joi, 17 aprilie 2014

MATRICEA SI TENTACULELE EI- Partea a III-a

Adevarul iese incet, dar sigur la iveala si sterge tot ceea a creat Maestrii Papusari, toata aceasta iluzie. Stiti de ce? Pentru ca lumea se trezeste si nu mai accepta manipularea lor, oamenii isi accepta adevarata lor identitate de fiinte venite din alte lumi aduse din toate “colturile galaxiei” pentru a trezi Constiiinta Christica, din fiecare suflet pe aceasta planeta dominata de creatia intunericului.

Fiindca am atins aceasta latura a identitatii noastre, am sa fac cunoscuta, repet, pentru cei care inca nu s-au trezit la realitate, existenta vietii inteligente, dincolo de frotierele acestei planete albastre.

 Vorbeam despre serviciile secrete si misiunea lor in partea a doua si reiteram in cateva randuri, despre scopul misiuniilor pe acesta planeta. Structurile lor s-au inchegat atunci cand Papusarii si-au dat seama ca iluzia lor este in pericol, fapt ce atragea trezirea Umanitatii si adanca lor manipulare asupra vietii oamenilor, era demascata. Au infiintat aceste servicii si au inceput sa stearga toate urmele prezentei si interactiunii extraterestre cu Umanitatea.

Au facut tot ce le-a stat in puteri pentru ca marele lor secret sa nu ajunga in lumina Adevarului, s-au pretat la toate trucurile posibile. In tot acest timp lumea zugravita de ei, hranea mentalul colectiv cu iluzia faptului ca, suntem singura rasa inteligenta din Univers, si alimentau in mod continuu minciuna acesta cu concursul unora dintre oameni de stiinta.

Dovezi ale existentei extraterestre si ale vizitelor continue avute pe planeta, au existat, exista, insa datorita gradului de manipulare si control al constiintei comune, unii dintre noi, nu putem accepta realitatea acestor incontestabile dovezi.  Unii dintre voi nu veti crede, nici cand veti fi pusi in fata faptului, sa intalniti cu privirea pe cer, o astfel de nava, sau sa va intalniti direct fata in fata cu un reprezentant al lor.

Daca facem un exercitiu de imaginatie, poate unii il veti intalni si ca sa va convingeti, il veti ciupi de mana sau il veti trage de cap sa-i dati masca jos, pentru ca “al naiba circar, aici s-a trezit sa dea reprezentatie?”

Vreau sa va linistesc in privinta infatisarii lor in fata voastra, caci, nu se va intampla asta, pentru ca sunt mai inteligenti decat vrea Guvernul nostru sa ateste, chiar mai avansati si evoluati decat “buricul universului”- omul.
Ei stiu foarte bine cam in ce marje de rezistenta a impactului emotional se situaza psihicul de masa si datorita inteligentei lor, nu fac asta pana in momentul in care se vor asigura ca oamenii vor reactiona pasnic si normal la infatisarea lor in public.

E la mintea cocosului ca nu putem fi noi singurii in Univers si ca, viata continua si dincolo de acesta planeta sub multe forme si idei.

Ascunderea existentei civilizatiilor extraterestre si a vietii inteligente, este cel mai mare secret al acestor Cabalisti si s-au folosit de banii si energia lor negativa pentru a mentine la nesfarsit aceasta iluzie.

Existenta vietii extraterestre pune sub un mare semn de intrebare, toata acesta matrice a vietii terestre, mai ales sistemele de credinta si religiile Cabaliste, care au interpretat si disimulat de-a lungul multor ani, adevaratele invataturi care puteau duce pe culmile evolutiei, umanitatea.

Sistemele de credinta si religiile inventate de acesti Papusari, nu au facut decat sa distorsioneze perceptia omului despre el insusi si despre adevarata sa origine.

Inventarea unui Dumnezeu care sa fie cautat in afara fiintei umane, a cantarit mult in “economia” stabilitatii fiintei umane pe fagasurile adevaratei spiritualitati.

Revenind la iluzia pe care au inoculat-o cu brio, voi incerca sa subliniez cateva instrumente de control. 

Plecand de la premisa ca banul este principala masura de control, in jurul energiei lui se vor desfasura toate prerogativele vietii in iluzie, pentru ca viata a devenit o “afacere” si aceasta afacere implica robia fiintelor si vlaguirea plenetei de resursele sale naturale. Ideile conform carora, planeta nu poate sustine un numar atat de mare de locuitori sau ca, resursele in ceea ce priveste hrana si apa sunt pe calea epuizarii, au dat “aripi” acestei masinarii de control sa mentina si sa cheltuie multe resurse din sanul planetei, mentinandu-le statutul de lideri care se ingrijesc si gasesc solutii la “problemele” umanitatii, in general.

Mai nou vor sa para ca nu se mai inteleg unii cu altii si vor sa-si extraga fiecare gazul din pamant folosind metode care otravesc panza freatica si natura, distrug viul sub toate aspectele lui. Ati ghicit, vor sa ne imputineze!

Taxele si impozitele care se colecteaza la nivel de buget de stat sunt niste sume colosale, care ar putea pune “pe picioare” nivelul de trai, daca ar fi folosite corect pentru bunastarea tuturor.

Ei bine, aceste impozite si taxe sunt din start menite sa te deposedeze de rodul muncii tale si de putinul pe care societatea ti-l ofera in calitate de individ.

Cine are garantia ca sumele colectate din aceste taxe si impozite sunt transparente??? Cine are garantia ca sunt cheltuite corect??? Cine dintre oamenii de rand, poate verifica transparenta acestor sume??? Nimeni! Suntem obligati sa credem ca nu mai sunt bani la buget si ca situatia e roza… Nu vedeti oameni buni ca ne-au mintit si ne-au furat vietile cu acceptul nostru? Pana cand veti continua unii dintre voi sa credeti ca ei chiar va reprezinta?

Conform unor surse credibile, au furat de la noi, de la Umanitate, circa 90 % din fructul muncii noastre, iar balanta inclina clar in favoarea bogatiei lor. Sunt foarte multe exemplele care intregesc tabloul final, jocul de puzzle, insa acest joc necesita ca oamenii sa se tezeasca la realitate si sa nu mai accepte sa se hraneasca cu iluzia lor.

CE-I DE FACUT???

Sa se trezeasca si sa ia atitudine impotriva acestei masinarii de control. A-si constientiza puterea si a o manifesta ca un intreg, ar face sa clacheze, sa se ruineze aceasta iluzie indusa viclean, pentru ca nu ar mai avea cine sa o sustina. Papausarii nu muncesc! 

Daca am spune ferm ca nu mai dorim sa muncim pentru ei si ca nu mai sustinem sistemul lor corrupt, care ne ruineaza vietile, noi am ruina vietile lor si am rasturna balanta in favoarea intregului, nu a celor putini, egoisti si infatuati, care nu dau doi bani pe noi si pe viata noastra. 

Vreau sa intelegeti ca eu aici nu judec pe nimeni, ci doar constat Adevarul. Acesta iese in fata, insa lasitatea si frica unora dintre oameni face ca iluzia sa continue in detrimentul adevaratei vieti.

Nu trebuie sa moara nimeni pentru a schimba “conducerea” planetei si totul se poate desfasura in conditii de calm si securitate. Boicotul formelor de sclavie si refuzul de a munci pentru ei, sunt cai prin care se pot redresa rapid lucrurile, insa totul depinde de intreg. Noi suntem intregul si datoria noastra este sa facem cunoscut Adevarul, celor care nu il pot vedea si simti.

Suntem ajutati, ghidati si sprijiniti in drumul nostru de catre adevaratul Dumnezeu, cel al Iubirii si Armoniei Universale si de catre fratii si surorile noastre din afara acestei planete, din alte taramuri ale constiintei si fiintarii.

Planeta Terra este o scoala in care fiecare suflet care doreste sa experiementeze “fructele” dualitatii si jocul pe care dualitatea il “framanta” si il pune sub forma de mister si provocare, ne pune in fata faptului sa scrutam realitatile si identitatile sufletului.

Tot ceea ce se intampla pe acesta planeta este spre a favoriza trezirea la adevarata origine divina a oamenilor. Trezirea la realitate aduce cu sine clar-viziunea acestor piese de puzzle si imaginea de ansamblu a vietii la adevaratele ei conotatii. S-au intamplat toate astea pentru ca de acolo din “sanul” iubirii, noi am vrut experimentam si opusul acesteia cat si implicatiile, pentru a intelege Creatia per ansamblu si pentru a trece in “cufarul” nostru cu “trofee” ale intelepciunii si aceasta experienta.

Noi suntem iubire si am pus tot acest joc in scena pentru a ne reaminti esenta noastra divina. Incercati sa nu judecati “asprimea” vietii pe pamant, ci cautati intelesurile profunde ale experientei, nu judecati actorii si pe voi insiva pentru ca ati pus impreuna in scena teatrul vietii, pentru ca totul este sublim.

Incercati pe cat posibil sa fiti modele de iubire sub diferite aspecte pentru a trezi inimile celorlalti, pentru a inchega legaturile noastre de suflet in adevarata realitate a Spiritului.
Dumnezeu este Iubire si noi toti suntem fiii si fiicele Lui/Ei, care ne bucuram de Creatia Parintilor nostrii.

Fata lumii este oglinda interiorului vostru, evadati in adevarata realitate si treziti-va din vis, pentru a trai Adevarul inimii, Adevarul Iubirii.
Noi suntem Iubire!, Noi suntem Unul!
Cristian-Gabriel Voicu

Sursa: http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu