joi, 10 aprilie 2014

RECLAMA - „MÂNA LUI DUMNEZEU” – INVITATIE CONFERINTA BUCURESTI – 15.04.2014


„MÂNA LUI DUMNEZEU” – INVITATIE CONFERINTA BUCURESTI – 15.04.2014


Dragi prieteni,

Va invitam marti, 15.04.2014, incepand cu ora 17,30, la o conferinta intitulata:

„MÂNA LUI DUMNEZEU”

Ideea acestui titlu a survenit ca urmare a numarului de persoane ce vor conduce aceasta conferinta, adica 5, precum numarul de degete de la o mana, iar pe de alta parte, datorita tipului de actiuni pe care ne propunem sa le desfasuram in aceasta intalnire, straduindu-ne toate cele 5 persoane, sa canalizam totul astfel incat, impreuna cu toti cei prezenti, sa ne simtim cu adevarat extensii ale binefacatoarei Maini Divine, coborate protector peste tara noastra si nu in ultimul rand peste intreaga planeta.
Momentul este intentionat ales in timpul Saptamanii Patimilor, cu o zi inainte de a incepe slujbele in biserci, din fiecare seara, inchinate Domnului nostru Iisus Hristos. Este o saptamana deosebita, in care mai toti oamenii simt nevoia unei autoanalize, a unei priviri proiectate in interior si catre suflet, simt nevoia sa isi ceara iertare in tacere, cu recunostinta si cu capul plecat.
Iata care este programul conferintei, prezentat exact in ordinea desfasurarii sale, cu mentiunea ca cele 5 parti, sustinute de fiecare dintre organizatori, vor avea durate aproximativ egale de 35-40 minute, cu pauze de 5-10 minute intre ele.

1.   Puterea si semnificatii ascunse ale Sfintei Cruci. Dincolo de simbol – prezentare sustinuta de domnul Manu Stejar.
2. Protectii energetice ale spatiului romanesc. Sfaturi de urmat si meditatie de grup in scopul intaririi acestor protectii, impreuna cu grupul celor 9 Sfinti Parinti ai neamului romanesc, ce insotesc lucrarile noastre de cateva zile bune incoace (Parintele Arsenie Boca, Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Iustin Parvu, Parintele Ilarion Argatu, Parintele Ioan Iovan, Parintele Constantin Galeriu, Parintele Ilie Cleopa, Parintele Sofian Boghiu si Parintele Lavrentie) – parte sustinuta de doamna Mihaela Popescu (profa de geogra).
3.Calea Maicii Domnului. Ajutor pentru cresterea capacitatii de iertare, de indreptare si de aparare. Initierea Maicii Domnului – parte sustinuta de doamna Iulia Burlacu.
4.   Calea Domnului nostru Iisus Hristos – Ce simti urmand aceasta Cale? Meditatie si rugaciune pentru mantuirea poporului roman, prin cererea iertarii pentru greselile sale, de la nastere pana in prezent – parte sustinuta de doamna Cristiana Petrof
5. Chivotul lui Dumnezeu. Scrisoare catre Dumnezeu. Impreuna, ca „Mâna a lui Dumnezeu”, prin Focul Sfantului Duh – parte sustinuta de doamna Ashtara Tristar.

Inscrierile se vor face la adresa:


Este necesara inscrierea pentru a sti catre ce spatiu de desfasurare ne orientam. Adresa si locatia vor fi anuntate prin e-mail tuturor persoanelor inscrise.
Taxa de participare este de tip DONATIE.

Va asteptam cu mult drag!

Preluare blog http://tristar77.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu