luni, 23 iunie 2014

Triunghiul de vara-poarta stelara

Trei stele strălucitoare formează acest triunghi stelar făcându-l cel mai bun punct de reper pe cerul de noapte din luna august.

Aceasta triada stralucitoare este formata din stelele Vega,Deneb si Altair.


Aceste trei stele uimitoare sunt un grup de stele asterism care leagă cele trei constelații ... Lyra, Cygnus lebăda și Aquila Vulturul. Acest triunghi de vară se află deasupra, peste Calea Lactee care mătură în ceruri de la nord la sud.
Când te uiti la aceasta trinitate cereasca, te gandesti la ea ca la un portal de transformare. Calitățile acestui portal devin un avantaj atunci când il privesti ca pe o poarta ce deschide calea spre unitatea divină. 
Vega  este prima stea din acest trio ,de culoare spumant alb-albastru si se afla în constelația Lyra, lira sau Harp.

Un punct ezoteric de interes este relația Vega  steaua Sirius. Gândiți-vă la asta ... când Vega este direct deasupra capului la Zenith (aproximativ 3 ore de la un apus de soare august) Sirius, numita Steaua lui Dumnezeu și cea mai strălucitoare stea, este sub picioarele noastre stimulata prin lumina din Leu . O altă conexiune Vega- Sirius se află în mitul japonez. Unui băiat de țăran, steaua Altair,ii este permis să treacă raul Cerului (Calea Lactee), să se unească cu prințesa și iubita lui, steaua Vega. Când se întâmplă acest lucru? ... În a șaptea zi a lunii a șaptea. Acesta este momentul în care Soarele nostru fizic este in conjunctie cu Soarele nostru spiritual,Sirius. În acest timp au loc multe sărbători in semn de libertate și eliberare.

In conformitate cu învățăturile vechi, însuși conceptul de libertate se află în conștiința umană, datorita influenței acestui sistem stelar. Destul de interesant, în fiecare an, soarele nostru  face conjunctie cu Sirius, la 14 grade Rac aproape de 4 iulie , Ziua Independenței Americii. Ziua Bastiliei, echivalentul francez de Ziua Independenței este de 14 iulie și Canada sărbătorește independența față de Anglia, la 1 iulie; Ziua Dominion. Ziua Independenței din Venezuela se observă la 5 iulie, în timp ce Argentina este sărbătorită pe 9 iulie. Și observând, Freedom Day al Irakului, când noul guvern de coaliție a preluat controlul, s-a întâmplat la 28 iunie 2004 (http://www.mae.ro/node/1836).
În 1993-1994, cand "marea conjunctie Sirius A si B"s-a apropiat, un val de libertate a cuprins lumea noastră culminând în destramarea  regimului comunist din Europa și eliberarea poporului rus din jugul comunist. Zidul Berlinului a căzut iar razboiul rece s -a terminat ... aceste evenimente au avut loc în același timp cu construirea de forțe magnetice la cea mai mare intensitate de pe Sirius. Există o legătură? Poate.

Pentru că soarele isi accelereza activitatea ce duce la aparitia petelor solare, lucru care creează si exploziile solare de mari dimensiuni  provoaca schimbarile climatice,meteorologice mondiale și, probabil, toate fazele de viata de pe Pamant. Nu mai avem scutul de protecție a centurii Van Allen (parte a câmpului magnetic al Pământului), si pentru prima dată în istorie, vom primi energiile Sirian fără mecanismul de deviere.
Oricare ar fi viitorul pentru noi, se simte că o mare schimbare este iminenta pentru lumea și civilizația noastră. Cei care caută pace și securitate ar putea avea un timp dificil pentru a o găsi in plan exterior. Deoarece în interior se gaseste  acel punct infailibil de echilibru și stabilitate. Este timpul pentru alinierea...suflet,spirit,Sine superior spatiul  în care se afla pacea si confortul fiecaruia.
O nouă imagine a universului este în curs de dezvoltare, una de o mare interdependență cosmica și conectare. De la primul până la ultimul electron al cosmosului, întregul univers este un complex de bobine în bobine, spirale în spirale, câmpuri magnetice în câmpuri magnetice. Stelele sunt interconectate unele cu altele, schimbul de particule și gaze se face în mod constant, tot curgand în jos in liniile de câmp magnetic sau artere ale corpului galactic.
Totul este o interdependenta de ramificatii de
energie prin transmitere de informatii de la o stea la alta si de la o galaxie la alta galaxie si nu numai...
Vega este o legătură între cer și pământ, chiar numele său de origine arabă o spune "vultur in picaj." Vega este o pasăre care zboară în jos pe Pământ. Lira sau harpa este, de asemenea, un simbol al acestei legături între Cer și Pământ.Lira sau harpa a fost inventata de către Mercur, mesagerul zeilor, și a fost deținută de fiul lui Apollo, Orfeu. Cântecul lui Orfeu și muzica de harpa a avut puterea de a îmblânzi toate creaturile. El este cunoscut ca aducător de Cultură și Tată a misticismului. Orfeu, cel care canta la lira, a fost comparat cu Hristos, din cauza morții sale violente, călătoria în lumea interlopă și școala de mistere pe care a fondat-o. Muzica cerească  suna mai departe ca o coardă universala!

Păsări de vară ... Aproape de Vega, de asemenea, cunoscut sub numele de "picaj vultur", există alte două păsări, care sunt legate de Triunghiul de vara.Deneb, punctul de est a acestui triunghi, este în constelația Cygnus Lebada și Altair, punctul sudic al triunghiului, este in constelatia Aquila Vulturul. După cum se desfasoara vara, aceste trei păsări acopera fluxul de Calea Lactee, unde se spune că sufletele experimenteaza adevărata unitate și comuniune cu Hristos Cosmic. Permite spiritului  pentru a zbura spre noi culmi în timp ce arunci o privire pe Triunghiul de Vara  Calea Lactee. 
Deneb, ceea ce înseamnă coadă, este coada din constelația  Cygnus Lebada. Gât și cioc sau ochi lung de lebada, steaua Albireo, este punctul de sud, deoarece aripile sunt între Vega și Altair. Această constelație seamănă cu un zmeu de hârtie sau o cruce. Lebada este, de asemenea, cunoscuta sub numele de Crucea Nordului și în jurul Crăciunului se poate observa în poziție verticală la orizontul vestic.

Lebăda are calitatea de transformare și înviere asociata cu imaginea ei.Legenda spune de Cygnus, un erou troian ucis de Ahile, a fost transformat într-o lebădă de către tatăl său, zeul mării, Poseidon. Când Ahile l-a dezbrăcat de armura sa, el era deja plecat!Zeus l- a transformat, de asemenea, pe Cygnus într-o lebădă cereasca după ce i-a fost milă de el când a murit si fiind in imposibilitate de a-i recupera cadavrul .
 Lebada este, de asemenea, cunoscuta pentru ca transforma moartea prin frumosul ei"cântec de lebădă". Vega este asociata cu Hristos și muzica de transformare prin transfigurare.
 Altair,e ceea ce înseamnă" cel ce zbor", este șeful Aquila Vultur. Aquila este cunoscut ca vulturul regal de Jupiter, ale cărui gheare transporta fulgere puternice.

Aquila este, de asemenea, pasărea lui Zeus, care a facut comisioane pentru acest rege al zeilor între cer și pământ ... un mesager din cer in transformarea sufletelor spre nemurire, similar cu Vega și Deneb. Vulturul, cum ar fi lira și Lebada, suna, de asemenea, o notă, nota de strafulgerare a fulgerului! Această pasăre a lui Zeus a răpit pe Ganymede (cunoscut sub numele de Varsator semn de aer) și l-au dus prin aer la taramurile inalte de pe Muntele Olimp pentru a fi paharnicul
zeilor.
Este interesant de observat că doctrina Vega / Lyra este asociata cu natura noastră fizică domestica, pământească; doctrina Deneb / Cygnus se referă la natura noastră emoțională transformata apos, și doctrina Altair / Aquila ne ridică la tărâmurile de spirit superior și intuiție ... natura de aer și spirit.

Trinitatea cereasca este completă,  ca note si sunet, ce apar  ca o transformare intr-un  rezultat: Sfânta Împărtășanie. Acest lucru este posibil ca o invitatie de călătorie pe calea mistica prin poarta de acces a triunghiului de vară  pe cerul de noapte în râul cosmic de unitatea divină. Tot ce trebuie să faceți este să căutați și să ramaneti treji, în timp ce este inca întuneric în lumea voastra.
Poate asa o sa vedeti lumina ce va asteapta
si sa porniti spre drumul spre ACASA!

MIRA

Sursa: primit pe mail,
multumiri Mira

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu