marți, 29 aprilie 2014

Luna Noua in zodia Taurului


barca
Pe data de 29 aprilie, vom avea conjunctie Soare-Luna in zodia Taurului, semn al valorilor, traditiilor, conservatorismului si a nevoii de stabilitate emotionala si materiala. Luna Noua este considerata un moment ideal pentru a incepe diferite demersuri, pentru a porni la drum, pentru a pune bazele unor relatii stabile, de suflet.
Soarele in Taur pune accent pe valorificarea potentialului fizic pentru a dobandi stabilitatea materiala, Luna in Taur scoate la suprafata nevoile sufletului. Acum, Soarele si Luna vor actiona impreună, in mod concentrat, rezultand o incarcatura energetica deosebita, ce poate fi folosita pentru indeplinirea scopurilor propuse.
Zodia Taurului cere maturitate, seriozitate, rabdare si peseverenta, nimic nu se obtine usor pe acest sector, ci doar prin eforturi deosebite, ce vor constitui baza sau temelia unor structuri solide, indestructibile. Fiind un semn karmic, dupa ce se vor asimila lectiile de viata legate de valorile sufletesti si cele materiale dobandite prin munca, efort, corectitudine si onestitate, se poate sadi si cladi, conform necesitatilor reale, interioare.
Luna Noua in Taur va deschide noi capitole de viata, in concordanta cu adevaratele valori ale vietii, punand capat la tot ceea ce blocheaza evolutia spirituala. Fiind o eclipsa inelara de Soare, in apropierea Nodului Sud, cu conotatii karmice, accentul se va pune pe sinceritatea cu care fiecare individ si-a inteles adevaratele nevoi sufletesti.
Sursa: Editura Enmar
http://daniilgaucan.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu