDA GIGANT din ATLANTIC stărneşte controverse

O piramidă gigant, veche de 20.000 de ani a fost descoperită de oamenii de ştiinţă scufundată în apropiere de Insulele Azore. Modelul şi aşezarea ar putea fi similar cu cel ale piramidelor din Egipt, iar arheologii nu exclud varianta ca piramida din Oceanul Atlantic să fie opera unor civilizaţii extraterestre.



Coordonatele exacte ale piramidei scufundate, pe care mulţi o leagă de mitul Atlantidei, nu au fost făcute încă publice. În plus, există experţi care susţin că în acelaşi perimetru au mai fost descoperite alte două piramide.
Baza piramidei, care a fost autentificată de NOAA, este perfect pătrată, vârfurile pătratului fiind sunt orientate către cele patru puncte cardinale. Înălţimea a fost estimată la 60 de metri, iar aria bazei la 8000 de metri pătraţi, folosindu-se tehnologie digitală prin GPS, au transmis agenţiile de ştiri portugheze, citate de Epoch Times România.

Descoperirea a fost anunţată public în luna septembrie anul trecut, iar acum Institutul Hidrografic al Marinei portugheze analizează informaţiile pentru a stabili dacă piramida subacvatică este construită de om sau nu.

Structura piramidală se află chiar în mijlocul Atlanticului, este scufundată de aproximativ 20.000 de ani. În acea vreme, pe Pământ ultima glaciaţiune era la apogeu, iar de la epoca glaciară precedentă trecuseră 2.000 de ani. 
Fireşte, speculaţiile privind piramida gigant n-au întârziat să apară. În primul rând piramida scufundată a fost raportată la finalul lui 2012, iar anunţul oficial s-a făcut abia un an mai târziu.  S-a pus întrebarea de ce descoperirea n-a fost făcută mai devreme.
În al doilea rând, zona unde se află misterioasa structură este studiată intens de multă vreme din cauza activităţii vulcanice din regiune, iar NOAA ar fi trebuit să o detecteze prin imagistica bazată pe sonar.
În al treilea rând, arheologii Asociaţiei Portugheze a Cercetătorilor Arheologi au descoperit recent, pe insula Pico, dovezi care sugerează că în regiunea insulelor Azore ar fi existat oameni cu mii de ani înaintea venirii portughezilor şi arta în piatră care există pe aceste insule reprezintă încă un mister neelucidat
Insulele Azore sunt un lanţ de 9 insule vulcanice, grupate în 3 zone principale, situate la aproximativ 1500 de kilometri vest de Lisabona. Toate sunt situate pe liniile active dintre plăcile tectonice ale Americii de Nord, Eurasia şi Africa. Acesta reprezintă un loc foarte interesant pentru construcţia unei piramide dacă ne gândim la calităţile energetice asociate cu piramidele, scrie Epoch Times România.

ARTI
http://www.youtube.com/watch?v=Q9C0VabifwY


Sursa: www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu