luni, 23 iunie 2014

Horoscop 23-29 Iunie - Pești: Lecții de viață ce se vor însușite





https://www.youtube.com/watch?v=3khedpI0FFw

4 comentarii:

  1. Decat emisiuni inregistrate, mai bine ne spui ce s-a intamplat pe 21 iunie....marele tamtam pe care il laudai a trecut si el pe langa...ca nu se vede nici o schimbare sau iar ne spui ca suntem niste nesimtiti si nu suntem capabili sa simtim ceva ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am spus niciodata ca cineva e nesimtit. Cat priveste 21 iunie, ce voiai sa inceapa razboiul atunci? Nu observi nici o schimbare? Uita-te in jur si vei gasi raspunsul.

      Ștergere
  2. Nici o secunda nu m-am gandit la razboi, iar cuvantul "nesimtit" l-am folosit pentru mine si cei din anturajul meu. Sincer nu vad chiar nici o schimbare nici in viata mea, nici in jurul meu, nici in orasul meu, nici in tara mea si nici in lume. Spune-mi ce vezi tu, cu argumente concrete, nu cu vorbe in vant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uita-te cu atentie la cei din jurul tau si vei vedea o acutizare a problemelor nerezolvate. U/ita-te la clasa politica si vei vedea ca se indreapta spre lupte la propriu si la figurat. Uita-te in Ukraina, Irak, Siria, America, Egipt si vei vedea ca se incearca iscarea unor conflicte majore. Ai rabdare cateva luni si sa dea Bunul Dumnezeu sa putem cu gandurile noastre bune si rugaciune sa contracaram efectele acestor schimbari si sa le facem cat mai line.

      Ștergere