marți, 29 aprilie 2014

Horoscop 29 aprilie 2014 – Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personala

berbec Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va influenteaza sectorul financiar, al afacerilor in general, unde in saptamanile urmatoare veti lua niste decizii importante. Va stabiliti obiective financiare realiste si veti avea succes.

TAUR
taur Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in semnul vostru zodiacal va indeamna sa va reinventati si sa va prezentati cunoscutilor si necunoscutilor intr-o cu totul alta lumina, foarte puternica. Stabiliti-va clar obiectivele si le veti atinge.

GEMENI
gemeni Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur marcheaza o perioada in care trebuie sa va relaxati si sa lasati sa treaca toate nemultumirile. Trebuie sa va gasiti locul, chiar daca este un mediu total nou. Va trebuie pace in minte.

RAC
rac Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va curata calea spre noi inceputuri, va pozitioneaza clar in grupul de care apartineti, va da un rol important in reteaua de prieteni si parteneri. Mai multe conexiuni, mai multe sanse de castig.

LEU
leu Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va asigura un loc important in societate si va duce mai aproape de realizarea scopurilor profesionale. Relatiile cu sefii, cu figurile de autoritate, se imbunatatesc, influentand benefic castigul.

FECIOARA
fecioara Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur influenteaza sectorul spiritual. Veti avea experiente dincolo de ceea ce ati trait pana acum, dupa ce o rupeti de tot cu trecutul. Va asteapta calatorii si veti avea de invatat pentru o noua profesie.

BALANTA
balanta Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur influenteaza major sectorul intimitatii. Este vremea sa deveniti puternici, sa incercati experiente noi, sa va faceti noi contacte. Energia pozitiva se manifesta si in chestiunile financiare.

SCORPION
scorpion Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va aduce excelenta pe planul iubirii si pe plan financiar, ce v-ati putea dori mai mult! O puternica energie in sectorul parteneriatului va transforma in parteneri magnetici.

SAGETATOR
sagetator Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va influenteaza sectorul muncii si al sanatatii! Puteti forta acest sector sa dea rezultate excelente si se vor ivi circumstante. Urmeaza o perioada buna si pentru initiativele casnice.

CAPRICORN
capricorn Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va revigoreaza sectorul romantic, al creativitatii, cu rezultate imediate asupra copiilor. Urmeaza o perioada pasionala, un timp de celebrari, de voiebuna. Si o vreme de schimbari pozitive.

VARSATOR
varsator Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va pregateste pentru progres, dar numai daca renuntati la ceva pe care v-ati incapatanat sa pastrati, desi nu v-a adus niciun folos. Reorganizare si planuri de anvergura pentru viitor.

PESTI
pesti Horoscop 29 aprilie 2014  Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur favorizeaza noi contacte si studierea unui nou domeniu. Fie ca va extindeti, fie ca o cotiti in alta directie, cariera va avea de castigat. Se pot ivi afaceri benefice in transport si in energii regenerabile.


Sursa: www.enational.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu