joi, 8 mai 2014

Horoscop: Planeta Mercur intră în zodia Gemeni. Vezi cum te afectează


Începând cu 7 mai 2014, Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Gemeni, unul dintre cele două semne ale sale de domiciliu. Mercur este guvernatorul acestui semn, ceea ce înseamnă că prezenţa sa aici va aduce elemente benefice.Planeta Mercur reprezintă comunicarea, raţiunea, logica, ideile dar şi transportul, tehnologia, călătoriile sau actele. În această perioadă cuprinsă între 7 şi 29 mai 2014, ideile vor veni “ca pe bandă”. Comunicarea este avantajată şi vei reuşi să-ţi transmiţi cu succes planurile, ideile de proiecte şi opiniile.
Dar pentru că zodia Gemeni este un semn de aer, acest aspect este benefic pentru planul teoretic. Îţi va fi mai dificil să pui în practică numeroasele idei care îţi trec prin minte. Este indicat să foloseşti acest aspect astral pentru a socializa, pentru a discuta în amănunt ceea ce vrei să faci şi pentru a dezbate planurile de viitor. Şedinţele, conferinţele, cursurile, grupurile de discuţii vor fi în mod deosebit avantajate.
Cel mai dificil în această perioadă va fi să te axezi asupra unui singur aspect, să te concentrezi asupra unor chestiuni imediate. Mercur în Gemeni imprimă trăsăturile acestui semn dual mutabil, cum sunt inconstanţa şi instabilitatea. Cu greu vei reuşi să-ţi păstrezi concentrarea pentru timp îndelungat. De aceea nu este un moment bun să începi acum un proiect pe cont propriu.
Un aspect pozitiv este latura duală a zodiei Gemeni, care te va ajuta să vezi lucrurile din cel puţin două perspective şi să înţelegi mai uşor chestiuni care te-au pus până acum în dificultate.

Sursa: http://www.eva.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu