luni, 10 martie 2014

MISTER AVIATIC! O aeronavă dispărută în 1946 A ATERIZAT în 1993! Ce au găsit în "AVIONUL-FANTOMĂ". Ţi se face pielea de găină!

Misterul dispariţiei Zborului 370 al Malayisian Airlines este la fel de adânc precum apele sud-estului Asiei, deasupra cărora cursa cu 239 de oameni la bord s-a făcut nevăzută. În timp ce o operaţiune amplă de căutare a aeronavei se desfăşoară la această oră, un site care tratează subiecte din sfera SF aminteşte de un incident asemănător. Un avion dispărut pe ruta Rio- Havana, în 1946, a aterizat în Bogota, 47 de ani mai târziu. Specialiştii au descoperit la bord ... 36 de schelete umane.


Site-ul abovetopsecret.com, o pagină care tratează subiecte din sfera SF şi a paranormalului, aminteşte despre unul dintre cele mai mari mistere aviatic ale tututor tipurilor, încă neelucidat, petrecut în America de Sud.
Un avion de tip Lockheed Constellation, care a fost dat dispărut în anul 1946, pe ruta Rio-Havana, a revenit la sol 47 de ani mai târziu, în Bogota. La bordul aeronavei s-au găsit în 1993, scheletele a 36 de persoane. Însă şi mai ciudată a fost descoperirea câtorva ceşti în care cafeaua era caldă încă, ţigări aprinse marca Old Gold, ce dispăruse de mult de pe piaţă, iar pe locurile pasagerilor se aflau ziare datate din 21.09.1946. Numai că acestea nu erau îngălbenite de vreme şi se putea simţi mirosul tiparului.
Tehnicienii de pe aeroportul din Bogota s-au trezit că un avion necunoscut, cu o inscripţie foarte veche - Panair Do Brasil, este pe cale de a ateriza, fără să fi fost anunţat sau pe vreun plan de zbor. Angajaţii au încercat să oprească manevrele avionului necunoscut, deoarece, în acelaşi moment se pregătea de aterizare o altă aeronavă a unei companii britanice. Personalul aeroportuar nu a reuşit, însă căpitanul aparatului de zbor, Anthony Bolard, în vârstă de 54 de ani, a făcut câteva manevre datorită cărora a evitat în ultima clipă o ciocnire fatală.
Dacă unii specialişti sunt de părere că la mijloc ar fi "o mână extraterestră", alţii spun că este vorba despre un scenariu pus la cale de un criminal, care i-ar fi ucis pe cei 36 de pasageri, după care a redirecţionat aeronava cu ajutorul unei telecomenzi. Experţii încă nu au găsit vreun răspuns în legătură cu acest caz, catalogându-l drept cel mai mare mister din istoria aviaţiei.


Sursa: www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu