marți, 18 martie 2014

Cum ne influenteaza relatiile amoroase trecerea lui Venus prin Varsator

In perioada 5 martie – 5 aprilie, Venus, planeta iubirii, a placerii si a prieteniei, traverseaza spatiul liber al Varsatorului, influentand astfel profund relatiile de amicitie si pe cele amoroase.

Cum ne influenteaza relatiile amoroase trecerea lui Venus prin Varsator
Cum ne influenteaza relatiile amoroase trecerea lui Venus prin Varsator
Pana in data de 5 aprilie, Venus se afla in Varsator, iar aceasta miscare cosmica face ca barierele dintre prietenie si iubire sa devina mai fragile, mai usor de depasit. Totul are loc pe fondul unei cresteri a gradului de intimitate cu cei dragi, iar acest proces este valabil pentru absolut toate semnele zodiacale.
In acest context, pana pe 5 aprilie este perioada ideala ca persoanele care nu sunt “luate” sa se angajeze in aventuri amoroase, pentru ca vor avea parte de experiente inedite, atat ca trairi emotionale, cat si ca trairi fizice – mai exact, placere sexuala. 

In ciuda numelui sau “alunecos”, Varsatorul este un semn zodiacal asociat obiectivitatii in gandire. Detasarea intelectuala a Varsatorului permite lui Venus sa impinga mai usor individul catre un comportament amoros mai libertin, pentru ca barierele conservatorismului vor deveni tot mai fragile.

Iata de ce este perioada ideala sa ne debarasam de tiparul rigid al vechilor relatii amoroase si sa incercam ceva absolut nou, sa exploram situatii si trairi pe care doar in gand ni le-am imaginat vreodata.

Prezenta lui Venus in Varsator permite multora sa vada dincolo de aparente, de preconceptii si sa accepte oamenii din jur dintr-o alta perspectiva, mai umana, mai intima.

Inclinatia pentru arta si, de altfel, pentru orice tine de estetica frumosului, alimentata de Venus, ne determina pe multi dintre noi sa ne orientam interesele catre lucruri mai moderne, mai originale, mai nonconformiste, atat pe plan material, cat si pe plan amoros. Iata de ce o persoana conservatoare din fire ar putea fi dispusa in acest moment sa aiba o aventura amoroasa cu un hipster.

Pe de alta parte, prezenta lui Venus, pana pe 5 aprilie, in Varsator, in aceasta zodie care adora si chiar este dependenta de libertate, ne face pe multi dintre noi, indiferent de semnul zodiacal sub care ne-am nascut, sa fim mai putin posesivi, mai toleranti, daca nu chiar sa depasim limita exhibitionismului.
Sursa:/www.realitatea.net
http://lyla.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu