marți, 29 aprilie 2014

CONFERINTA 17 MAI 2014 - ACTIVAREA PORTALULUI ALINIAMENTULUI PLEIADEAN - CONECTAREA SI ARMONIZAREA ENERGIILOR INTERIOARE SI EXTERIOAREDragii mei cautatori de lumina si adevar,

Dupa toate evenimentele religioase, astrale si astrologice pe care le-am trait in luna aprilie, ne indreptam acum catre un alt eveniment care va activa Portalul Pleiadean in data de 17 mai 2014, care ne va activa energiile  de transformare in oameni - ingeri.

Este momentul sa aruncam mastile fricii, vinovatiei si ignorantei si sa ne descoperi pe noi cei adevarati, cei creati de Dumnezeu Creatorul.

Este momentul sa ne recunoastem capacitatile de creatori ai propriei realitati. Este momentul sa invatam sa ne conectam si sa armonizam energiile din interiorul si exteriorul nostru, pentru a redescoperi lumea.De aceea, Mihaela Popescu - Profa de Geogra si  Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita sambata, 17 aprilie 2014, in Bucuresti, la Conferinta - ACTIVAREA PORTALULUI ALINIAMENTULUI PLEIADEAN  -  CONECTAREA SI ARMONIZAREA ENERGIILOR INTERIOARE SI EXTERIOARE.

Tematica intalnirii este urmatoarea:

1.RUGACIUNE INCEPATOARE

2. Meditatie "Program de protectie PSI si Eliberare Energetica"

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

3.  Zeita Primordiala si primii colonizatori ai Terrei au revenit in Romania
 Meditatie de activarea de coduri/chei/ - conexiuni la cunoasterea ancestrala/informatii  si dezvoltarea/constientizarea Programului Divin Personal
Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)

4. Noua Scoala Pamant in contextul trecerii la 4D si N Dimesnsional

a)  Conectarea la adevaratul nostru potential/creativitate si eliberarea de programele/structurile mostenite sau induse din Constientul/Subconstientul colectiv;


Meditatie: spargerea blocajelor de orice fel, programe induse negative in dezvoltarea creativitatii, abundentei, starii de fericire interioara, a legaturii cu Divinitatea. b) Generatia Copiilor Multidimensionali - cum ii ajutam la adaptarea la 3D si dezvoltarea lor armonioasa in perspectiva si rolul lor in Ascensiunea Pamantului. 


Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)


5 Cauzele nefericirii -. identificarea cauzelor nefericirii, Metode de inlaturare a acestor Cauze / Cele 5 legaminte ale intelepciunii

Meditatia dobandirii fericirii.


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

6. Instrumentele transformarii interioare - lupta imotriva propriului
Ego/ Transformarea spirituala/ Noduri si Semne/ Forme ale transformarii spirituale: Adevar, Iubire, Libertate.

Meditatia pentru armonizare energiilor.


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
 7. BAZELE CONFEDERATIEI GALACTICE DIN MUNTII BUCEGI SI CIVILIZATIA SUMERIANA

Bazele Confederației Galactice și cele Sumeriene au fost folosite și de Daci, în special de Preoții și Inițiații din acea vreme. Acum vom reface împreună acele conexiuni și printr-o scurtă meditație ne vom activa puterea de comunicare cu reprezentanții Confederației Galactice și cele Sumeriene din acele locuri. Aceste baze nu sunt decât porți de legătură cu dimensiunile în care ei ființează și lucrează pentru ajutorul dat nouă întru trezirea noastră de acum. 

Coordonator: Gheorghe Vişu,membru activ al Asociatia SPIRITUL DACIEI


Este Posibil sa participe si Ashtara Tristar administrator al blogului CALEA Aurie http://tristar77.blogspot.ro.
Seminarul va avea loc intre orele 10:00-14:30, 17.05.2014, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.

Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:
sfatuitoarea@gmail.com
Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 20 roni.


La sfarsitul seminarului, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va face terapie si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecauia.

Va asteptam cu mare drag!

https://www.youtube.com/watch?v=rjBsQ9SygnE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu