luni, 23 iunie 2014

Horoscopul saptamanii 21-28 iunie



Am descris luna iunie 2014 ca fiind marcata de momente de furie, asa ca neintrarea in emisie la emisiunea „360 de grade”, B1TV, sambata, 21 iunie, din cauza stirilor, a venit doar ca un prilej de confirmare a unor reactii anticipate.

In compensatie, cateva randuri despre perioada pe care am promis ca o analizam in emisiune: saptamana 21-28 iunie. O saptamana care incepe cu solstitiul de vara, cu cea mai lunga zi din an, cand Soarele trece in zodia Racului. In aceeasi saptamana, Venus trece in Gemeni, Mercur retrogradeaza tot in Gemeni, iar pe 27 se produce Luna Noua in Rac. Cel mai delicat aspect al saptamanii il reprrezinta opozitia dintre Marte si Uranus, care scoate din fiecare o latura rebela, pusa pe revolta.

Tinem tot mai mult cont de familie si ne intoarcem in trecut sa cautam explicatii pentru ceea ce nu merge in viata noastra. Devenim mai sociabili, dar nu scapam de nehotarare. Avem mai tot timpul de ales intre mai multe variante, indiferent ca alegerile vizeaza viata privata sau profesionala.

Este o saptamana temperamentala, in care ne e greu sa fim cumpatati si sa ne controlam iesirile. Nerabdarea este cel mai mare dusman. De asemenea, saptamana este marcata de conflicte cu superiorii, cu sefii, cu autoritatile.

Ca tot suntem in plin campionat mondial de fotbal, unde impresioneaza momentan echipele latino-americane, putem boteza aceasta saptamana drept o „saptamana latino”: vulcanica, tulbure, variata, „obraznica”, cu cate doua variante de alegere de fiecare data.

Berbec


Comunicarea te epuizeaza, ai putea vorbi pana iti pierzi vocea. Dai explicatii, scrii si esti conectat la mijloacele de socializare online. Parca esti in cautarea conflictelor, asa ca incearca sa nu provoci! Sunt posibile investitiile in locuinta intrucat cea mai mare nevoie a ta saptamana aceasta este cea de confort.

Taur:

Parca te gandesti numai la bani saptamana asta, ai de facut cheltuieli importante, unele dintre ele fara acoperire. Traversezi o perioada marcata de stres si insomnie, asa ca ai grija la consumul de substante excitante! Exista si un risc sporti de accidente prin lovire sau cadere, asa ca vezi pe unde mergi! Poti da insa lovitura prin semnarea unui contract extrem de avantajos.

Gemeni:

Saptamana asta gandesti in locul altora, gasesti solutii la probleme care nu iti apartin. Simti foarte multa presiune si responsabilitate. Vestea buna este ca faci bani, remuneratia pentru munca prestata este chiar peste asteptari. Iti gasesti locul intr-o echipa, iar colegi tai iti recunosc valoarea. Problemele majore sunt in viata sentimentala, pentru ca, in dragoste, poti afla secrete care nu-ti pica bine.

Rac:

Tu ai ceva de ascuns saptamana asta, te retragi in tine, nu prea simti sa te deschizi, fierbi in suc propriu. Poate o iubire secreta sau neimpartasita iti da motive sa fii rezervat si sa lasi un aer cconspirativ. Devii foarte preocupat de corpul tau, de cum arati, de schimbari de imagine. In familie, se adancesc niste conflicte vechi, asa ca ai putea avea ceva de impartit cu cei de acasa.


Leu:

O saptamana mult mai optimista si plina de speranta pentru tine, parca iti revii dintr-un con de umbra si gaesti un motiv de bucurie de care te agati. Gresesti insa foarte tare daca incerci sa-ti impui cu forta punctele de vedere, pentru ca astfel nu vei face decat sa atragi riposte. Nu prea asculti de nimeni, asa ca nu te astepta sa te asculte petine cineva. Daca te joci de-a rebelul si faci de fiecare data pe dos, iti asumi ca orgoliul se plateste. 

Fecioară:

Sanse mari de promovare pentru tine saptamana asta, ai parte de laude si aprecieri la locul de munca. Imaginea ta este favorabila, ai parte de sustinere, in special de la persoanele sus-puse, care pot pune o vorba buna pentru tine. Probleme ai cu banii, se poate pune in discutie un imprumut pe care-l soliciti. Sau cineva se bazeaza pe tine pentru o suma consistenta, pe care o scoti din pamant, din iaba verde. Te salveaza de fiecare data intuitia, asa ca bazeaza-te pe cel de-al saselea simt si mai putin pe ceea ce-ti spune ratiunea!

Balanţă:

Dai prea multe sfaturi saptamana asta, asa ca abtine-te de la a crede ca stii tu ce e mai bine pentru altii! S-a putea sa te arzi, caci cineva o sa dea in cele din urma vina pe tine daca actioneaza dupa cum ii spui tu si totul iese prost. Acest orgoliu iti da cele mai mari batai de cap si te arunca in conflicte inutile. Relational, saptamana este tulbure, cu potential de certuri, despartiri sau macar amenintari de separare. Satisfactiile vin insa din zona profesionala. O reusitain cariera iti poate umple atat sufletul, cat si buzunarul.

Scorpion:

De saptamana asta de poate pune problema unei sume de bani pe care o primesti ca recompensa pentru un efort prestat indelung. Vin bani din urma sau te trezesti cu satisfactii materiale pentru care ai muncit mai de mult. Saptamana este insa destul de incordata, ai de controlat crizele de furie si nervii care sunt ca intinsi. Sanatatea este cam subreda, asa ca ti-ar prinde bine mai multa odihna. Parca ai o lipsa de directie. Esti in cautarea unui nou scop in viata caresa-ti redea cheful si puterea de a merge mai departe.

Săgetător:

Te consumi la maxim din dragoste saptamana asta, fie apar tentatii, fie partenerul e foarte greu de imblanzit, asa ca esti in cautarea uni piste de seductie. In cuplu, te simti ca un dresor de lei. Daca esti singur, sunt sanse sa apara cineva pe care sa-l dresezi. Cu efort, ai insa puterea de a obtine de la oricine exact ce vrei tu. Este si o saptamana a recompendelor sub forma de premii, prime sau bonusuri, chiar in bani. Joci rolul de avocat, te trezesti in ipostaza de lider al grupului din care faci parte. Aperi interesele altora, esti un adevarat putator de cuvant.

Capricorn:

Muncesti cu placere saptamana asta, simtul datoriei iti da cele mai mari saisfactii. Esti un model pentru altii prin modul in care te implici si iti asumi responsabilitati. Se intrevad schimabari la domiciliu: fie intri in reamenajari, fie te muti, fie se muta cineva in casa ori din casa, fie te gandesti la o achizitie. Saptamana asta esti spaima sefilor, pentru ca argumetele tale sunt daramatoare. Esti in pozitie deforta in fata oricarei autoritati, asa ca profita la maxim de conjunctura! Ba te mai poti si indragosti sau reindragosti! Fa-ti datoria, ca placerea vine ea singura!

Vărsător:

Tu esti omul deciziilor surprinzatoare in ultimul moment. Te razgandesti cand totul este pus la punct si pregatit pentru lansarea intr-o directie. Bulversezi si nu e usor de convietuit cu tine. Se anunta drumuri neasteptate, iar la drum apar oameni care iti dau informatii vitale, de folos. Esti absolut cuceritor, dar asta nu e neaparat o binecuvantare, pentru ca seduci fara sa vrei! Primesti tot felul de oferte in dragoste, indiferent daca esti sau nu casatorit sau intr-o relatie. Esti luat cu asalt! Totusi, munca este cea ccare iti prilejuieste acum o directie clara si iti harzeste satisfactii pe masura. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut profesional, iar celelalte se aranjeaza de la sine.

Peşti:

Banii sunt pusi pentru tine intr-un sac fara fund saptamana asta. Ti se scurg printre degete, cu greu reusesti sa-ti controlezi cheltuielile. Esti predispus la cheltuieli extravagante, nenecesare sau de care nu ai nevoie chiar acum. Nu grabi lucrurile cand faci achizitii! Cel mai bine te simti acasa, unde iti incarci bateriile in cuibul tau. Nu-ti strica niste zile de retragere, de izolare, iar cea mai buna varianta ar fi o vacanta binemeritata. Saptamana asta ai putea sa te indragostesti la prima vedere, nu neaparat de cineva, desi e posibila si varianta asta. Vezi o carte, un sport, un curs si exclami pe loc „vreau si eu”. Regasesti bucuria intr-o activitate pe care o descoperi acum si care-ti produce o imensa placere.



Sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu