luni, 5 mai 2014

Va şterge sau nu de pe faţa Pământului majoritatea vieţii? S-a trezit, e frumos şi foarte PERICULOS



Este situat în nord-vestul SUA, fiind unul dintre cei mai mari din lume. De aproape o lună, acesta a eclipsat total activitatea altor vulcani, deoarece „s-a trezit”!

De aproape o lună, vulcanul Yellowstone a eclipsat total activitatea altor vulcani, deoarece „s-a trezit”!
Locuitorii din statul american Wyoming au simţit primii activitatea vulcanică la finele lunii martie, ceea ce a stârnit îngrijorare în rândul populaţiei. Oamenii s-au panicat când au observat că şi animalele au devenit extrem de nervoase. Lucrurile au revenit la normal după ce activitatea vulcanică s-a redus sensibil.
De trei ori
Între timp, cercetătorii încearcă să stabilească dacă vulcanul va erupe în adevăratul sens al cuvântului şi dacă Yellowstone va şterge sau nu de pe faţa Pământului majoritatea vieţii.

După cum notează Vocea Rusiei, profesorul Pavel Pleciov este unul dintre oamenii de ştiinţă care consideră că, în prezent, nu există motive de teamă. „În ultimii 70.000 de ani – de la ultima erupţie a vulcanului Yellowstone – s-au înregistrat cel puţin o mie de cutremure. Cu toate acestea, nu a fost provocată o erupție. Cele mai puternice seisme s-au înregistrat în 2004, 2007, 2009 şi 2010. Aceasta este o viaţă normală în zona respectivă. Nu există, deocamdată, premise pentru o erupţie la nivel global”.
Sursa: http://www.evz.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu