luni, 31 martie 2014

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 27 martie 2014

27 Martie 2014  

Omul de Stiinta american Richard Hoover, Fost angajat al NASA, mărturisește version interviul dat jurnalistului Lee Speigel de la Ziarul Hufington Mesaj Despre faptul CA AGENȚIA spațială americană a distrus version mod deliberat dovezile Despre existența Vietii pe planeta Marte. Marturia lui a Fost de date în contextul congresului Open Minds OZN Congres International și Festivalul de Film DIN Fountain Hills, Arizona, 2014.  

Hoover menționează de asemenea Ca el era Demult convins de existența Vietii extraterestre, Prin cercetările pe îngrijire le-a efectuat asupra meteoriților căzuți pe pamant. Ne vorbește extrem de convingător, Sigur si in Acelasi timp version mod detașat ONU savant de renume mondial, de îngrijire STIE foarte bine Cu ce anume a descoperit. Si Nu el Este deloc singurul om de Stiinta pasă AFIRMA astfel de adevăruri.  

Atunci ne întrebam si noi, întocmai cca Lee Speigel version Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at Interviu: Pentru ce MULȚI Oameni și o mare Parte DIN Comunitatea Științifică De preferință SA nege cu înverșunare, în Continuare, existența Vietii extraterestre? A scris ce această întreagă cacealma, de îngrijire ORICUM SE VA sfârși Repede, deoarece dovezile Devin pe zi ce Trece tot mai covârșitoare? EXISTA mai MULTE explicații, mergând de la Domeniul psihologic, pana la cel politic. Lăsăm Insa aceste aspecte version seama Altora SA le disece ... 


https://www.youtube.com/watch?v=6E7aqCaekDA

Sursa: http://roaim.co.nr/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu