marți, 10 iunie 2014

Astrologie: Horoscopul complet pentru 2015

Fii la curent cu ceea ce te asteapta in urmatorul an!

Berbec

Anul 2015 debuteaza pentru berbeci cu Jupiter in casa a 5-a ceea ce inseamna ca vor fi exploatate la cote inalte creativitatea, relatiile sentimentale, distractiile si micile placeri. Spre final de vara Jupiter intra in casa a 6-a si berbecii pun accentul foarte mult pe munca si pe locul de munca unde dau tot ce e mai bun. In acelasi timp un semnal dealarma se trage asupra sanatatii si a nutritiei. Este posibil sa intervina schimbari majore in ceea ce priveste alimentatia si stilul de viata.
Saturn se afla in casa a 9-a ceea ce inseamna ca cei nascuti in aceasta zodie vor acorda o atentie sporita studiilor, calatoriilor lungi si relatiilor cu strainatatea. Pe final de vara si inceput de toamna Saturn revine in casa a 8-a si aduce schimbari in cercul financiar unde sunt posibile anumite investitii majore.
Va fi un an bun pentru berbecii, insa cu multe situatii limita peste care se va trece cu rabdare.
foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Taur

Jupiter in casa a 4-a reprezinta inceputul de an pentru tauri care se vor concentra foarte mult pe relatiile cu cei dragi, pe familie, casa, parinti si bunurile comune cu acestia. Spre final de vara taurii se concentreaza pe relatiile sentimentale, pe creativitate si noi proiecte ce se anunta a fi de succes.
Satun se afla in clasa a 8-a pentru tauri ceea ce inseamna ca pe tot parcursul anului se vor focusa pe schimbari, situatii de criza, iar fix in mijlocul anului taurii se vor gandi la familie, la casatorie si la oficializarea relatiilor sentimentale.

Pe final de an se fac planuri mari pentru viitor ce includ prietenii apropiati si rudele.


Gemeni

Gemenii incep anul pe drumuri si o tin asa paa pe la jumatatea anului cand se retrag in sanul familiei si in confortul relaxant al familiei. Relatiile de cuplu sunt in general bune si nu se inregistreaza prea multe schimbari aici decat pentru acei nativi care considera ca este vremea sa se aseze la casele lor.
Pe la jumatatea anului gemenii se concentreaza pe locul de munca si pe capacitatile intelectuale pe care vor sa le dezvolte din ce in ce mai mult. De asemenea intervin schimbari in ceea ce priveste stilul de viata si este abordata o influenta mai naturala.
Pe tot parcursul anului gemenii invata foarte mult si isi largesc orizonturile profesionale.


Rac

Anul 2015 debuteaza cu o atentie deosebita indreptata in sectorul financiar unde se anunta seceta pentru ca ivesc cheltuieli neprevazute mai mult decat era cazul pana acum. Slava domnului ca este vorba despre o scurta perioada urmata de investitii fructuoase. La finalul verii racii se concentreaza pe familie si pe casnicie.
Pe final de vara si pana la inceput de toamna racii isi fac toate placerile si se concentreaza pe ceea ce le place sa faca, pe partea creativa a lor si pe relatiile de cuplu. In ultimele luni ale anului sunt prevazute studii intense si acumularea unor experiente inedite.

Leu

Leii sunt vegheati pe tot parcursul anului de Jupiter care pana in luna august nu aduce schimbari majore. La final de vara insa sunt prevazute ceva interventii in zona financiara unde se anunta castiguri substantiale. In luna septembrie leii isi indreapta atentia spre familie si camin.
Neptun aduce cateva schimbari majore pe parcursul anului ce vizeaza investitii financiare, sexualitate si schimbari majore in viata cotidiana. Aceste schimbari se refera la sectorul financiar si cel amoros unde lucrurile se precipita un pic, insa in sensul bun.


Fecioara

Anul 2015 debuteaza furtunos pentru facioare care vor traversa o perioada nu tocmai benefica. Persoane antipatice isi fac simtita perzenta, ies la iveala secrete ascunse si este o perioada de singuratate. Saturn retrogradeaza in perioada iunie-septembrie si sunt luati in vizor prietenii apropiati si familia.
Spre finalul anului fecioarele isi concentreza toata atentia si isi indreapta toate energiile catre partea sentimentala si relatiile de cuplu. Investesc sentimente si sunt chiar pregatite sa treaca la urmatorul pas care pentru unele dintre ele este casnicia.


Balanta

Inceputul de 2015 pentru balante este unul ce vizeaza relatiile de prietenie, aspiratiile profesionale si proiectele de viitor. Se anunta un inceput promitator ce are ca scop dezvoltarea profesionala intr-o maniera spectaculoasa. Odata cu finalul verii se instaleaza o oarecare stare de singuratate si karma are un pic de suferit insa lucrurile revin la normal destul de repede astfel incat balantele sa nu fie afectate foarte tare.

Din luna septembrie ele isi indreapta atentia catre venituri si incep sa faca economii. Se stie ca balantele nu sunt cele mai cumpatate atunci cand vine vorba de bani si este posibil sa se trezeasca cu o gaura in buget ce va necesita mai multa atentie.
Spre finalul anului balantele se concentreaza pe munca si pe dezvoltarea unor noi proiecte.


Scorpion

Anul 2015 debuteaza pentru scorpioni cu o deosebita inclinare spre partea profesionala si in mod special in ceea ce priveste dezvoltarea acesteia. Usor, usor atentia se indreapta catre prieteni, familie si cei dragi unde lucrurile merg mai bine ca niciodata si relatiile sunt mai frumoase ca oricand.
Veniturile sufera modificari insa de aceasta data in sensul bun asa ca nu ar trebui sa apara probleme in acest sector. Spre finalul anului scorpionii se relaxeaza si isi fac toate placerile, calatoresc unde vor si petrec timp de calitate alaturi de persoanele dragi.

Sagetator

Sagetatorii incep anul invatand din greu pentru a-si dezvolta capacitatile intelectuale si pentru a putea sa isi duca la bun sfarsit planurile in mediul profesional. De asemenea calatoresc in acelasi scop si mentin legaturi stranse cu strainatatea. Poate va fi vorba de ceva studii in strainatate.
Pe la jumatatea anului lucrurile se precipita un pic si in prim plan apar persoane antipatice care nu vor decat sa puna bete in roate insa totul va trece cu rabdare si un pic de diplomatie. La finalul anului sagetatorii se retrag in sanul familiei, alaturi de prieteni si persoane dragi.


Capricorn

Capricornii au un inceput de an tumultos, destinat schimbarilor majore. Isi schimba stilul de viata de la alimentatie, pana la principiile vitale in ceea ce priveste planurile de viitor si conceptia asupra societatii. Incep sa vada lumea cu alti ochi si sa se detaseze un pic de cotidian.
Pe final de vara se indreapta catre prieteni, familie si investitii financiare in care ii implica si pe acestia in vederea dezvoltarii unor proiecte marete de viitor. In lunile de sfarsit de an capricornii stau mai mult pe drumuri pentru a incheia socotelile incepute de ceva timp si pentru a avea apoi o perioada de liniste si relaxare.


Varsator

Varsatorii incep anul nou cu planuri mari in ceea ce priveste relatiile de cuplu, sentimentele si exprimarea acestora. Sunt pregatiti sa treaca la un nou nivel al relatiei si cei mai multi dintre ei se pregatesc sa paseasca spre altar alaturi de persoana iubita. La inceputul lunii august intervin schimbari in ceea ce priveste alimentatia si modul de raportare la cei din jur.
La inceputul lunii septembrie varsatorii se focuseaza foarte mult pe cariera si pe dezvoltarea unor proiecte personale de suflet, proiecte pe care de mult timp le au in plan. La finalul anului se trage linie in sectorul financiar lucru care aduce un vant usor ce se linisteste foarte repede.


Pesti

Pestii incep noul an in forma maxima concentrandu-se in mod deosebit pe partea profesionala incercand astfel sa o dezvolte la capacitate maxima astfel incat sa inceapa sa culeaga roadele muncii ultimilor ani.
La jumatatea anului se intrevad cereri de casatorie, rochii de mireasa, momente placute petrecute alaturi de cei dragi, emotii si sentimente sincere.
La sfarsit de an pestii calatoresc si isi incaraca bateriile pentru un nou inceput de an si mai frumos decat cel precedent.
foto: femeie tanara si frumoasa, Shutterstock

Sursa: horoscop.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu