duminică, 16 martie 2014

Comandantul Ashtar – OZN-ul din Sirius va aduce pacea lumii ( video )
    Incepand cu acest articol, voi publica si mesaje primite prin chanelling de la diverse entitati, cele care mi se par de interes general mare. Le voi stoca la categorii cu titlul ,,Mesaje chanelling” . Acest mesaj este de la comandantul Ashtar Sheran, comandantul Flotei Ashtar.transcris de Kathryn E. May, 11 martie 2014, 12:00, High Falls,New YorkBună ziua, tuturor Locuitorilor Iubiți ai Pământului, sunt Eu, Ashtar. Am o veste foarte bună să vă spun despre succesul afișarii noastre in Dubla Problema a Ucrainei. Veți aprecia ironia încorporata în Adevărul care este în prezent în curs de descoperire în întreaga lume. Mulți dintre voi ați văzut video cu "OZN-ul în formă de trabuc" peste Crimeea - teritoriul în care Putin a adunat navele sale și trupe terestre pentru a încerca să "păstreze pacea", prin aplicarea forței militare. Videoclipul a fost văzut peste tot in Rusia, precum și în restul lumii, și a fost susținut de către presa rusă a fi un OZN. Este posibil ca atunci cand a fost observat, Putin a adus trupele ruse înapoi "la barăci." El a decis că vederea unui OZN de supraveghere de 3000 de metri lungime, care zboara deasupra locului cu probleme, nu a fost ceva ce a vrut să conteste.

video : 


Da, într-adevăr, preaiubitilor, a fost o navă de supraveghere masiva peste Ucraina, si nu a fost dezvoltata de către guvernul Statelor Unite în secret. Ea face parte din Flota Sistemului Stelar Sirius , sub comanda comandantului Ashtar. Nu am putut rezista - Am preluat Eu comanda pentru a îndeplini această misiune, și ce plăcere a fost!
 
"Trebuie să recunosc că au venit cu numele destul de catchy," Cuirasatul Sky . "Desigur, este un mic joc de cuvinte, din moment ce este destinat să sune cam terifiant. Suntem destul de mandri de info sciencefiction din (grup),  descrise foarte precis, chiar daca un pic dramatic, despre capacitățile reale ale navei, pe care Kathryn le -a descris ca fiind "total minunate."
Suntem deosebit de multumiti de rezultatul eforturilor noastre. Va fi o dezbatere furioasa acum în întreaga lume cu privire la originea adevărată a acestei nave . Dacă este adevărat , cel mai avansat sistem de arme din istoria existenței umane, îi aparține SUA, restul lumii este complet sub controlul Statelor Unite. În cazul în care nu aparține SUA (și nimeni nu a revendicat asta) atunci ce e ??? Acesta trebuie să fie un OZN !

Daca armata fiecarei țări din lume, ignora posibilitatea ca acest lucru este cu adevărat un joc al schimbarii ? Că toate armele cunoscute de om sunt acum complet și cu totul depășite, și că orice formă de rezistență militară este acum complet de neconceput?

Poate vă imaginați strigătele din camerele de comanda si război ale cabalei care finanteaza o parte a militarilor ? Vă puteți imagina frustrarea lor cu o fața roșie si cum  sunt complet impotenti? Banii lor nu pot cumpăra forța care ar putea restabili puterea lor de data asta.

Singura lor scapare este de a pretinde că nu sunt conștienți sau nu cred in prezența enormei nave. Desigur, aceasta va fi la fel de ușor precum să ignori elefantul proverbial din camera de zi. Având în vedere înăbușirea informatiilor de catre mass-media, s-ar putea sa fi reușit în cele din urmă, din cauza memoriei de scurtă durată a publicului.

De asemenea, este posibil să fi auzit despre avionul de pasageri care a dispărut în Malaiezia. Zborul 370 a fost în largul coastei de est peste apă de adâncime mică, atunci când aeronava a oscilat în aer, apoi brusc a scăzut de la 10.500 de metri la 0 și a dispărut. În același timp, radarul a sesizat o "aeronava", care a accelerat brusc de 4 sau 5 ori viteza si apoi plutea într-un singur loc, dupa care dintr-o dată a dispărut de pe ecranul radarului, cu secunde înainte ca aeronava sa fi dispărut de asemenea.

Sunt foarte bucuros sa va anunt ca toti pasagerii și echipajul din avion sunt în siguranță și fericiti într-o locație secretă . Au existat mai multe nave în zonă, iar manevra a fost efectuată fara efort. Este o intamplare fericita că in avion erau un număr mare de Lucratori in Lumina din mai multe țări, care sunt incantati si foarte entuziasmati de propunerea pe care le-am făcut-o, ca acestia să fie folositi ca "ostatici" pentru a accelera următoarele cerințe:

Eliberarea lor va fi condiționată de un acord global imediat al tuturor țărilor care acum au în posesie arme de distrugere în masă sa renunțe la ele si sa fie distruse imediat .  

   1. Legea NESARA va fi prezentata spre semnare tuturor liderilor lumii - reprezentanți din fiecare țară cu privire la Carta ONU - și va fi adoptată imediat. Anticipăm că președintele Barack Obama va fi primul semnatar al documentului.
  
   2. Va fi declarată o sărbătoare globală de pace pentru fiecare persoană de pe planetă, indiferent de rasă, religie sau naționalitate, să fie marcată o lună de cantec, dans și spectacole publice in fiecare sat și oraș de pe Pământ. Toate cheltuielile vor fi subscrise cu fondurile care ar fi fost alocate pentru cheltuielile militare.
 
    3. Tot personalul militar va fi plătit integral cu salariul pe trei luni, toate armele și uniformele și să se întoarcă in tara de origine pentru a reconstrui propriile lor familii și comunități. După aceea, nicio cheltuiala de către orice persoană sau națiune nu va fi permisa in scopuri militare sau echipamente militare de orice fel. Acest lucru va elibera organelor de conducere să utilizeze resursele in infrastructură, apă și sisteme sanitare, agricultură durabilă, precum și programe educaționale și sociale pentru a ridica condițiile de trai pentru toți cetățenii lor.

Oamenii de planeta Pământ se pot uita, de asemenea, la schimbul de tehnologie din spatele sistemului de propulsie pentru ambarcațiunile din spațiu, ei vor putea observa în curând peste toate marile orașe ale lumii. Ne dorim ca ei să devină familiari și confortabili cu prezența noastră, care o vor asocia în curând cu libertate, vremuri bune, energie gratuita, și prosperitate la nivel mondial.

Aceasta poate dura câteva zile pentru ca inevitabilitatea acestei schimbari masive să se scufunde în conștiința tuturor cetățenilor planetei, dar eu vă asigur, aceasta a început deja. Vom continua pentru a afișa prezența noastră în lume, acum că SUA a fost declarată puterea supremă peste tot. Aceasta va provoca confuzie în rândurile elitei, dar suntem siguri ca cetățenii se vor adapta foarte repede la o pace permanentă și de durată pe Pământ.

Da, vom fi toți intr-un marș pe un ritm diferit – dar pulsul Universului, suflarea iubitului nostru prim-Creator, cu frații si surorile noastre din stele vor fi de partea noastră. Ne vom bucura împreună în lumina strălucitoare a New Golden Age.

Eu sunt fratele vostru, în dragoste si veselie, Ashtar.

-         traducere din textul original –
      
 
     Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu