luni, 31 martie 2014

A fost explicat misterul craniilor alungite din Peru - ele au origine extraterestra!

În februarie 2014, Brien Foerster de la Starchild proiect o anuntat cca o avut ocazia sa obtina fragmente din 5 cranii alungite gasite Intr-o regiune DIN Peru (de ingrijire fac Parte Dintr-ne grup de Peste 300 gasite in zona), cu scopul de a fata o analiza ADN. Craniile se gasesc la Muzeul de Istorie Din Paracas (Peru). Ce Fragmentele au Fost analizate au Fost recoltate DIN par, dinti, oase craniene si Piele. 



Analiza ADN a craniilor gasite umanoide în Paracas (Peru) în ANUL 1928, Arata cca au apartinut unei rase diferite de TOATE rasele Umane cunoscute pana in Prezent, de îngrijire au existat de-a Lungul timpului pe Pamant (cca facand Parte DIN etapele evolutive ale rasei Umane). Aceste cranii prelungite Nu pot apartine rasei Umane Terestre deoarece analiza ADN a SCO-uri la Evidenta secvente genetice de îngrijire Nu apartin oamenilor de pe Terra.

Un argument des intalnit, atunci cand sunt gasite astfel de cranii alungite, a scris o le putere explicativă, Este Acela cca elemente erau prelungite si turtite Prin procedee pur mecanice, inca DIN frageda copilarie a acelor fiinte Umane, a scris un Respecta anumite traditii.



În Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at Caz, Insa, Nu poate fi Vorba de asa CEVA, MAI ALES cca aceste cranii cu dezgropate sunt 60% mai grêle Decat ne craniu Uman normale, si au volum al ONU cu creierului cu 25% mai mare. DACA ar fi Vorba de modelarea mecanica, atunci Nu ar trebui sa survina NICI-o modificare de volum ... Aceste Diferente categorice se Adauga la rezultatul spectaculos al analizei ADN, IAR concluzia Este Una singura: Cele Peste 300 de cranii gasite in Peru apartin unei rase non-Terestre.


https://www.youtube.com/watch?v=-QnF_RvEaAg
Fiind Vorba de Peste 300 de cranii, am putea spune cca o intreaga populatie a existat in Urma cu 3.000 de ani, de îngrijire traia in paralel cu populatia umana terestra. Alti cercetatori in domeniu AFIRMA cca Practica traditionala de a alungi craniile Copiilor ar Avea cca explicatie Dorinta Popoarelor DIN acele vremuri de a se asemana pisica Mai Mult cu aceste fiinte non-Terestre ... de ce oare? Chiar o asa de mare importanta au avut acesti extraterestri Incat vechile popoare au Dorit sa ii "copieze" Pana si la aspectele fizice?

Analiza Genetica ADN a relevat urmatoarele: "... continuat ADN mitocondrial de îngrijire a suferit mutatii genetice de ingrijire Nu EXISTA NICI în -O RASA Umaña, PRIMATA SAU ANIMALA de pe Pamant ... O asemenea rasa Nu ar putea fi explicata Prin procesele de ingrijire evolutive au avut loc pe Pamant ". Cu Alte Cuvinte, aceste cranii Nu pot prelucrarea fi rezultatul unui Multe evolutiv al rasei Umane, elemente apartin unei Alte "Linii" evolutivă, non-Terestre.

Sa mai specificam faptul cca aceasta analiza ADN Nu Este Completa, sa Realizat Doar partial, si Este FOARTE Posibil ca, în Viitor, DACA SE VOR extinde cercetarile genetice asupra acestor cranii, sa gasim si Alte Concluzii surprinzatoare.

O descoperire similara in Andahuaylillas, Peru, un DETERMINAR publicarea în Ziarul local, o Articol unui Multe: "Mumia descoperita de antropologul Renato Davila Riquelme Avea . ne craniu APROAPE la FEL de mare ca si trupul Mumia apartine unei fiinte extraterestre ce Avea o inaltime DE NUMAI 50 cm, ce FAPT ne-a DETERMINAR sa credem - la Inceput -. era ca un copil unui Multe Insa, cercetatori veniti DIN Spania si Rusia au concluzionat ca mumia apartinea unei fiinte extraterestre, avand Caracteristici net diferite de Cele spcifice diverselor rase Umane Terestre ".

Paracas Nu Este singura regiune DIN Lume UNDE AU Fost gasite astfel de cranii alungite si mai mari Decat Cele omenesti. Cercetari arheologice au SCO-uri la iveala cranii Similare în Chile, Bolivia, Mexic, Dar si în Egipt, Rusia si in Europa (Belgia, Franta, Germania, Malta).


Sursa: http://roaim.de.vu/

Un comentariu: