joi, 10 aprilie 2014

Fenomenul «Luna sângerie», semn pentru o nouă Apocalipsă?


 

Prima dintre cele patru eclipse totale de Luna din 2014-2015, care se va petrece pe 15 aprilie, face parte din asa-numitul fenomen "Luna sangerie". Eclipsa este privita ca un fenomen supranatural, credintele crestine sustinand ca profetia Lunii rosiatice sugereaza a doua venire a lui Iisus Hristos.
Eclipsa totala de Luna va dura 1 ora, 17 minute si 48 de secunde, ea facand parte din seria de eclipse denumita "tetrada", potrivit International Business Times.

Toate aceste patru eclipse de Luna vor fi vizibile partial sau total de pe teritoriul Statelor Unite, potrivit expertului NASA, Fred Espenak.

Fenomenul "Lunii sangerii" a devenit de importanta religioasa, deoarece el se petrece in acelasi timp cu principalele sarbatori religioase evreiesti. Astfel, eclipsele din acest an, din 15 aprilie si 8 octombrie (dar si cele din 2015) coincid cu Pastele evreiesc si cu Sarbatoarea Cortului, potrivit Newsmax.


Astfel, eclipsa e asociată cu o profeţie din cartea Genezei şi din Biblia evreiască: “Soarele se va cufunda în întuneric şi Luna va deveni sângerie, înainte de marea şi teribila zi a venirii Domnului”. Imediat au ieşit la rampă în toată lumea amatorii teoriilor conform cărora Apocalipsa e aproape.

Ce spune Biblia despre Apocalipsa

Capitolul 24:
14. “Şi se va propovădui această Evanghelie a Împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul”.
15. “Deci când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citeşte să înţeleagă”.
16. “Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi “.
18. “Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina”.
19. “Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!”
20. “Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta”.
36. Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. 40. Atunci, din doi care vor fi în ţarină, unul se va lua şi altul se va lăsa.
44. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi, Fiul Omului va veni.

„Super Luna” deasupra Oceanului Pacific, 6 mai 2012 (Cameron Spencer / Getty Images)

Cele patru eclipse vor coincide cu patru sărbători biblice majore ale iudaismului

Eclipsele Lunii au fost asociate cu evenimente importante din istorie, spre exemplu cu eclipsa de Luna aparuta inainte de caderea Constantinopolului in anul 1453.

O asemenea coincidenţă s-a observat de numai 3 ori în istoria ultimilor 500 de ani, prima oară în 1949 şi 1940, într-o vreme extrem de tulbure pentru iudaism – statul Israel fusese abia creat şi era implicat în gherile împotriva palestinienilor – şi în 1967-1868, an (1967) în care Israelul a dus un război fulger cu arabii.

Şirul de coincidenţe a şocat comunitatea rabinilor şi a ridicat în atenţia conspiraţioniştilor din toată lumea, prorocirile care se găsesc în Torah, cartea sfântă a iudaismului. Una dintre ele prevesteşte distrugerea aproape totală a Israelului.

La scurt timp NASA a retras pagina de web pe care anunţa cele patru eclipse de lună.
Îngrijorările evreilor nu sunt numai legate de eclipsele de lună, ci şi de iniţiative politice.

O altă coincidenţă face ca în luna noiembrie 2013, între Occident şi Iran a fost semnat un acord care permite uşurarea unor sancţiuni în schimbul distrugerii uranium-ului îmbogăţit, restrângerii producţiei de uraniu şi permiterii accesului inspectorilor agenţiei internaţionale.

Acordul, considerat de numeroşi politicieni israelieni (inclusiv premierul Benjamin Netanyahu) drept o greşeală istorică ce va permite Iranului să obţină bombe nucleare,va lua sfârşit în aprilie 2014.

O altă iniţiativă diplomatică din iulie 2013, între negociatorii israelieni şi palestinieni, încearcă să găsească o modalitate de obţinere a păcii şi rezolvarea conflictelor din Palestina cu ajutorul unei soluţii bi-statale – Israel şi Palestina. Runda de negocieri se va sfârşi şi ea în aprilie 2014.

Cele patru eclipse consecutive de lună au iscat în special controverse noi între evreii ortodocşi (religioşi, care respectă varianta tradiţională a iudaismului) şi cei moderni, seculari. Evreii ortodocşi se opun înrolării în armata israeliană, a războaielor duse de Israel în numele tuturor evreilor, precum şi a caracterului secular al statului Israel, afirmând că evreii seculari s-au rupt de legătura cu Iahve, Dumnezeul iudaic.

Dupa parerea mea, eclipsa de Luna sau Luna Sangerie din 15 aprilie 2014 este un eveniment care a fost mentionat in profetii si care ne anunta ca odata cu formarea Crucii Cardinale din data de 23 - 24 aprilie 2014, vom trece printr-un portal energetic, care de aceasta data nu va mai fi un val de energie menit sa ne ajute sa facem un salt evolutiv, ci va fi un val de energie care va duce la anumite schimbari persoale si globale, nu tocmai placute, dar avand Ingaduinta Divina, care vor porni un domino al transformarilor personale si globale.

Si cum aceasta profetie este consemnata in Biblia iudaica si daca mai obeservam ca eclipsa de Luna nu va fi vizibila din emisfera noastra, putem  sa ne gandim ca profetia din Biblia idaica ar putea sa fie reala.https://www.youtube.com/watch?v=9euK-koV-8k

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ce-spune-biblia-despre-apocalipsa-423208.html#ixzz2yUJbtnDZ

 http://www.libertatea.ro/detalii/articol/fenomenul-luna-sangerie-semn-pentru-o-noua-apocalipsa-488428.html#ixzz2yUKc8xwW

http://www.ziare.com/magazin/fenomen/profetia-celei-de-a-doua-veniri-a-lui-iisus-legata-de-luna-sangerie-din-15-aprilie-1292136

http://epochtimes-romania.com/news/patru-eclipse-totale-de-luna-coincid-cu-sarbatori-biblice-in-israel-iudaismul-ingrijorat---214498

2 comentarii: