joi, 17 aprilie 2014

Coborârea lui Christos: Reumplere Deplina

fain
Lauren Gorgo-12 aprilie 2014
Este un lucru confirmat… Invierea doare. Ca o NASTERE.
In ceea ce ma priveste, de la echinoctiu ma simt ametita, dar acum chiar si cei din jurul meu – care, de obicei, nu sunt afectati – au brusc probleme. Acestora, eu le spun: „bun venit, confratii mei oameni… bun venit in durerea intensa a evolutiei biologice si mutatiei celulare”.
In momentul de fata se produc foarte multe schimbari insondabile in corpul nostru fizic si, desi acest lucru se petrece de multi ani… acum suntem intr-un moment decisiv, de a supravietui disconfortului. In mod categoric, in fiecare zi puteti sa va simtiti (si poate chiar sa aratati) ca si cand ati fi suferit un accident de masina, dar totul e bine. De fapt, s-ar putea sa vreti sa va ganditi sa evitati toate oglinzile si aparatele foto, pana in iunie… rastignirea NU e placuta.
Am presimtirea ca dupa Luna Plina/eclipsa de Luna e posibil ca intensitatea sa scada un pic, dar categoric ca nu am incredere in ea si in mod sigur nu ma bazez pe ea. Deocamdata… e necesar sa stam cuminti, sa punem un picior inaintea celuilalt si sa ramanem in ochiul furtunii, pana cand trece si suntem in siguranta, de partea cealalta. Si, pentru numele lui Christos (la modul propriu), nu lasati mintea rationala sa va spuna nimic despre ceea ce vi se intampla. Ea nu stie nimic si in mod sigur va incerca sa va convinga de toate scenariile cele mai proaste.
In mijlocul acestei incordari ce se acumuleaza… si singurul motiv pentru care m-am dat jos din pat, ca sa scriu acest material… recent, am fost convocata la o intalnire importanta, cu ambasadorii de prim rang din fiecare consiliu galactic, din fiecare constelatie importanta din Calea Lactee. Am fost rugata sa iau parte la aceasta ‘teleconferinta’, pentru a putea impartasi un mesaj miscator cu privire la evenimentele apropiate si pentru a confirma, in principiu, ca suntem in mijlocul a ceva extraordinar.
Unul dintre primele lucruri pe care l-am auzit si pe care il speram este ca intram in perioada de reumplere deplina:
Cand spunem reumplere, ne referim in sens textual, deoarece corpul va fi reumplut cu forta vitala, cu vitalitatea emisa din propriul vostru Soare central… a carui radianta va va lumina noul corp fizic uman. – Consiliul Galactic
In mod interesant, ultima oara cand am auzit cuvintele „reumplere deplina” a fost in iulie 2013, chiar inainte de Steaua (portalul stelar) lui David – activarea Merkabei, via cele doua mari sextile (am scris despre aceasta in articolul Activarea Corpului de Lumina).
Din cate inteleg, Corpul nostru de Lumina a fost activat in acel moment si, de atunci, ne construim vehicolul Merkaba. Si aflu ca acum… pana prin mai… suntem gata sa-l aducem acasa, cum spun ei.
Cei mareti
Zilele ce vin sunt pline de schimbari pentru toti, dar, indeosebi pentru liderii IUBIRII, aceasta va fi o perioada de schimbari extraordinare.
Ne intrupam divinitatea si asta e o actiune mareata si virtuoasa… insemnand ca doar cei mareti au realizat-o… desi, de obicei, fara corpul fizic. Mi se spune ca pana in acest moment foarte putini au putut face inaltarea/coborarea, in timp ce se aflau in corp fizic si aceasta e cauza entuziasmului si anticiparii din lumile superioare, in acest moment.
Ne pregatim sa-l intalnim pe Dumnezeul launtric.
„Dragi detinatori ai luminii, ceea ce avem de impartasit cu voi este cu mult mai vast decat putem exprima, caci in mod sigur nu exista cuvinte care sa exprime momentul in care va intalniti Dumnezeul.”
De buna seama, acest lucru va insemna lucruri diferite pentru fiecare dintre noi, dar ceea ce Consiliul doreste sa clarifice in timpul acestei perioade este ca, indiferent de procesul personal de descoperire, toti suntem aici impreuna, trezindu-ne ca O SINGURA masa de oameni, sub lumina unirii cu DUMNEZEU. Iar acest lucru e mai mult decat remarcabil… mai mult decat atat, el nu a mai fost realizat astfel, niciodata pana acum.
Cei din Consiliu spun asta deoarece se pare ca unii dintre noi au o genealogie in calitatea de maestri autentici, dar unii dintre noi traiesc acest lucru pentru prima oara.
„Cand spunem ‘cei mareti’, ne referim la cei care au venit inaintea voastra, dar care, in multe cazuri, au revenit DREPT voi. Da, unii dintre cei care citesc aceste randuri isi vor descoperi in curand descendenta ca maestri anteriori, iar altii dintre voi ajung la acest stadiu pentru prima oara, in timp ce sunt in corp fizic.”
Imi dau seama ca printre voi se afla cei care sunt deja profund constienti de descendenta lor, asa ca e posibil sa nu fiti total surprinsi de ceea ce apare… dar sunt mult mai multe lucruri pe care, pana acum, nu le stim/ni le amintim si pe care le vom sti/ni le vom aminti in curand. Pe masura ce ne unim cu monada noastra, descoperim lucruri despre trecutul nostru, care au o mare semnificatie pentru noi si care ne vor influenta in special aceasta incarnare.
Acest proces de descoperire/reamintire/revelare a fost deosebit de predominant de la echinoctiul din septembrie 2013 si, in momentul in care aceste revelatii ajung la voi, simtiti intr-un fel ca ele sunt foarte logice… si inclusiv mie mi-au fost prezentate cateva informatii revelatoare despre trecutul meu, care au o mare importanta in aceasta viata si care, in final, imi vor servi in moduri pe care, fara indoiala, nu le-am anticipat in zilele ce au urmat.
Si desi, la un nivel sau altul, acest lucru se intampla intr-adevar tuturor, indeosebi celor care isi asuma un rol mai activ in conducere, Consiliul ne aminteste ca lumina nu are nume sau rang, ci doar particularitate…
„Spunem asta deoarece unii dintre voi vor fi informati despre incarnarile trecute, intr-o forma sau alta, atunci cand vor conduce grupuri de oameni spre lumina… dar in acest moment de rascruce si via inaltare in masa… toti cei care revin la lumina conduc, ca lumina. Aici nu exista discrepanta intre nivelurile de cunoastere, ci doar diferente in exprimarea acestei cunoasteri.”
Acest lucru ar trebui sa prijeluiasca pentru unii conversatii interesante la cina.
Intruparea
Zilele care vin sunt pline de evenimente foarte importante pentru toti… fiecare, in felul lui unic, dar colectiv, in sensul ca toata lumea va fi afectata de magnitudinea totala a fortelor cosmice, in aceasta luna.
Ca atare, cei aflati in fata vor face pasi uriasi in directia intruparii modelului Christic.
In februarie, Consiliul a spus ca eliberarea de constrangerea biologica e la orizont… ca procesul de transferare, despre care au vorbit in trecut, va incepe sa ia avant in martie si ca cei care si-au incheiat cerintele karmice vor incepe in curand procesul de inviere.
Potrivit Surselor mele, acel moment e acum.
„Acum, iar urechilor voastre umane le-ar putea suna banal, insa dorim sa va ganditi o clipa ca acest moment este cel la care a trebuit sa conduca totul si din care sa se dezvolte totul.
Intelegem ca, pana in prezent, primejdiile acestei calatorii au depasit cu mult bucuriile… dar noi va spunem ca primejdiile, nesiguranta vor disparea in curand… se vor dezintegra in curand, in lumina pura a divinitatii voastre ce infloreste.
Pentru ca lucrurile sa fie clare, trecem de la genetica de carbon la cea cristalina, iar aceasta transmutare a necesitat un proces indelungat de „dezvaluire” a geneticii noastre de baza, pentru a alchimiza procesul pe care multi il numesc inviere, dar pe care pleiadienii il numesc reinnoire. Asa cum au mentionat inainte, ei prefera sa numeasca acest proces reinnoire deoarece ne transformam in ceva cu totul nou si nu ne intoarcem la – sau nu refacem – ceva vechi.
Ei spun ca aceste cuvinte, reinnoire si reumplere deplina, descriu mai exact procesul care are loc in corpul nostru fizic… si mai spun ca procesul de reinnoire incepe de fapt cu reumplerea deplina, insemnand ca trupul nostru va trece mai intai printr-un proces specific si unic de revitalizare.
Voi explica mai mult despre ce inteleg eu ca inseamna acest lucru, mai jos…
Sfarsitul SFARSITULUI
In raportul anterior, atunci cand m-am referit la Crucea Cosmica cardinala, de care ne mai despart doar cateva zile, si la faptul ca fiecare planeta implicata ajunge la un unghi exact, de 13 grade, am mentionat ca: 13 (codul Christic) inseamna ca e de lucru… ca este un numar pe care putem conta, pentru schimbari importante si, in situatia de fata, el pare a fi final… adevaratul sfarsit al sfarsitului/inceput al inceputului.
Ei bine, trebuie ca eram aproape de un raspuns, deoarece la intalnirea de mai deunazi cu supraveghetorii galactici, mi s-a spus ca:
„Se apropie momentul de incheiere. Este sfarsitul calatoriei de initiere prin intermediul calitatii de discipol si inceputul vietii voastre, in adevarul deplin al cunoasterii voastre. Eliberarea de suferinta umana se apropie si in curand va veti intalni sinele etern, sinele vostru Dumnezeu, Sinele vostru real, asa cum noi stim ca sunteti.”
Inainte sa se intample asta, se pare ca vom fi purtati printr-o serie de evenimente similare cu ceea ce am trait pana acum in calatoria noastra… mi se spune ca va fi atat un proces de finalizare a planului nostru de nastere 3D, cat si o eliberare de modelul biologic care l-a gazduit.
Ei spun ca acest lucru va incepe in momentul – sau in preajma – Lunii Pline (sangerii) si a eclipsei de Luna.
Ei ma roaga sa fiu foarte sigura de asta, deoarece apropierea punctului final e cea care va vesti eliberarea noastra totala de dualitate, pe masura ce ultima si cea mai densa parte a sistemului e aliniata cu Dumnezeu. Si chiar daca n-avem nicio idee despre cum va arata acest lucru, ei mai asigura ca nu e un eveniment dramatic, dupa niciun standard, ci mai mult o intelegere unitara si foarte naturala… ceea ce ei numesc o deschidere catre cunoasterea pe care am avut-o mereu in adancul fiintei noastre.
Schimbul de tipar
Mai aflu ca, pe masura ce ne unim cu divinitatea noastra, in constienta intregului nostru adevar, va exista acel moment despre care am auzit de atat de mult timp, in care trecem efectiv de la modelul 3D la cel 5D (Christic)… desi, in realitate, Cele Sapte Surori au spus in trecut ca este vorba mai mult de o absorbire a tiparului cauzal, decat de o separare de el.
Oricum ar fi, eliberarea noastra de modelul 3D se desfasoara de ceea ce pare a fi de-o vesnicie, intrucat frecventele fotonice au activat/descarcat codurile necesare in matricea (ADN-ul) noastra cristalina…. cu alte cuvinte, nu e ceva nou pentru noi, dar ar putea parea nou, deoarece este iminenta o finalizare.
In acest moment… in care incepem sa facem schimb de tipare… vom incepe sa simtim ca forta noastra vitala isi pune in libertate puterea vindecatoare. Mi s-a explicat ca, dintr-o perspectiva biochimica, acest aflux de forta vitala este de fapt rezultatul faptului ca tubul pranic ni se extinde, pentru a cuprinde o mai mare parte din fiinta noastra, putand fi asemuit cu bateria noului nostru om, in care vom fi capabili sa autogeneram energie, din centrifuga noastra de campuri contrarotitoare (Merkaba), alimentata din reteaua cristalina si cea terestra.
Ei spun ca, la nivel fizic, acest aflux de vitalitate se va traduce ca reumplere si ca reumplerea este printre primele evenimente din seria evenimentelor biologice, deoarece aceasta este energia de baza si fundamentala, necesara pentru a ne sustine in timp ce trecem de la matricea de carbon la matricea de lumina a ADN-ului cristalin.
Procesul este super stiintific si totusi foarte natural… si chiar daca, din cauza oboselii, pot intelege foarte putin cateva dintre conceptele ce-mi sunt prezentate, niciunul dintre ele nu conteaza cu adevarat. Ne sunt date aceste informatii doar ca o confirmare a faptului ca, in realitate, inimaginabilul se intampla, astfel ca sa nu il confundam cu ceea ce mintea-creierul ar putea incerca sa ne convinga: ca intram intr-o alta tura de purificari karmice. Karma e foarte caracteristica anului 2013.
„Nu vrem sa va simtiti de parca ati fi un strain fata de voi insiva sau de biologia voastra… ci dimpotriva, vrem ca voi sa acceptati aceasta intalnire cu Sursa ca pe CEA mai naturala parte a faptului de a fi OM, deoarece, in realitate, chiar este. Acesta e lucrul pentru care corpul vostru a fost conceput in mod perfect si genial, inainte de cadere.”
Odata ce suntem total eliberati de tiparul 3D – biologia de-generarii – corpul nostru poate incepe in acel moment sa se alinieze mai fara efort cu modelul original al re-generarii, ce se afla in noul sau, ar trebui sa spun, „adevaratul” nostru tipar biologic uman.
Consiliile spun ca aceasta schimbare este un eveniment simultan, care deja se desfasoara… ca in prezent corpul nostru e stimulat, cum s-ar spune, pregatindu-ne sa ne unim divinitatea cu fizicalitatea. Pe masura ce se produce acest lucru, energia fizica a corpului nostru pamantesc se va uni cu energia corpului nostru divin… desi s-ar putea spune ca inima noastra fizica se va uni cu inima galaxiei noastre.
De asemenea, mi se arata ca aceasta fuziune a materiei cu antimateria, a marginitului cu nemarginitul, va produce un fel de reactie chimica si alchimica, similara cu felul in care ne imaginam big-bang-ul, doar ca aceasta va avea loc in biocampul uman, la nivel subatomic. Dupa care, vom fi eliberati de cauzalitate (suferinta) si vom fi total cufundati in unitate.
Si, evident, toate acestea sunt declansate de eclipsa de Luna… pe care consiliile o numesc primul eveniment ce trebuie sa aiba loc in procesul de innoire… si ne va conduce direct la evenimentul Crucea Cosmica cardinala/Duminica Pastelui/Invierea lui Christos. Si inca cum.
„Este momentul adevarului, rezolvarea finala a trecutului.”
E foarte greu sa vezi, sa intelegi sau sa crezi un lucru, atunci cand treci prin el, dar, pe baza dovezilor coplesitoare, atat in interior, cat si in afara, trebuie sa spun… si totusi, niciodata nu voi putea spune: Asta.se.intampla. (Daca nu, va rog sa nu-mi spuneti, pentru ca nu vreau sa stiu.)
Pregatiti-va sa va intalniti creatorul!
Traducere: Ana Nicolai
Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu